אני אדם פשוט, תן לי להכין לעצמי צ'יזבורגר של בשר טוב וגבינות טובות שאני שם בתוך ומעל הבשר עם צ'יפס בצד
חלום חיי לבשל כזה דבר במחבת אבל בני ביתי עצרו ת'מהלך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אדם פשוט, תן לי להכין לעצמי צ'יזבורגר של בשר טוב וגבינות טובות שאני שם בתוך ומעל הבשר עם צ'יפס בצד
עד מתי משפחה כשרה?😭חלום חיי לבשל כזה דבר במחבת אבל בני ביתי עצרו ת'מהלך
הטילונים שם עולים שקל וחצי, אני קונה לפעמים בחוסאן.אני המשגיח שם
עד מתי משפחה כשרה?😭
קנה מחבת שלך ואז תהיה לך מחבת שיקסע לצרכים הגויים שלךמה כבר ביקשתי ? לשים פרוסת גבינה על ההמבורגר שלא נוגעת בכלל במחבת ? מה אכפת להם....
ספר לי על זה, אי אפשר להכניס שרימפס/בייקון לבית וזועפים כשאני משתמש בחמאה לבשל נתח בשר טוב או מערבב חלב ובשר.מה כבר ביקשתי ? לשים פרוסת גבינה על ההמבורגר שלא נוגעת בכלל במחבת ? מה אכפת להם....
פתחו שם לא מזמןלא שמתי לב שיש שם kfc.
זה הצ'יט שלך? זאת ארוחת הצהוריים הרגילה שלי בחיטוב. לא פלא שאני לא יורד 🙁
חרא ארוחה תתבייש
דאבל מק רויאל + ציפס כפול
גלידה פיצוץ לקינוח
קנה מחבת שלך ואז תהיה לך מחבת שיקסע לצרכים הגויים שלך
תנחומיי על יכולותיך במטבח. אני חיי על שחיטויות שאני מכין לעצמי (כשיש לי כח)בעייתי כי אני כ"כ גרוע בבישול ובטח שמנה כמו המבורגר...
גבר לאכול סטייק פילה טוב על המבורגר זה קל קולה באמת???חחחח, שזה מגיע לאוכל אני בן אדם פשוט, לא ראיתם את הפוסט שבקושי הייתי אוכל משהו כל החיים שלי? 👏
לא יודע אם הוא צחק או לא, אבל זה בהחלט יותר גרוע משלי !
גבר לאכול סטייק פילה טוב על המבורגר זה קל קולה באמת???
מה עם קינוח?
תן לי המבורגר, לא סטייק, וכן אם זו ארוחה אחרונה אז קולה, יש סיבה מאוד ברורה למה אני שותה כמויות של קולה בחיטוב.
וזה כי זה טעים וגורם לי לחשוב שהכל בסדר....זה יעבור.
אגב שכחתי, כולכם ילדים! איזה מקום ישאר לקינוח? ארוחה אחרונה
מנה הגונה של 6 פנקייקים עבים עם 2 כדורי גלידה ורטבים לבחירתך
פנקייקים? נהה, אם כבר אחרי הבשר אני מקנח בפיצה 🤯
פיצה אף פעם לא היה ה-CUP OF TEA שלי והייתי אוכל אולי פעם בחודש כשאתה נתקע בלי ארוחת ערב בבית, אבל אחרי שראיתי את הסקר שעשו בערוץ 10 על הפיצות - וואלה לא יודע אם אני אמשיך להזמין.
ואתה מטיף לי? אתה לא אוהב פיצה ואתה מטיף לי?! ואני לא רוצה לדעת...ברצינות.
גבר לא אמרתי שאני לא אוהב...