הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות בניטרלי

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
אהלן, אני לא מוצא בשום מקום תשובה לשאלה הזאת אבל קראתי פעם שזה קיים. נמצא בתזונה דלת פחמימות ועתירת שומנים וחלבונים על מאזן ניטרלי לאורך זמן עם 85-90 גרם פחמימות ורציתי לדעת

1. האם אפשרי לעשות העמסת פחמימות במאזן ניטרלי דל פחמימות ?

למקרה שכן, מספר שאלות נוספות :

2. כל כמן זמן במקרה שלי ? וכמה גרם פחמימות למשקל גוף רזה ?
3. עושים אימון ביום כזה אם כן ?
4. מעמיסים על הניטרלי או 500 גרם מעל אם כן גם כן ?

@kotzer @Mike @yogevnn @Daniel Barack

למה להיות בכלל על דל פחמימות בניטרלי, עדיף לך יחס טוב יותר של פחמימות כל הזמן וזה יעשה לך חיים קלים יותר שיש לך אנרגיה זמינה

למה להיות בכלל על דל פחמימות בניטרלי, עדיף לך יחס טוב יותר של פחמימות כל הזמן וזה יעשה לך חיים קלים יותר שיש לך אנרגיה זמינה

כי יש אנשים שאוהבים את זה.

ולשאלת פותח האשכול, ביום העמסת פחמימות, הייתי ממליץ שזה יהיה יופ פחמימתי/דל שומני.

• פותח/ת השרשור
יותר נוח לי ככה. לא מסתדר עם פחמימות.
כי יש אנשים שאוהבים את זה.

ולשאלת פותח האשכול, ביום העמסת פחמימות, הייתי ממליץ שזה יהיה יופ פחמימתי/דל שומני.
אז בעצם אתה אומר שיש דבר כזה ? אם ככה, תוכל לענות לי בבקשה על שאר השאלות ?

2. כל כמה ימים במקרה שלי ? וכמה גרם פחמימות למשקל גוף רזה ?
3. עושים אימון ביום כזה ?
4. מעמיסים במאזן ניטרלי או 500 גרם מעל ?

יותר נוח לי ככה. לא מסתדר עם פחמימות.

אז בעצם אתה אומר שיש דבר כזה ? אם ככה, תוכל לענות לי בבקשה על שאר השאלות ?

2. כל כמה ימים במקרה שלי ? וכמה גרם פחמימות למשקל גוף רזה ?
3. עושים אימון ביום כזה ?
4. מעמיסים במאזן ניטרלי או 500 גרם מעל ?

לגבי הנוסחאות אני לא יודע. גם עכשיו אני אוכל לפי הרגשה ופשוט שם דגש שיהיה חלבון בכל ארוחה.
2. לדעתי עדיף לא לעשות אימון ביום הזה כי אתה רוצה שמאגרי הגליקוגן בשריר יהיו מלאים לקראת השבוע אימונים.
3. לשמור על נייטראלי (אפילו טיפה פחות)

• פותח/ת השרשור
זכותך כמובן אבל מסקרן אותי מדוע אתה חושב ככה.
מה ההבדל נניח שתישאר על אותה כמות קלוריות בניטרלי אבל תשנה בין השומן ליותר פחמימה?
הסיבה היא כי ספיחת הנוזלים מורגשת אצלי באופן משמעותי, מבחינת בגדים, מבחינת הרגשה (מרגיש יותר כבד) וזהו דבר שמפריע לי ביום-יום שלי. אני יודע שזה לא אומר שום דבר ואני יודע שיש אנשים שלא מתייחסים לזה בכלל אבל בכל מה שנוגע אליי בנושא הזה, אני לא מצליח למצוא את הנוסחא המתאימה כיצד לשלב פחמימות ועדיין ״להיות יבש״ (ולא, גם כשאני משלב פחמימות ועושה אירובי אני מרגיש את הספיחה).

מקווה שעניתי לך.
לגבי הנוסחאות אני לא יודע. גם עכשיו אני אוכל לפי הרגשה ופשוט שם דגש שיהיה חלבון בכל ארוחה.
2. לדעתי עדיף לא לעשות אימון ביום הזה כי אתה רוצה שמאגרי הגליקוגן בשריר יהיו מלאים לקראת השבוע אימונים.
3. לשמור על נייטראלי (אפילו טיפה פחות)
תודה רבה. יום אחד בשבוע שמחולק כמו שצריך יכול להיחשב לכמות של העמסה ? אני מתכוון שיום שבו 2 גרם חלבון, 0.8-1 גרם שומן והשאר פחמימה יכול להיות העמסה או שאפשר אפילו יותר פחמימה ?

הסיבה היא כי ספיחת הנוזלים מורגשת אצלי באופן משמעותי, מבחינת בגדים, מבחינת הרגשה (מרגיש יותר כבד) וזהו דבר שמפריע לי ביום-יום שלי. אני יודע שזה לא אומר שום דבר ואני יודע שיש אנשים שלא מתייחסים לזה בכלל אבל בכל מה שנוגע אליי בנושא הזה, אני לא מצליח למצוא את הנוסחא המתאימה כיצד לשלב פחמימות ועדיין ״להיות יבש״ (ולא, גם כשאני משלב פחמימות ועושה אירובי אני מרגיש את הספיחה).

מקווה שעניתי לך.

כן, הסיבה ששאלתי היא מכיוון שגם לי הייתה תקופה בעבר של אנטי פחמימה בעיקר כשהייתי אחרי החיטוב מנסה לשמור על התוצאה אבל בסופו של דבר מצאתי את עצמי בניטרלי כמה חודשים לא מתקדם ככ לשום מקום שומר על פחמימה נמוכה ותכלס סובל לא מעט בשביל לשמור על ה"יובש".
כמו שאמרתי מן הסתם זכותך המלאה רק מנסה לתת לך זווית חשיבה אחרת (אחרי שהבנתי שוואלה אני לא יכול להיות ככה כל השנה שיניתי תפריט והעלתי פחמימה הדרגתית והאמת שאני מרגיש כאילו על 250 גרם פחמימה היום אני סבבה לא נוזלי כמו פעם, אחרי תקופה ארוכה של עד 100 גרם פחמימה).
בקיצור הקיץ עוד לא פה אולי כדאי לך להנות קצת לפני מקסימום תיק תק אתה חוזר לקטוגנית או דל"פ ומאבד מים 🙄

עריכה: בנוגע להעמסה כאשר הייתי בדל פחמימה הייתי מעמיס פעם בשבועיים מקפיד על לא לחרוג מהקלוריות יותר מדי ופשוט אוכל רק פחמימה כל היום עם שייק חלבון בבוקר ואחרי האימון, הגעתי בקלות ל500-600 גרם.
שם לב שאני לא אוכל יותר מדי גאנק עם שומן קרי ben n jerry, כריות, פיצה, וכו.
הייתי אוהב לדפוק עוגיות לוטוס, פנקייק בננה, קובה של סבתא וכאלה..
(ונהייתי רעב מלכתוב את זה :S)

מצאתי שהאימון ביום הזה (לפני שאתה אוכל כמו בטאט) היה מעולה עם מלא אנרגיה, והאימון של יום למחרת בכלל אתה עם פאמפ מפחיד.

לגבי גרם פחמימה למשקל גוף לקחתי את הניטרלי שלי כפול 1.5 ואכלתי מזה בערך 70% פחמימה 20% חלבון ו10% שומן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, הסיבה ששאלתי היא מכיוון שגם לי הייתה תקופה בעבר של אנטי פחמימה בעיקר כשהייתי אחרי החיטוב מנסה לשמור על התוצאה אבל בסופו של דבר מצאתי את עצמי בניטרלי כמה חודשים לא מתקדם ככ לשום מקום שומר על פחמימה נמוכה ותכלס סובל לא מעט בשביל לשמור על ה"יובש".
כמו שאמרתי מן הסתם זכותך המלאה רק מנסה לתת לך זווית חשיבה אחרת (אחרי שהבנתי שוואלה אני לא יכול להיות ככה כל השנה שיניתי תפריט והעלתי פחמימה הדרגתית והאמת שאני מרגיש כאילו על 250 גרם פחמימה היום אני סבבה לא נוזלי כמו פעם, אחרי תקופה ארוכה של עד 100 גרם פחמימה).
בקיצור הקיץ עוד לא פה אולי כדאי לך להנות קצת לפני מקסימום תיק תק אתה חוזר לקטוגנית או דל"פ ומאבד מים 🙄

עריכה: בנוגע להעמסה כאשר הייתי בדל פחמימה הייתי מעמיס פעם בשבועיים מקפיד על לא לחרוג מהקלוריות יותר מדי ופשוט אוכל רק פחמימה כל היום עם שייק חלבון בבוקר ואחרי האימון, הגעתי בקלות ל500-600 גרם.
שם לב שאני לא אוכל יותר מדי גאנק עם שומן קרי ben n jerry, כריות, פיצה, וכו.
הייתי אוהב לדפוק עוגיות לוטוס, פנקייק בננה, קובה של סבתא וכאלה..
(ונהייתי רעב מלכתוב את זה :S)

מצאתי שהאימון ביום הזה (לפני שאתה אוכל כמו בטאט) היה מעולה עם מלא אנרגיה, והאימון של יום למחרת בכלל אתה עם פאמפ מפחיד.

לגבי גרם פחמימה למשקל גוף לקחתי את הניטרלי שלי כפול 1.5 ואכלתי מזה בערך 70% פחמימה 20% חלבון ו10% שומן.
מעניין. אספר לך מה, אני מתגייס בעוד חודשיים להיות לוחם ולכן אני חושב מראש שמיותר לי להתחיל מחזורי מסה-חיטוב כי בין כה יהיה לי קשה להתמיד בזה. מה גם שאני מאוד פרפקטציוניסט ומעדיף שהכל יהיה מדויק אצלי מבחינת תזונה ואימונים ולכן אני מעדיף מראש לא להיכנס לזה כעת. זאת הסיבה שאני נמצא בניטרלי ואספר לך שבאמת אין דבר שהייתי רוצה יותר מאשר להצליח לשלב פחמימות ביום-יום שלי אבל אני פשוט לא מצליח ואני פשוט לא מוצא מעין עצה של בן אדם כיצד להתחיל מבחינת כמה פחמימות אני באמת צריך וכמה לעלות וכל כמה ימים... דברים כאלה בקיצור. אני נורא אשמח לשמוע על הדרך שלך לעלות את הפחמימות ולשלב אותם, באמת מעניין אותי.

לגבי ההעמסה : אשמח אם תפרט יותר, גם על זה הייתי שמח לשמוע לעומק.

תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית