הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר:'הארוחה האחרונה'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
משתלם להם בכלל לשים כשרות?
פעם הזמינו אותי לחתונה בשטחים, היה קיטרינג כשר ליהודים, חיכיתי שירו באוויר, לא קרה.
משתלם? לא
האם זה יקרה מתישהו? גם לא (בעיקר בגלל שבת וכו' )
אבל לידע כללי,בעבר (אולי היום אפילו)היו שייחים שהיו מזמינים שוחטים לכפרים בשביל שחיטה כשרה (בטענה שהשחיטה היהודית היא האידיאלית לחיה ולטעם הבשר)

לגבי יריות באוויר,זה בטח בר מצווה..

אין לכם דימיון.
פתיחה:

חלת בצל.
פטריות ממולאות בגבינות
בייקון באיזה ווריאציה

עיקרי:
פורטרהאוס מפיטר לוגר
RACK של צלעות חזיר
זיווה או פתות לפחמימה.

קינוח:
עוגת קונקורד וגלידה סיציליאנית

לשתות כמה פיינטים של גינס.

צנוע סה"כ

המבורגר 300 גר' עם צ'יפס של מוזס, קולה זירו, ולקינוח בן & ג'ריס core בראוניז.

המבורגר רציני עם מלא תוספות מעניינות,מגש פיצה עם כל מיני טריפות,וארגז של איזה 20 דונאטסים בכל הסוגים עם כל המילויים.
אחרי זה אני יכול למות בשקט,או להצטרף לNYPD בגלל הדונאטס

שייק בננה,מנגו,גזר,ספירולינה,גינגר,תפוזים,חליטת תה,ציה,חלבון מסוים.. ולפני זה 🚬🤪🚬🍽️🥹

תשמע טעים....אבל 300 גרם לארוחה אחרונה? מינימום 600...זה כאילו אם אתה שחיף המינימום הוא 600.
הוא סבבה אם אתה רעב בדרך הביתה מיציאה, אבל ארוחה אחרונה? טוב שלא אמר מקדונלדס וזהו..
וקולה זירו
האמת שאני מעדיף זירו על קולה רגילה. הרגילה פשוט מתוקה לי מדי וזה לא כיף לי, אבל אני בן אדם מאד בעייתי עם מתוק, גם קינוחים בכל צורה לא עושים לי את זה.

האמת שאני מעדיף זירו על קולה רגילה. הרגילה פשוט מתוקה לי מדי וזה לא כיף לי, אבל אני בן אדם מאד בעייתי עם מתוק, גם קינוחים בכל צורה לא עושים לי את זה.
מעדיף זירו, באמת? לדעתי היא די חסרת טעם. פפסי מקס לעומת זאת זה סיפור אחר

מעדיף זירו, באמת? לדעתי היא די חסרת טעם. פפסי מקס לעומת זאת זה סיפור אחר

זירו עדיף על הרגיל / פפסי מקס או מה שלא יהיה, פשוט יש לזה טעם אדיר, הקולה הרגילה מתוקה מידי
אבל גם אני לא כזה חובב גדול של מתוק, זאת אומרת יותר מושך אותי בשר וכו' מאשר עכשיו לדפוק קינוח עם שוקולדים...

וקולה זירו
חחחחחחחחחחחח אין על זירו חולה על זה לא יעזור
ה-0 קלוריות זה בונוס ענק אבל זירו יותר טעים לי (מקס או RC כי יותר זול 😃)
ולגבי ה-300 גר', האמת לא יודע מה חשבתי, תמיד שהייתי במוזס הייתי מחסל 300 גר' בפחות מעשר דקות /:

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אין על זירו חולה על זה לא יעזור
ה-0 קלוריות זה בונוס ענק אבל זירו יותר טעים לי (מקס או RC כי יותר זול 😃)
ולגבי ה-300 גר', האמת לא יודע מה חשבתי, תמיד שהייתי במוזס הייתי מחסל 300 גר' בפחות מעשר דקות /:
אבל מבין כל ההמבורגרים שאתה יכול לאכול אתה בוחר במוזס? באמת? זה המבורגר כל כך בינוני..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית