הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

החלטתי גם לעשות לוג SS

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
דיברתי דווקא על זה נגיד מהפוסט האחרון:
"דדליפט 50 קילו 5-5-5 היה מאוד קל אבל מאודדד מעייף*"
רשמת פה 3 סטים, סתם ציינתי, למקרה שהתבלבלת 😃

• פותח/ת השרשור
28.2.10 - B
סקוואט 40 קילו 5-5-5 היה יחסית קשה ( אולם לא מרגיש שאני יכול להיות תקוע בקרוב) פחדתי שהברך תכאב, מאוד שמחתי שכמעט ולא הרגשתי כאב
פרס30 קילו 5-5-4 היה קשה מאוד, הצלחתי לסיים את החזרות רק עם כמה חזרות שעיגלתי את הגב...נראה כאילו אני נתקע בה
מתח 8-5-5 לא עשיתי מתח אימון שעבר בגלל כאבים

• פותח/ת השרשור
2.3.10- A
סקוואט 42.5 קילו 5-5-5 היה קל, לא כאבה הברך. עדיין חרד לגבי התרגיל הזה, אני הולך להיות מאוד זהיר איתי ויהיה מה (זה יהיה טיפשי לעשות לג פרס במקום סקוואט, נכון?)
בנץ 52.5 קילו 5-5-4, לא היה קשה במיוחד, בחזרה האחרונה משום מה לא הצלחתי להרים, נתקעתי (יכול להיות שבטעות ירדתי יותר מדי) באימון הבא אני סוגר את המשקל ללא שום בעיה.
דדליפט 60 קילו, 5, קל, אולם עדיין צריך לעבוד על הטכניקה, והמשקל מתחיל להיות כבד מדי מבשביל לעשות קפיצות של 10 קילו..כרגיל הגב התחתון כואב מהחימום של הדדליפט (כל הלהתכופף, להוריד להכניס משקל וכול החרא הזה)

• פותח/ת השרשור
4.3.10 - B
סקוואט 45 קילו 5-5-5 היה קל, לא שברתי מקביל כל כך עד הסןפ בגלל כאבים בברך (שוקל לעשות דילאוד, אני פשוט לא יכול לשבור מקביל, אחרת שבירת מקביל תגרום לי ישירות לקרע שני במיניסקוס ללא שום בעיה)
פרס - 30 קילו 5-5-5 היה קשה מאוד, ברור לי שאני הולך לגרד את ה35~
מתח - 10-5-3, קשה אחרי פרס מעייף..

אין שום קשר בין שבירת מקביל ויצירת קרע במיניסקוס...
תעלה סירטון ונראה אם הסקוואט שלך נכון. אין סיבה שיהיה לך בכלל עומס על הבירכיים בשלב הזה.

אתה PALA מהאתר השני ?

אם כן אז אתה אידיוט

תפרט, עד עכשיו הדבר היחידי שאתה חושב שאתה יודע זה כוח = הכול

עזוב כולנו פה סתם שמנים ומכוערים (מתנצל מראש) , בכל מקרה ליצן קטן .
ברור שכח = הכל .
אם את רוצה להיות יפה תשימי איפור ולק על הציפורניים , ובאמת איך לך מה לחפש בSS .

• פותח/ת השרשור
עזוב כולנו פה סתם שמנים ומכוערים (מתנצל מראש) , בכל מקרה ליצן קטן .
ברור שכח = הכל .
אם את רוצה להיות יפה תשימי איפור ולק על הציפורניים , ובאמת איך לך מה לחפש בSS .
לא אומר דבר כזה, ציינתי רושם שנוצר

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה פרטת לבד בהודעה הקודמת שלך.
אני באמת לא יודע מה לעשות, אולם יש לי בעיה רצינית בברך, שהרוב מתעלמים \ לא מודעים אליה, ובצדק, פציעות כאלה אתה לא בדיוק רואה כל יום בח"כ

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:26 ----------

איך נוצר לך הרושם הזה ?
ציינתי מוכערים רק כדי לשים דגש, לא באמת מה שאני חושב ככה, אולם אתה רואה הרבה אנשים עם גוף "יפה" בח"כ שהגיעו לזה ללא תוכניות כוח למיניהן. בכול מקרה, ציינתי את זה בשביל לקבל דוגמאות כך שאוכל לעשות התאמה (ההתאמה שהייתה לי בראש = אלה שעושים כוח = פחות מאסה, מחשבה פסיכולוגית)

אני באמת לא יודע מה לעשות, אולם יש לי בעיה רצינית בברך, שהרוב מתעלמים \ לא מודעים אליה, ובצדק, פציעות כאלה אתה לא בדיוק רואה כל יום בח"כ

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:26 ----------

ציינתי מוכערים רק כדי לשים דגש, לא באמת מה שאני חושב ככה, אולם אתה רואה הרבה אנשים עם גוף "יפה" בח"כ שהגיעו לזה ללא תוכניות כוח למיניהן. בכול מקרה, ציינתי את זה בשביל לקבל דוגמאות כך שאוכל לעשות התאמה (ההתאמה שהייתה לי בראש = אלה שעושים כוח = פחות מאסה, מחשבה פסיכולוגית)

אלה שעושים כוח -> יותר מאסה ויותר שומן (בד"כ, כיוון שאנחנו אוכלים כדי למקסם התאוששות)
אלה שעושים תוכניות לכוס -> אוכלים כמו ציפורים ונותנים דגש לבייספס/חזה/בטן

• פותח/ת השרשור
אלה שעושים כוח -> יותר מאסה ויותר שומן (בד"כ, כיוון שאנחנו אוכלים כדי למקסם התאוששות)
אלה שעושים תוכניות לכוס -> אוכלים כמו ציפורים ונותנים דגש לבייספס/חזה/בטן
אז בסה"כ צריך לעשות חיטוב, ולסבול טיפה בזה שהמשקלים טיפה יפגעו?

אז בסה"כ צריך לעשות חיטוב, ולסבול טיפה בזה שהמשקלים טיפה יפגעו?

למי שרוצה להיות חטוב כן
אם אתה עושה חיטוב חכם המשקלים לא יפגעו כ"כ (אתה לא תתקדם, תרד מעט בביצועים אבל זה יחזור מאוד מהר).
אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד אז המשקלים יכולים להפגע ללא עזרים

• פותח/ת השרשור
למי שרוצה להיות חטוב כן
אם אתה עושה חיטוב חכם המשקלים לא יפגעו כ"כ (אתה לא תתקדם, תרד מעט בביצועים אבל זה יחזור מאוד מהר).
אם אתה רוצה להיות חטוב מאוד אז המשקלים יכולים להפגע ללא עזרים
הבנתי
עכשיו אני צריך לפתור את הבעיה עם הברך

תשמע, אני לא רוצה לזלזל בפציעה שלך או משהו, אבל קרע במיניסקוס זה לא פציעה שגומרת את החיים. זה גם ממש אבל ממש לא מונע את האפשרות לעשות סקוואטים.
אולי אתה פשוט עובד בטכניקה לא טובה. אני מוכן להתערב שזה המצב כי אין סיבה שיווצר לך עומס על הברך במשקל כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית