הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליחים למצוא ג'ינס במידה שלכם?

ציטוט שאומר הכל:

i used to be a monster at squats and deadlifts. I could easily do 3-4 sets of 405 for 5-6 reps with squats. Yes…I know to the hardcore lifters this doesn't sound like much, but I am 6'3" and I have a long way to travel on each rep…plus I did this at low body fat levels while having a ripped six pack. I wasn't a fat slob with his gut sticking out doing squats. I enjoyed doing squats back then because my legs pumped up like balloons. Plus I got all kinds of compliments from the guys in the free weight rooms, who were impressed with how deep I could squat with that type of weight.

אם אני לא טועה היה מישהו פעם שפתח על זה פוסט.
הותיקים פה בטח זוכרים, לא רוצה להזכיר שמות.

תשמעו לאט לאט זה נהיה קשה יותר לקשור נעליים...צריך לקחת נשימה ארוכה לפני

תשמעו לאט לאט זה נהיה קשה יותר לקשור נעליים...צריך לקחת נשימה ארוכה לפני
ווואי אחי זה קורה לי אני מכניס תבטן ושם נעליים מהר.
הכי קשה זה לגזוז ציפורניים ברגליים זה ממש סיוט!חחחחחחח

ממש רוני קולמנים יש כאן בפורום, לא מצליחים לקשור נעלים הא?

אני אחוז שומן לא גבוה במיוחד, פשוט הבטן שלי מתנפחת כל הזמן ממים או חלב או כל מה שאני שותה.

לא קשה אלה אולי כואב, כי הבטן נפוחה וכשאני מכופף תגב אני "מוחץ" אותה וזה לא נעים.

טיפ לעניין קשירת השרוכים
פותחים רגליים ונתונים לכרס לשבת בי הרגליים 😃
[אני שחיף, אין כרס]

מצאתי ג'ינס נמתח אנשים...ג'ינס לייקרה משהו כזה..הפתרון האולטימטיבי 😃

אני כבר 3 חודשים עם זוג ג'ינס יחיד (ברצינות). ואני עד כה לא קניתי כי אני ממשיך להתרחב בירך. ביום ראשון "נשברתי" והלכתי ל-fox, H&O וכל מני חנויות כאלה למצוא סתם ג'ינסים פשוטים וזולים. מסתבר שהמידה שלי היא 48-46 (לפעמים זה צמוד מדי ב-46), המידה יחסית גדולה? ובגלל זה לא משנה מה אני בוחר, כולל ג'ינסים נורמליים של wrangler וכ'ו והם נראים ממש ממש מגעיל! זה נראה כמו מכנסי נשים בהיריון.

אני הסתובבתי שם שעה מחנות לחנות ובסוף ויתרתי וקניתי allstars אבל גם זה נראה מוזר במידה 46 :/

זאת הבעיה במידות האלה כשיש לך ירך גדולה (לא פרופורציונלית למתניים לפי הגזרה השכיחה), הן עולות לך על הירך אבל בבטן הן שוחות, אתה שם חגורה ואז המכנסיים נראים כמו שק שקשרו אותו מלמעלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית