הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש(יש תמונה)

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
מתאמן 3 וחצי חודשים, אני 1.70 שוקל 62 ובערך 9 אחוז שומן..
רציתי לשאול במצב הזה במה להתמקד יותר כדי להוריד את השומן העיקש כדי לראות תוצאה של קוביות באיזור הבטן וה V ?
יש כל כך הרבה מדריכים, כתבות, סרטונים ומאמרים שמרוב מידע אני מבולבל ואין לי מושג מה לעשות..
התחלתי בלי ציוד לפני שבוע הוספתי משקולות לתוכנית..

קבצים מצורפים

• שומן עיקש.jpg
    שומן עיקש.jpg
    KB 55.4 · צפיות: 381
תתחיל מזה שאתה לומד איך להתאמן נכון ואיך לאכול בשביל המטרה שאותה אתה רוצה להשיג. תתפלא אבל 99%מהבעיות נפתרות כשאתה פשוט מבין את העקרונות הפשוטים של זה ועושה הכל בצורה נכונה.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מזה שאתה לומד איך להתאמן נכון ואיך לאכול בשביל המטרה שאותה אתה רוצה להשיג. תתפלא אבל 99%מהבעיות נפתרות כשאתה פשוט מבין את העקרונות הפשוטים של זה ועושה הכל בצורה נכונה.
את כל זה הבנתי, השאלה מה הלאה ? אני פשוט צריך הכוונה...

היי,
מתאמן 3 וחצי חודשים, אני 1.70 שוקל 62 ובערך 9 אחוז שומן..
רציתי לשאול במצב הזה במה להתמקד יותר כדי להוריד את השומן העיקש כדי לראות תוצאה של קוביות באיזור הבטן וה V ?
יש כל כך הרבה מדריכים, כתבות, סרטונים ומאמרים שמרוב מידע אני מבולבל ואין לי מושג מה לעשות..
התחלתי בלי ציוד לפני שבוע הוספתי משקולות לתוכנית..

כתבות, סרטונים, מדריכים, עזוב את כל החרטה שאתה רואה בפייסבוק או בשיטות הפלא באתרים חסרי טעם.

אתה רחוק מלהיות 9 אחוז שומן, ויותר מיזה, השומן שאתה מתאר הוא לא על תקן "שומן עיקש" כרגע, יש לך עוד הרבה מה לתת בחיטוב נורמלי ואיכותי.

תקרא את המדריך הזה (אם צריך פעמיים), ותתחיל את כל התהליך מחדש באופן מסודר:

איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

אתה מה שנקרא סקיני פאט
מסת שריר נמוכה מאוד ואחוז שומן גבוה

לבדוק מה אחוז שומן זה להתעסק בטפל, אין ספק שאתה לא משקיע לא באימונים ולא בתזונה

וממליץ מאוד למצוא מקור מידע אחד נורמלי שתסתמך עליו ורק עליו ולא תערבב בין הדברים.
הפורום הזה מקור טוב, וגם הפורטל kilogram.co.il

איך הגעת לזה ? אני הרבה פחות מזה..

אני לא יודע למה אתה חושב ככה, אבל כדאי שתקשיב למה שאנשים רושמים לך כאן אם אתה רוצה לראות תוצאות, אתה יכול לראות אשכולות של "כמה אחוז שומן אני" בפורום תמונות ולראות מה רושמים לאנשים שהם במימדים שלך פחות או יותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע למה אתה חושב ככה, אבל כדאי שתקשיב למה שאנשים רושמים לך כאן אם אתה רוצה לראות תוצאות, אתה יכול לראות אשכולות של "כמה אחוז שומן אני" בפורום תמונות ולראות מה רושמים לאנשים שהם במימדים שלך פחות או יותר.
אז איך אני מוריד את המותניים הרחבות ?

לעשות יותר תרגילי מתח ?
בכללי להתחיל להתאמן ולבנות תפריט תזונה מסודר.
אני הייתי עושה כך:
1. מאזן ניטראלי לשבועים - שלוש. תוך אימוני משקולות ולימוד טכניקה של תרגילי בסיס.
2. מעלה מאזן קלורי לפלוס מתון מאוד (150-200 קלוריות) ומתחיל תוכנית אימוני כוח ( העלת משקלי עבודה ליניארית , נגיד ss). תהליך הזה יפתח לך מסת שריר מסויימת ( לא גדולה , כי פלוס קלורי הוא מתון).
3. מפה תוכל לבחור איך אתה ממשיך , או מחטב במאזן קלורי שלילי מתון עם תוכנית ab או flw , או ממשיך מסה עם פלוס קלורי 300-400 עד שתראה תוצאות שתאהב.
עם תעשה הכל מדוד ולפי ספר תוך חצי שנה תראה הרבה יותר טוב.
יש פה בפורום המון ידע על תוכניות תזונה ותוכניות אימונים.
תעשה חיפוש בנעצים ותקרא.

• פותח/ת השרשור
בכללי להתחיל להתאמן ולבנות תפריט תזונה מסודר.
אני הייתי עושה כך:
1. מאזן ניטראלי לשבועים - שלוש. תוך אימוני משקולות ולימוד טכניקה של תרגילי בסיס.
2. מעלה מאזן קלורי לפלוס מתון מאוד (150-200 קלוריות) ומתחיל תוכנית אימוני כוח ( העלת משקלי עבודה ליניארית , נגיד ss). תהליך הזה יפתח לך מסת שריר מסויימת ( לא גדולה , כי פלוס קלורי הוא מתון).
3. מפה תוכל לבחור איך אתה ממשיך , או מחטב במאזן קלורי שלילי מתון עם תוכנית ab או flw , או ממשיך מסה עם פלוס קלורי 300-400 עד שתראה תוצאות שתאהב.
עם תעשה הכל מדוד ולפי ספר תוך חצי שנה תראה הרבה יותר טוב.
יש פה בפורום המון ידע על תוכניות תזונה ותוכניות אימונים.
תעשה חיפוש בנעצים ותקרא.
אני מתאמן 3 וחצי חודשים, הייתי עושה:
סקוואט 3x10,15,20
מתח:3x3,4,5
שכיבות סמיכה 3x12,15,18
בטן:כל סט דקה 3 סטים
מקבילים הייתי עושה על כסא אותם סטים כמו השכיבות סמיכה

עכשיו אני מוסיף משקולות לתרגילי מתח,אז אני עושה:
סקוואט: 3x10
דדליפט:3x8
מתח: עם משקל בתיק: 3x3,4,5 כי זה מה שאני מצליח לעשות עם משקל..
שכיבות שמיכה עם משקל בתיק: 3x15,12,10
יד אחורית: פשיטת מרפקים בישיבה 3x12,10,8
יד קדמית:כפיפות מרפקים 3x12,10,8
בטן: פלאנק במשך דקה, כפיפות לצד במשך דקה, כפיפות בטן רגיל במשך חצי דקה..
זה מספיק ?
אני חייב להתאמן שאני כרגע מתאמן בבית כי אין לי כרגע תקציב לחדר כושר, וגם אין לי בנץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית