הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר:'הארוחה האחרונה'

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אני אדם פשוט, תן לי להכין לעצמי צ'יזבורגר של בשר טוב וגבינות טובות שאני שם בתוך ומעל הבשר עם צ'יפס בצד

חלום חיי לבשל כזה דבר במחבת אבל בני ביתי עצרו ת'מהלך

מה כבר ביקשתי ? לשים פרוסת גבינה על ההמבורגר שלא נוגעת בכלל במחבת ? מה אכפת להם....
ספר לי על זה, אי אפשר להכניס שרימפס/בייקון לבית וזועפים כשאני משתמש בחמאה לבשל נתח בשר טוב או מערבב חלב ובשר.
והתשובה לשאלה: המבורגר איכותי 440 ולקינוח בן אנד ג׳ריז פינאט באטר קאפ או צ׳אבי האבי.

זה הצ'יט שלך? זאת ארוחת הצהוריים הרגילה שלי בחיטוב. לא פלא שאני לא יורד 🙁
חרא ארוחה תתבייש

חחחח, שזה מגיע לאוכל אני בן אדם פשוט, לא ראיתם את הפוסט שבקושי הייתי אוכל משהו כל החיים שלי? 👏
דאבל מק רויאל + ציפס כפול
גלידה פיצוץ לקינוח

לא יודע אם הוא צחק או לא, אבל זה בהחלט יותר גרוע משלי !

חחחח, שזה מגיע לאוכל אני בן אדם פשוט, לא ראיתם את הפוסט שבקושי הייתי אוכל משהו כל החיים שלי? 👏

לא יודע אם הוא צחק או לא, אבל זה בהחלט יותר גרוע משלי !
גבר לאכול סטייק פילה טוב על המבורגר זה קל קולה באמת???
מה עם קינוח?

גבר לאכול סטייק פילה טוב על המבורגר זה קל קולה באמת???
מה עם קינוח?

תן לי המבורגר, לא סטייק, וכן אם זו ארוחה אחרונה אז קולה, יש סיבה מאוד ברורה למה אני שותה כמויות של קולה בחיטוב.
וזה כי זה טעים וגורם לי לחשוב שהכל בסדר....זה יעבור.

אגב שכחתי, כולכם ילדים! איזה מקום ישאר לקינוח? ארוחה אחרונה

נערך לאחרונה:
תן לי המבורגר, לא סטייק, וכן אם זו ארוחה אחרונה אז קולה, יש סיבה מאוד ברורה למה אני שותה כמויות של קולה בחיטוב.
וזה כי זה טעים וגורם לי לחשוב שהכל בסדר....זה יעבור.

אגב שכחתי, כולכם ילדים! איזה מקום ישאר לקינוח? ארוחה אחרונה

מנה הגונה של 6 פנקייקים עבים עם 2 כדורי גלידה ורטבים לבחירתך

פנקייקים? נהה, אם כבר אחרי הבשר אני מקנח בפיצה 🤯

פיצה אף פעם לא היה ה-CUP OF TEA שלי והייתי אוכל אולי פעם בחודש כשאתה נתקע בלי ארוחת ערב בבית, אבל אחרי שראיתי את הסקר שעשו בערוץ 10 על הפיצות - וואלה לא יודע אם אני אמשיך להזמין.

פיצה אף פעם לא היה ה-CUP OF TEA שלי והייתי אוכל אולי פעם בחודש כשאתה נתקע בלי ארוחת ערב בבית, אבל אחרי שראיתי את הסקר שעשו בערוץ 10 על הפיצות - וואלה לא יודע אם אני אמשיך להזמין.

ואתה מטיף לי? אתה לא אוהב פיצה ואתה מטיף לי?! ואני לא רוצה לדעת...ברצינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית