הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר:'הארוחה האחרונה'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
מנה ראשונה: פלטת קרח של כל הדגים ופירות הים שדגו באותו יום, עם לימון, שמן זית, מלח פלפל ועגבניות.
מנה עיקרית: טלה שלם בצלייה איטית מעל גחלים עם פיתות טריות וטחינה.
RIP

תשמע זה כבר נתון לדיון (כשדעתי האישית היא יומנגס) אבל אני לא חושב שיש מישהו עם חוש טעם נורמלי שיגיד את זה על מוזס
צודק, מקדונלד'ס הכי טעים.
סתם, אבל האמת היא שאני רק מכיר את ההמבורגר של מוזס, אני אוכל במקומות כאלה אולי פעם בחצי שנה (לא מגזים) ככה שאין לי ממש מקומות נוספים לציין.
חוץ מזה, שאין להתווכח על טעם וריח..

צודק, מקדונלד'ס הכי טעים.
סתם, אבל האמת היא שאני רק מכיר את ההמבורגר של מוזס, אני אוכל במקומות כאלה אולי פעם בחצי שנה (לא מגזים) ככה שאין לי ממש מקומות נוספים לציין.
חוץ מזה, שאין להתווכח על טעם וריח..
אני לא חושב שזה משהו שאפשר להגיד עליו "על טעם ועל ריח" כי ההמבורגר של מוזס הוא פשוט רגיל, אין בו שום דבר מיוחד שיכול לגרום לו להיות ה-המבורגר בשביל מישהו.

אני לא חושב שזה משהו שאפשר להגיד עליו "על טעם ועל ריח" כי ההמבורגר של מוזס הוא פשוט רגיל, אין בו שום דבר מיוחד שיכול לגרום לו להיות ה-המבורגר בשביל מישהו.
לפני כמה שנים ממש אהבתי את הארטבורגר שלהם, משהו השתנה שם בשנים האחרונות?

דווקא לפעמים ה''רגיל'' זה הדבר הכי טוב שיש, לא על כל דבר צריך נצנצים.

דווקא לפעמים ה''רגיל'' זה הדבר הכי טוב שיש, לא על כל דבר צריך נצנצים.
תשמע, אני לא מכיר בן אדם שבאמת יעדיף המבורגר בלי תוספות טובות עליו/בתוכו. ואם יש אדם כזה הוא פשוט כנראה לא ניסה מספיק. אני מזמין פה כל אחד שבאמת חושב שהוא מעדיף כל המבורגר רגיל של כל מסעדה פה בארץ לאכול צ'יזבורגר שאני מכין - ואני לא טוען שאני מכין את ההמבורגר הטוב במדינה בכלל, וכנראה שהוא יגיד שזה היה יותר טעים לו. אני כמובן מוציא החוצה מהמשוואה אנשים כשרים כי אז אי אפשר באמת לעשות דברים טובים ואז אפשרי שהבן אדם יעדיף את הרגיל

תשמע, אני לא מכיר בן אדם שבאמת יעדיף המבורגר בלי תוספות טובות עליו/בתוכו. ואם יש אדם כזה הוא פשוט כנראה לא ניסה מספיק. אני מזמין פה כל אחד שבאמת חושב שהוא מעדיף כל המבורגר רגיל של כל מסעדה פה בארץ לאכול צ'יזבורגר שאני מכין - ואני לא טוען שאני מכין את ההמבורגר הטוב במדינה בכלל, וכנראה שהוא יגיד שזה היה יותר טעים לו. אני כמובן מוציא החוצה מהמשוואה אנשים כשרים כי אז אי אפשר באמת לעשות דברים טובים ואז אפשרי שהבן אדם יעדיף את הרגיל

איפה אתה גר ? אם באזור המרכז - אני מוכן להיות הבנאדם הראשון, אף פעם לא אגיד "לא" להמבורגר.

שוב, לא יצא לי לאכול במספיק מקומות שאני יכול להעיד..
בעיקרון יצא לי לאכול צ׳יזבורגר של מוזס כמה פעמים ולא יותר מזה.
וכן לפעמים הפשוט מספיק.

שוב, לא יצא לי לאכול במספיק מקומות שאני יכול להעיד..
בעיקרון יצא לי לאכול צ׳יזבורגר של מוזס כמה פעמים ולא יותר מזה.
וכן לפעמים הפשוט מספיק.
אתה בדיוק מראה את הטענה שלי. הסיבה שאתה אוהב את הפשוט היא כי לא יצא לך לאכול את הטובים יותר. כשתאכל את הטובים יותר אתה תבין למה אני אומר שהם באמת יותר טובים

אתה בדיוק מראה את הטענה שלי. הסיבה שאתה אוהב את הפשוט היא כי לא יצא לך לאכול את הטובים יותר. כשתאכל את הטובים יותר אתה תבין למה אני אומר שהם באמת יותר טובים
מבין אבל זה לא כל כך מפריע לי חחחח

• פותח/ת השרשור
תשים כמה אבקת כביסה שרק תרצה, אתה עדיין נותן להם פרנסה 😃
על הז*ן
זה טעים
(ואם כבר,בעקיפין כולנו נותנים פרנסה לכל מיני אנשים שאנחנו לא חפצים לתת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית