הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי גלגל בטן

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
התחלתי לעשות את התרגיל הזה כחלק מהתוכנית שלי ויש לי כמה שאלות:
1. כדאי להתחיל עם תרגילים יותר פשוטים כמו פלאנק? בחיים לא עבדתי על הבטן חוץ מכמה כפיפות.
2.ראיתי במאמר שיש בקילוגרם שכדאי לעשות אותו כתרגיל ראשון. זה נכון? כי זה לא נשמע לי הגיוני.
3. מה טווח החזרות שכדאי לעשות?
תודה לעונים.

תרגילי בטן להשגת קוביות בבטן בצורה הטובה ביותר - קילוגרם

1. יש פה דוגמאות להתקדמויות מפשוט ליותר מסובך
2. יש היגיון מסוים במקרה ואתה מנסה "להפעיל עצבית" את שרירי הבטן, כאילו לגרום להם לעבוד יותר טוב בתרגילים מורכבים (נשמע לי טוב בגיוני לדדליפט, גם הלטס עובדים בגלגל) רק שים לב שאתה מפעיל ולא מעייף בהגזמה
3. שמתאים למטרות שלך, כעיקרון קראתי פעם מאמר שבטן לא אמורה לעבוד כשריר שעובד במשך זמן רב אלה כשריר שמתכווץ במקרים מסוימים בתנועות הגוף כמו פולסים, לכן פלאנק ארוך יכול רק לפגוע בביצועים בספורט (לא סגור על זה, לא זוכר כמה מקורות היו למאמר) אבל בסך הכל לא הייתי עולה מעל ה12, ואני אישית אוהב לאמן בטן ל5-8, וכשזה נהיה קל מעלה משקל\משנה מומנט וכו'

• פותח/ת השרשור
תרגילי בטן להשגת קוביות בבטן בצורה הטובה ביותר - קילוגרם

1. יש פה דוגמאות להתקדמויות מפשוט ליותר מסובך
2. יש היגיון מסוים במקרה ואתה מנסה "להפעיל עצבית" את שרירי הבטן, כאילו לגרום להם לעבוד יותר טוב בתרגילים מורכבים (נשמע לי טוב בגיוני לדדליפט, גם הלטס עובדים בגלגל) רק שים לב שאתה מפעיל ולא מעייף בהגזמה
3. שמתאים למטרות שלך, כעיקרון קראתי פעם מאמר שבטן לא אמורה לעבוד כשריר שעובד במשך זמן רב אלה כשריר שמתכווץ במקרים מסוימים בתנועות הגוף כמו פולסים, לכן פלאנק ארוך יכול רק לפגוע בביצועים בספורט (לא סגור על זה, לא זוכר כמה מקורות היו למאמר) אבל בסך הכל לא הייתי עולה מעל ה12, ואני אישית אוהב לאמן בטן ל5-8, וכשזה נהיה קל מעלה משקל\משנה מומנט וכו'
תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית