- פותח/ת השרשור
😃 ברור. רק שזה פשוט סיוט לשים 5 קילו, 10 קילו ואח"כ 15 וכול...ממש מעצבןשים לב, הדדליפט אמור להיות גם לסט אחד ולא לשלושה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😃 ברור. רק שזה פשוט סיוט לשים 5 קילו, 10 קילו ואח"כ 15 וכול...ממש מעצבןשים לב, הדדליפט אמור להיות גם לסט אחד ולא לשלושה.
אהה אופס חח, מתוך הרגלדיברתי דווקא על זה נגיד מהפוסט האחרון:
"דדליפט 50 קילו 5-5-5 היה מאוד קל אבל מאודדד מעייף*"
רשמת פה 3 סטים, סתם ציינתי, למקרה שהתבלבלת 😃
תפרט, עד עכשיו הדבר היחידי שאתה חושב שאתה יודע זה כוח = הכולאתה PALA מהאתר השני ?
אם כן אז אתה אידיוט
תפרט, עד עכשיו הדבר היחידי שאתה חושב שאתה יודע זה כוח = הכול
תפרט, עד עכשיו הדבר היחידי שאתה חושב שאתה יודע זה כוח = הכול
לא אומר דבר כזה, ציינתי רושם שנוצרעזוב כולנו פה סתם שמנים ומכוערים (מתנצל מראש) , בכל מקרה ליצן קטן .
ברור שכח = הכל .
אם את רוצה להיות יפה תשימי איפור ולק על הציפורניים , ובאמת איך לך מה לחפש בSS .
לא אומר דבר כזה, ציינתי רושם שנוצר
אני באמת לא יודע מה לעשות, אולם יש לי בעיה רצינית בברך, שהרוב מתעלמים \ לא מודעים אליה, ובצדק, פציעות כאלה אתה לא בדיוק רואה כל יום בח"כאני חושב שאתה פרטת לבד בהודעה הקודמת שלך.
ציינתי מוכערים רק כדי לשים דגש, לא באמת מה שאני חושב ככה, אולם אתה רואה הרבה אנשים עם גוף "יפה" בח"כ שהגיעו לזה ללא תוכניות כוח למיניהן. בכול מקרה, ציינתי את זה בשביל לקבל דוגמאות כך שאוכל לעשות התאמה (ההתאמה שהייתה לי בראש = אלה שעושים כוח = פחות מאסה, מחשבה פסיכולוגית)איך נוצר לך הרושם הזה ?
אני באמת לא יודע מה לעשות, אולם יש לי בעיה רצינית בברך, שהרוב מתעלמים \ לא מודעים אליה, ובצדק, פציעות כאלה אתה לא בדיוק רואה כל יום בח"כ
---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:26 ----------
ציינתי מוכערים רק כדי לשים דגש, לא באמת מה שאני חושב ככה, אולם אתה רואה הרבה אנשים עם גוף "יפה" בח"כ שהגיעו לזה ללא תוכניות כוח למיניהן. בכול מקרה, ציינתי את זה בשביל לקבל דוגמאות כך שאוכל לעשות התאמה (ההתאמה שהייתה לי בראש = אלה שעושים כוח = פחות מאסה, מחשבה פסיכולוגית)
אז בסה"כ צריך לעשות חיטוב, ולסבול טיפה בזה שהמשקלים טיפה יפגעו?אלה שעושים כוח -> יותר מאסה ויותר שומן (בד"כ, כיוון שאנחנו אוכלים כדי למקסם התאוששות)
אלה שעושים תוכניות לכוס -> אוכלים כמו ציפורים ונותנים דגש לבייספס/חזה/בטן
אז בסה"כ צריך לעשות חיטוב, ולסבול טיפה בזה שהמשקלים טיפה יפגעו?
הבנתילמי שרוצה להיות חטוב כן
אם אתה עושה חיטוב חכם המשקלים לא יפגעו כ"כ (אתה לא תתקדם, תרד מעט בביצועים אבל זה יחזור מאוד מהר).
אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד אז המשקלים יכולים להפגע ללא עזרים
אני באמת לא יודע מה לעשות, אולם יש לי בעיה רצינית בברך, שהרוב מתעלמים \ לא מודעים אליה, ובצדק, פציעות כאלה אתה לא בדיוק רואה כל יום בח"כ