עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק, מקדונלד'ס הכי טעים.תשמע זה כבר נתון לדיון (כשדעתי האישית היא יומנגס) אבל אני לא חושב שיש מישהו עם חוש טעם נורמלי שיגיד את זה על מוזס
אני לא חושב שזה משהו שאפשר להגיד עליו "על טעם ועל ריח" כי ההמבורגר של מוזס הוא פשוט רגיל, אין בו שום דבר מיוחד שיכול לגרום לו להיות ה-המבורגר בשביל מישהו.צודק, מקדונלד'ס הכי טעים.
סתם, אבל האמת היא שאני רק מכיר את ההמבורגר של מוזס, אני אוכל במקומות כאלה אולי פעם בחצי שנה (לא מגזים) ככה שאין לי ממש מקומות נוספים לציין.
חוץ מזה, שאין להתווכח על טעם וריח..
לפני כמה שנים ממש אהבתי את הארטבורגר שלהם, משהו השתנה שם בשנים האחרונות?אני לא חושב שזה משהו שאפשר להגיד עליו "על טעם ועל ריח" כי ההמבורגר של מוזס הוא פשוט רגיל, אין בו שום דבר מיוחד שיכול לגרום לו להיות ה-המבורגר בשביל מישהו.
אני לא חושב שזה משהו שאפשר להגיד עליו "על טעם ועל ריח" כי ההמבורגר של מוזס הוא פשוט רגיל, אין בו שום דבר מיוחד שיכול לגרום לו להיות ה-המבורגר בשביל מישהו.
נותן פרנסה לישמעאל? אתה? אותך לדוקטור.אכתוב את משנתי בנושא:
דלי של KFC (בסניף של חווארה,תתפלאו כמה זה קרוב וטעים )
חוצה את הכביש,קונה כנאפה וגלידה ומת בשלווה
תשמע, אני לא מכיר בן אדם שבאמת יעדיף המבורגר בלי תוספות טובות עליו/בתוכו. ואם יש אדם כזה הוא פשוט כנראה לא ניסה מספיק. אני מזמין פה כל אחד שבאמת חושב שהוא מעדיף כל המבורגר רגיל של כל מסעדה פה בארץ לאכול צ'יזבורגר שאני מכין - ואני לא טוען שאני מכין את ההמבורגר הטוב במדינה בכלל, וכנראה שהוא יגיד שזה היה יותר טעים לו. אני כמובן מוציא החוצה מהמשוואה אנשים כשרים כי אז אי אפשר באמת לעשות דברים טובים ואז אפשרי שהבן אדם יעדיף את הרגילדווקא לפעמים ה''רגיל'' זה הדבר הכי טוב שיש, לא על כל דבר צריך נצנצים.
תשמע, אני לא מכיר בן אדם שבאמת יעדיף המבורגר בלי תוספות טובות עליו/בתוכו. ואם יש אדם כזה הוא פשוט כנראה לא ניסה מספיק. אני מזמין פה כל אחד שבאמת חושב שהוא מעדיף כל המבורגר רגיל של כל מסעדה פה בארץ לאכול צ'יזבורגר שאני מכין - ואני לא טוען שאני מכין את ההמבורגר הטוב במדינה בכלל, וכנראה שהוא יגיד שזה היה יותר טעים לו. אני כמובן מוציא החוצה מהמשוואה אנשים כשרים כי אז אי אפשר באמת לעשות דברים טובים ואז אפשרי שהבן אדם יעדיף את הרגיל
גר בכרכור ולומד בטכניון אז לסירוגין כרכור וחיפהאיפה אתה גר ? אם באזור המרכז - אני מוכן להיות הבנאדם הראשון, אף פעם לא אגיד "לא" להמבורגר.
משפט טיפשינותן פרנסה
שוב, לא יצא לי לאכול במספיק מקומות שאני יכול להעיד..תשמע, אני לא מכיר בן אדם שבאמת יעדיף המבורגר בלי תוספות טובות עליו/בתוכו. ואם יש אדם כזה הוא פשוט כנראה לא ניסה מספיק. אני מזמין פה כל אחד שבאמת חושב שהוא מעדיף כל המבורגר רגיל של כל מסעדה פה בארץ לאכול צ'יזבורגר שאני מכין - ואני לא טוען שאני מכין את ההמבורגר הטוב במדינה בכלל, וכנראה שהוא יגיד שזה היה יותר טעים לו. אני כמובן מוציא החוצה מהמשוואה אנשים כשרים כי אז אי אפשר באמת לעשות דברים טובים ואז אפשרי שהבן אדם יעדיף את הרגיל
אתה בדיוק מראה את הטענה שלי. הסיבה שאתה אוהב את הפשוט היא כי לא יצא לך לאכול את הטובים יותר. כשתאכל את הטובים יותר אתה תבין למה אני אומר שהם באמת יותר טוביםשוב, לא יצא לי לאכול במספיק מקומות שאני יכול להעיד..
בעיקרון יצא לי לאכול צ׳יזבורגר של מוזס כמה פעמים ולא יותר מזה.
וכן לפעמים הפשוט מספיק.
מבין אבל זה לא כל כך מפריע לי חחחחאתה בדיוק מראה את הטענה שלי. הסיבה שאתה אוהב את הפשוט היא כי לא יצא לך לאכול את הטובים יותר. כשתאכל את הטובים יותר אתה תבין למה אני אומר שהם באמת יותר טובים
גר בכרכור ולומד בטכניון אז לסירוגין כרכור וחיפה
נכנסתי לדיכאון רק מלקרוא את התגובהסקופ חלבון על בסיס מים + תמר.
ולקינוח תה ירוק עם סטיביה 😋🍴
תשים כמה אבקת כביסה שרק תרצה, אתה עדיין נותן להם פרנסה 😃משפט טיפשי
לא נותן פרנסה,עושה עסקים 😃
על הז*ןתשים כמה אבקת כביסה שרק תרצה, אתה עדיין נותן להם פרנסה 😃