הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס/5,3,1/מדקאו

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו מתחיל חודש בSS
עבדתי בעבר על תוכנית כוח של 5X5
ורציתי לנסות תוכנית כוח אחרת
הציעו לי את הטקסס בתור תוכנית ממש טובה עכשיו יש לי כמה שאלות
קראתי את המאמר בקילוגרם על טקסס השאלה אם אני כל שבוע עובד על תרגיל אחד במשך שלושה אימונים?

ומה ההבדלים בין התוכניות שאדע לאיזה כיוון ללכת..
המטרה שלי היא לגדול כמה שיותר אבל עם הרבה כוח לא רק להתנפח

שני מאמני ssc כתבו תכנית שנקראת the bridge barbell medicine. במאמר עליה הם טוענים שבטקסס מדקאו ו 531 פשוט גרועות כי הווליום נמוך יותר מה ווליום ב ss. מרגע שהפכת למתאמן בינוני הגיוני יותר להעלות נפח כדי לגרות את השריר יותר.
תכנית טובה ומעניינת אם סיימת ss כמו שצריך.
חודש בתכנית לא יספיק כמו שנכתב קודם
בהצלחה

לטטקסס יש ותק עם תוצאות, אשמח לבדוק את הטיעונים שלהם אבל כעיקרון מאחורי טקסס יש הסבר רציני בספר practical programing for strength training

• פותח/ת השרשור
יש מאמנים רבים שמעדיפים שמתחילים ומתאמנים ברמה בינונית יעלו את הדדליפט בעיקר בעזרת סקואט ותרגילים נוספים, אז כן סט אחד יעבוד ואגב הדדליפט שלי לא עלה מ140 למרות שהייתי עושה דדליפט אבל כשחזרתי לאסאס והעליתי את הסקואט מ120 ל145 הדדליפט זינק ל180 אז אני די תומך בגישה הזאת
מתאמנים מתקדמים עובדים הרבה דדליפט בישביל עניין הטכניקה והספציפיות
לגבי פשיטות גו אחרי שאתה עושה נכון וטוב וזה כבר לא מאתגר אפשר להוסיף משקל
מושלם אחי תודה רבה! הבעיה שבפשיטת גו הגעתי כבר לעשרים קילו עלי ב12 חזרות.. מה עם גוד מורנינג?

שני מאמני ssc כתבו תכנית שנקראת the bridge barbell medicine. במאמר עליה הם טוענים שבטקסס מדקאו ו 531 פשוט גרועות כי הווליום נמוך יותר מה ווליום ב ss. מרגע שהפכת למתאמן בינוני הגיוני יותר להעלות נפח כדי לגרות את השריר יותר.
תכנית טובה ומעניינת אם סיימת ss כמו שצריך.
חודש בתכנית לא יספיק כמו שנכתב קודם
בהצלחה
תודה אחי טוב לדעת, אבדוק את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית