הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב בפעם הראשונה. (4-6 השבועות הראשונים בלבד)

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
ב-1.3 אני אתחיל חיטוב בפעם הראשונה.
ע"פ ההוראות בפורטל החלטתי לבנות לעצמי תפריט ל4-6 שבועות הראשונים של החיטוב, כאשר אחריהם אני מתכוון לנסות UD2, במידה ואני אראה שהירידה בשומן היא איטית מהמצופה.

התפריט הוא ליום ללא אימון.
כאשר ביום שאני מתאמן, אני פשוט מוסיף סקופ של חלבון לתפריט.

אחרי שחישבתי את ה-RMR הוספתי 200 קלוריות, מאחר ואני ברמן וחישבתי כאילו ביום עבודה של 6 שעות אני שורף 200 קלוריות מעבר למה שאדם שיושב במשרד שורף.
משקל גוף: 74 ק"ג
RMR = 2200
גרעון מקסימלי = 900

להלן התפריט הערוך, לאחר ההערות שקיבלתי:
ארוחת בוקר:
לחם קל 2 פרוסות + 7 כפות גבינה לבנה + מלפפון

ארוחת צהריים:
חזה עוף 175 גר' + כוס אורז + מלפפון + עגבניה + 6 כפות טחינה + כפית שמנ"ז

אחרי אימון:

ארוחת ערב:
חזה עוף 175 גר' + כוס אורז + מלפפון + עגבניה + 6 כפות טחינה + כפית שמנ"ז

ארוחת לילה:
יוגורט 1.5% (גודל 150 גרם)

סה"כ קלוריות: 1894 קלוריות
סה"כ חלבון: 140 גרם
סה"כ שומן: 78.3 גרם
סה"כ פחמימות: 157.3 גרם
סה"כ כולסטרול: 221.1 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 18 גרם

אשמח לשמוע את דעותיכם והערותיכם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם בשבועיים וגם אל תגזים, לך לפי המדריך (כדאי לעשות את זה בשישי בערב למשל אם אתה אוכל עם המשפחה, או לכוון את זה לאירועים)

במדריך שקראתי (זה שמסביר איך לבנות תפריט חיטוב) יש הסבר מפורט על העמסת פחמימות? כי כנראה פספסתי.

משה, הייתי שמח לקבל ממך תגובה רצינית. אני חושב שיש לי המון מה ללמוד מהידע שלך.

זה בסדר לשאול
אבל קיבלת תשובות
מה שאתה צריך זה להתחיל את החיטוב ולעדכן עוד שבועיים לפחות מה הולך
ואם יהיו בעיות אז תשאל

כבר ענו לך על הכל

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לשאול
אבל קיבלת תשובות
מה שאתה צריך זה להתחיל את החיטוב ולעדכן עוד שבועיים לפחות מה הולך
ואם יהיו בעיות אז תשאל

כבר ענו לך על הכל

אני אשמח לעדכן כולל תמונות של לפני ואחרי.
אני מתחיל ב 1.3.
אני פשוט לא מבין למה דווקא משה, שאפשר ללמוד ממנו המון, מזלזל בשירשורים שאני פותח.

כי אתה ליצן? אני מריח אנשים כמוך שמבזבזים זמן יקר לאנשים אחרים כבר שנים, אני יודע מי רציני ומי בא לעשות צחוק מעצמו.
לפני חודש וחצי התחלת מסה, לפני שבועיים סיימת ללמוד טכניקה של תרגילים ועכשיו אתה עושה חיטוב, למה שאני אחשוב שאתה רציני? אני מוכן להתערב שעוד 2-3 שבועות אתה תגיד שסיימת חיטוב.

• פותח/ת השרשור
כי אתה ליצן? אני מריח אנשים כמוך שמבזבזים זמן יקר לאנשים אחרים כבר שנים, אני יודע מי רציני ומי בא לעשות צחוק מעצמו.
לפני חודש וחצי התחלת מסה, לפני שבועיים סיימת ללמוד טכניקה של תרגילים ועכשיו אתה עושה חיטוב, למה שאני אחשוב שאתה רציני? אני מוכן להתערב שעוד 2-3 שבועות אתה תגיד שסיימת חיטוב.

אז אתה לא מכיר אותי, והעדפתי לשוחח על זה בה"פ בשביל שנושא השירשור לא ישתנה.
התחלתי מאסה בינואר - נכון.
סיימתי ללמוד טכניקה - נכון.

אבל אוקי, כרגע אני 16% שומן, לטעמי זה יותר מדי, ואני רוצה להוריד אחוז שומן עד סוף הקיץ, ואז לעשות מאסה בצורה רצינית, כאשר אני יודע את הטכניקה.

חיטוב זו המטרה העיקרית שלי, אז למה אתה חושב שעוד שבועיים אני אפסיק?
למה לי לחזור הבייתה אחרי שעות של עבודה ולקרוא מאמרים בעברית ובאנגלית שעוסקים בנושא?
עד שהגעתי לפורום לא היה לי מושג בתחום, והנה, אחרי השבועיים האחרונים, שאני חוקר וחופר על כל מה שקשור לחיטוב, הצלחתי להבין מעט איך הכל מתנהל.

תסלח לי, משה, עם כל הכבוד אלייך, בנאדם שרוצה לבלבל את המוח לאנשים וסתם לבזבז להם את הזמן, לא משלם על אימונים אישיים, לא חוזר גמור והעבודה ובמקום לישון הולך ומתרגם מאמרים, זו לא התנהגות של בנאדם שמחפש לבלבל אנשים את המוח.

אני מקווה שתנסה לשים בצד את הדעה שגיבשת עליי ותראה שאני לגמרי רחוק ממה שחשבת.

• פותח/ת השרשור
יאללה תפתח לוג תעלה תמונות
ונראה אם אתה רציני

אני אפתח. כפי שאתה רואה, מאז שהצרפתי לכאן, אני אמנם לא מגיב בשירשורים, כי אין לי ידע, אבל אני נמצא כאן כמעט כל יום ולומד המון.

חוץ מזה, עשיתי בעבר דיאטות. נכון שהן היו שונות לגמרי, וסתם כללו המון המון אירובי ותפריט דל קלוריות שנלקח מאיזשהו אתר, אבל כוח רצון יש לי.
נראה מה יהיה הפעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית