הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

החלטתי גם לעשות לוג SS

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש לי פיגור קטן בארבע ראשי וההמסטרניג בין הרגל הימנית לשמאלית (השמאלית, בגלל פציעה)
איך אני מסתדר עם הפיגור הזה? אני שם לב שבחזרה אחת או שתיים לפעמים המוט נוטה לצד שמאל למטה, לא משהו קיצוני, אבל עדיין, אין לי מושג מה לעשות, להמשיך לעלות משקלים? לעבוד כרגיל? לבודד(לא נראה לי O0?)

---------- התגובה התווספה ב 21:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:52 ----------

1.3.20 A
סקוואט 57.5 קילו 5-5-5
בנץ 55 קילו 5-4-3 אוףף...
דדליפט 75 קילו 1X5

נמאס להוציא אנרגיות עם לריב עם אמא על הכמות שאני אוכל...לשהיו יש רעיונות איך להתמודד עם זה...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
18.3.10 - B
סקוואט 60 קילו 5-5-4 פאקק היה כבד, לא יודע למה, החזרה האחרונה הייתה פאק שלי, יכולתי לסגור אבל ירדתי יותר מדי למטה
פרס 35 קילו 5-5-5 טכניקה מסריחה בשביל לגמור את המשקל הזה...
מתח 11-6-8
שמתי לב שאני נח מעט מדי זמן, וזה למה נראה לי קל לי משמעותית בסט הראשון (וגם יותר מדי חימום)
חלש...

• פותח/ת השרשור
21.3.10 - A
סקוואט 60 קילו 5-5-5 נשארתי על אותו משקל בגלל טכניקה ולא סגרתי פעם שעברה, היה פי 3 יותר קל מאימון שעבר, שהיה סיוט, לא יודע למה
בנץ 55 קילו 5-5-5 סוף סוףף סגרתי את החרא הזה ובקלות, מעולם לא היה קל יותר
דדליפט 80 קילו 5, מתחיל להיות כבד, וסוף סוף אני מרגיש את הרגליים עובדות

לא יודע אם זה הכף קפה שבלעתי לפני אימון (בתור שתייה, חח הכנתי קפה בוץ, שתיתי, ממה שנשאר למטה הוספתי מים ובלעתי את השאר 😲 ), אבל אימון קל מאוד...באתי במחשבה שאני הולך לעשות דילאוד לכמה תרגילים פה...יפה..אבל עדיין חלש

איכס איך אתה מסוגל להכניס את השאריות קפה אחרי זה? ניסיתי פעם אחת וזה גועל נפש.

• פותח/ת השרשור
אחי, לא עושים דברים כאלה. לא עכשיו, בכל אופן.
לא הולך לשתות קפה שחור בזמן הקרוב, לאחרונה יצא לי יותר מדי לשתות קפה בגלל עייפות בלתי נגמרת שהופיע, אני מתכוון להפסיק, לא ממש רוצה להתרגל לשתות קפה(גם לא צריך את זה)
ובכל מקרה לא היה כל כך מגעיל

לא הולך לשתות קפה שחור בזמן הקרוב, לאחרונה יצא לי יותר מדי לשתות קפה בגלל עייפות בלתי נגמרת שהופיע, אני מתכוון להפסיק, לא ממש רוצה להתרגל לשתות קפה(גם לא צריך את זה)
ובכל מקרה לא היה כל כך מגעיל

כן, אבל בשביל מה אתה שותה את התחתית של הספל? אתה בטח לא במצב שאתה צריך את זה, וגם אז הייתי בולע כדורי קפאין וזהו.

קיצר, חלאס להיות מגעיל.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל בשביל מה אתה שותה את התחתית של הספל? אתה בטח לא במצב שאתה צריך את זה, וגם אז הייתי בולע כדורי קפאין וזהו.

קיצר, חלאס להיות מגעיל.
פעם אחת, היה נמאס לי להתקע על משקל כל כך נמוך, במיוחד כשלא הצלחתי לאכול כמו שצריך היום

• פותח/ת השרשור
23.3.10 - B
סקוואט 62.5 קילו 5-5-3...היה כבד, הרגליים כאבו ממש...גם עצם הזנב אפילו התחיל לכאוב בסט האחרון..פקשוש אחד גדול..
פרס 37.5 קילו 5-5-5 החזרה האחרונה הייתה קצת פלצנית אבל אחלה עבודה, לא קשה מדי לעומת פעם שעברה
מתח 8-6-5 הידיים הזיעו והחלקתי כל פעם -.-

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי הולך להיות לי אימון טוב היום
התעוררתי בקפיצה, השכנים ממול החליטו בחוכמתם להתחיל לקדוח בדיוק בקיר מאחורי הראש שלי, ב8 בבוקר כשהלכתי לישון מאוחר..
תוצאה = קפצתי מתוך שינה לא מבין מה לעזאזל הולך, פאר זה היה מפחיד, הרעש היה חזק
קיצר שינה על הפנים, נראה איך הולך

---------- התגובה התווספה ב 21:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:55 ----------

25.3.10 - A
סקוואט 62.5 קילו 5-5-4 מרגיש ממש כבד, אבל פחות בעייתי מפעם שעברה, הסט האחרון הייתי מותש וירדתי יותר מדי למטה...לא הצלחתי לסגור. הרגליים פשוט זועקות, אני חושב להשאר עם המשקל לפחות לעוד אימון אחד ולסגור, למרות שאני כנראה יכול יותר
בנץ 57.5 קילו 5-5-5
דדליפט 85 קילו,5, אימון הבא אם 90 קילו יהיה ממש כבד מדי, מתחיל להוריד ל 2.5 כל אימון

• פותח/ת השרשור
28.3.10 - B
גוד מורנינג 20 קילו 8-8-8 הסקוואט היה תפוס והייתי צריך לחכות לא מעט אז פשוט ויתרתי להיום...
פרס 40 קילו 5-5-4 די בטוח שאני סוגר אימון הבא
מתח 9-8-8 היד השמאלית ממשיכה להחליק לי

שאלה, באימון B, הפרס גומר אותי, ופשוט קשה לי להשתפר במתח, אני יכול לעשות מתח בסופינציה (שעובד יותר על היד קידמית) באימון B, ולעשות מתח רגיל כתרגיל עזר באימון A?

• פותח/ת השרשור
31.3.10 - A
סקוואט 62.5 קילו 5-4-4 שני הסטים הראשונים היו בסדר גמור, בשני נפלתי יותר מדי למטה, בשלישי הייתי עייף...
בנץ 60 קילו 5-5-4 בסט השני החזרה האחרונה לקחה לא מעט זמן, הסט השלישי כבר היה כבד...
דדליפט 90 קילו 5, לא היה חותר מדי קשה, אבל האחיזה מתחילה להשתבש לי, המוט מחליק לי
מתחיל להוריד ל2.5 כל אימון

תגיד אתה צם ?
אתה תקוע על סקוואט 62 קילו כבר 3 אימונים ?

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה צם ?
אתה תקוע על סקוואט 62 קילו כבר 3 אימונים ?
אימון הבא זה השלישי
הולך לי ממש קשה אם הסקוואט...לא רוצה להתחיל להתבכיין שבגלל פציעה וכל החרטא

• פותח/ת השרשור
2.4.10 - B
סקוואט 62.5 קילו 5-5-5 סוף סוף, אני שם לב שהמשקל לא עד כדי כך כבד, אבל התרגיל פשוט מעייף אותי, ואני לפעמים יורד למטה יותר מדי עד שאני כבר לא יכול לעלות (או יוצא שבאמצע הסט אני עוצר לכמה שניות להתנשף אבל זה לא ממש עוזר, ואני ממשיך לרדת כאשר אני עייף מת
פרס 40 קילו 5-5-5 כרגיל החזרות הממש אחרונות עם טכניקה מסריחה ואני מרגיש משום מה שהצד השמאלי מתאמץ יותר החזרה האחרונה...
מתח 10-7-6 כרגיל לא מצליח להשתפר במתח.....או שהידיים מחליקות, או שאין לי שיווי משקל(ואז אני מתייצב ואז הרבה יותר קשה), או פשוט עייף \ כבד כבר אחרי סקוואט ופרס..

די מודה שלא אכלתי כמו שצריך בכלל היום, קמתי ב11 בלי תאבון, התחלתי לדחוף ביצים ש"ש וקוטג עד אחד וחצי כי המכון נסגר ב5 בשישי...לא היה לי זמן לאכול כמו שצריך אחרת אני אקיא

קודם כל אני רואה שהלחיצות שלך כן התחזקו,סגרת 40 ל5-5-5 כש 32.5 לא היית מצליח אז,כל הכבוד.
הדדליפט שלך גם מתקדם,תשמור על הטכניקה
אני דיי בטוח שהבעיה היא התאוששות,אתה צריך להוסיף לפחות עוד 500 קלוריות לכמה שאתה אוכל,אתה תרגיש הרבה יותר טוב באימונים ואני מאמין שההתקדמות תהיה קלה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית