אצל פיצה יש סטנדרטים, אם אתה לא אוכל פיצה אחת לשבוע, אתה לא אוהב פיצה באמת.
האהבה שלי שמורה להמבורגרים, אבל בכל מקרה אני בחיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצל פיצה יש סטנדרטים, אם אתה לא אוכל פיצה אחת לשבוע, אתה לא אוהב פיצה באמת.
משתלם? לאמשתלם להם בכלל לשים כשרות?
פעם הזמינו אותי לחתונה בשטחים, היה קיטרינג כשר ליהודים, חיכיתי שירו באוויר, לא קרה.
כמו בכותרת,בהנחה שאתם עומדים וניתנת לכם/ן ה-ארוחה האחרונה,במה תבחרו?<
עלה במוחי בזמן זלילה ב'אכול כפי יכולתך' (AKA חתונה)
אמוראתה לא אמור להיות בחיטוף?
המבורגר 300 גר' עם צ'יפס של מוזס, קולה זירו, ולקינוח בן & ג'ריס core בראוניז.
אין לך בעיה עם זה שההמבורגר שהוא חולם עליו זה המוזס הבינוני הזה?300 גרם זה לא משביע מספיק כדי להיות מסופק לארוחה אחרונה.....✋🛑✋
אין לך בעיה עם זה שההמבורגר שהוא חולם עליו זה המוזס הבינוני הזה?
וקולה זירואין לך בעיה עם זה שההמבורגר שהוא חולם עליו זה המוזס הבינוני הזה?
הוא סבבה אם אתה רעב בדרך הביתה מיציאה, אבל ארוחה אחרונה? טוב שלא אמר מקדונלדס וזהו..תשמע טעים....אבל 300 גרם לארוחה אחרונה? מינימום 600...זה כאילו אם אתה שחיף המינימום הוא 600.
האמת שאני מעדיף זירו על קולה רגילה. הרגילה פשוט מתוקה לי מדי וזה לא כיף לי, אבל אני בן אדם מאד בעייתי עם מתוק, גם קינוחים בכל צורה לא עושים לי את זה.וקולה זירו
מעדיף זירו, באמת? לדעתי היא די חסרת טעם. פפסי מקס לעומת זאת זה סיפור אחרהאמת שאני מעדיף זירו על קולה רגילה. הרגילה פשוט מתוקה לי מדי וזה לא כיף לי, אבל אני בן אדם מאד בעייתי עם מתוק, גם קינוחים בכל צורה לא עושים לי את זה.
מעדיף זירו, באמת? לדעתי היא די חסרת טעם. פפסי מקס לעומת זאת זה סיפור אחר
חחחחחחחחחחחח אין על זירו חולה על זה לא יעזורוקולה זירו
אבל מבין כל ההמבורגרים שאתה יכול לאכול אתה בוחר במוזס? באמת? זה המבורגר כל כך בינוני..*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אין על זירו חולה על זה לא יעזור
ה-0 קלוריות זה בונוס ענק אבל זירו יותר טעים לי (מקס או RC כי יותר זול 😃)
ולגבי ה-300 גר', האמת לא יודע מה חשבתי, תמיד שהייתי במוזס הייתי מחסל 300 גר' בפחות מעשר דקות /:
אבל מבין כל ההמבורגרים שאתה יכול לאכול אתה בוחר במוזס? באמת? זה המבורגר כל כך בינוני..
תשמע זה כבר נתון לדיון (כשדעתי האישית היא יומנגס) אבל אני לא חושב שיש מישהו עם חוש טעם נורמלי שיגיד את זה על מוזסאיפה הכי טוב לדעתך..?