הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ | מאמן אישי שגם בודיבילדר

YakirTraining

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שלום,
חזרתי להתאמן לפני כחודש, והתוכניות אימונים של המאמנים לא נראות לי מקצועיות שאפשר להגיע איתם רחוק או לפחות לראות
שינוי והתפתחות מדי תקופות קצרות. לאחר התייעצות עם מספר מתאמנים בתחום, כולם המליצו לי בפה אחד לפנות למאמן אישי
על מנת לבנות לי תוכנית מסיבית שמטרתה היא נפח (לא מעוניין בתכנית כוח כגון SS וכדומה). חשוב לי שהמאמן גם יעבוד איתי על טכניקה.
אשמח לקבל המלצות.

הערה: מתאמנים בחדר כושר המליצו לי לפנות באופן אישי למאמן שהוא גם בודיבילדר, על מנת לשקף את ניסיונו בתחום.

תודה.

יש לך אשכול נעוץ של מאמנים וכולם שם טובים לדעתי.
באופן אישי הייתי מתרחק מרוב המאמנים הבילדרים, לדעתי רובם לא מקצועיים, לא מבינים כלום מהחיים שלהם בכל מה שנוגע לאימונים ואולי גם לתזונה וימהרו למכור לך סייקל שתואם את מלאי החומרים שלהם, ויסלחו לי פה כל הבילדרים על ההכללה.

• פותח/ת השרשור
באופן אישי הייתי מתרחק מרוב המאמנים הבילדרים, לדעתי רובם לא מקצועיים, לא מבינים כלום מהחיים שלהם בכל מה שנוגע לאימונים ואולי גם לתזונה וימהרו למכור לך סייקל שתואם את מלאי החומרים שלהם, ויסלחו לי פה כל הבילדרים על ההכללה.

הרבה זמן לא הייתי בפורום, אז אולי חיפשתי ועדיין מחפש במקום הלא נכון.
שאתה אומר "אשכול נעוץ של מאמנים", לאיזה אשכול אתה מתכוון?
חשוב לי להדגיש שהייעוץ וההדרכה יהיו באופן פיזי ולא אינטרנטי. אני מחפש מאמן אישי שאוכל אפילו להירשם
לחדר כושר שבו הוא מייעץ (מעדיף רק בתל אביב), שיבנה לי תוכנית אימונים ויבקר אותי מדי פעם על הטכניקה
עבור כל תרגיל ותרגיל. לגבי התזונה לי אישית זה פחות קריטי.

מייק (האחראי על היעוץ האישי כאן באתר) לא בילדר בעצמו, אבל זה לחלוטין לא מה שמשקף את רמת הידע שלך בתחום ואת היכולת שלך לייעץ לאחרים.

אני ביעוץ אצל מייק כבר תקופה לא קצרה ויכול לומר לך שאני מאוד מרוצה.
אתה תקבל יעוץ תזונה (תפריט וזמינות של מייק לאורך כל תקופת היעוץ לשאלות שיהיו לך) וכמובן גם תכנית אימונים.

בקיצור, ממליץ בחום 😃

זה כמו שתגיד שכל הדתיים הם אוכלי חינם!!
דווקא לא דוגמא טובה

מסכים לחלוטין. אין להם בדרך כלל שום קשר לאימונים וידע שמגובה מדעית. מה שכן המאמנים האלה מצליחים לגרום לאנשים שלא מבינים כלום לחשוב שהם יודעים משהו כי יש להם בייספס גדול והם צועקים על הלג פרס.

מאיזה איזור אתה, אולי נוכל להמליץ.

לגבי לקחת בודיבילדר, זו אכן הכללה גסה. זה יכול ללכת לכיוון מאוד חיובי (ידע טוב בתזונה ואימוני היפרטרופיה) או לכיוון מאוד שלילי (לתת לך תכנית של מישהו מאוד מתקדם, להמליץ לך ישר על סטרואידים וכד׳)

זה כמו שתגיד שכל הדתיים הם אוכלי חינם!!
דווקא לא דוגמא טובה
r7Kg7Jq.jpg

תקח יעוץ פה, אני באמת לא אומר את זה בתור אינטרס, תסתכל אני בכלל במינוס מוניטין פה
פשוט אני באמת חושב שזה עדיף על כל ה''אחשלי אני טבעי סמוך עלי תעשה ABCDE'' שתקבל אנשים עם ידע בנושא שיוכלו לעזור לך.
פשוט תדגיש שהמטרה שלך היא בילדינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית