הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא הצלחתי בSS

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
עכשיו חזרתי מהמכון ואני מבואס רצח.. נפלתי על מאמן אחלה לימד אותי סקאווט וזה אבל הוא ידע וצדק אני לא הצלחתי לעשות Press רק עם מוט בלי משקלים.. בקושי הצלחתי להשלים אחד אז הוא אמר שאני צריך להתחזק ולאכול נכון ורקק עוד חודש חודשיים להמשיך בSS..
את הסקאווט הצלחתי בלי משקלים די סבבה אבל לא יודע הרגליים שלי כאילו רועדות והידיים משהו מוזר.. קיצר אני מבואס רצח לא חשבתי שאני לא יצליח, מה לעשות?
בן 14
גובה 1.71
משקל 54
ד"א לבינתיים הוא אמר לי להמשיך בסקאווט אבל רק מוט בלי משקלים.
תעזרו לי מה לעשות?
ואם תוכנית אימונים אחרת, תנו דוגמא בבקשה =

זה בסדר שהרגליים שלך רועדות. אתה יכול להמשיך לעלות 2.5 קילו בסקוואט, רק תאכל כמו שצריך.

לגבי הפרס, תתחזק בבנץ' בינתיים, עד שתוכל ללחוץ את המוט מספיק פעמים מעל הראש.

קצת מוזר,אתה לא כל כך קטן,והמוט הוא רק 20 קילו,בכל זאת אם לא היה לך עבר במשקולות אז זה הגיוני,בפעם הראשונה כשנגעתי בפרס 40 קילו היה לי דיי קל,אולי באמת בזכות הבנץ'
בכל מקרה,אולי תנסה ללחוץ בקטנה עם דאמבלים,ותמשיך להתחזק בבנץ',בהתחלה אתה אמור להתחזק מהר יותר

תעשה את SS או תוכנית שבנויה מהתרגילים האלה,במקום פרס תעשה מוט עם משקולות (דאמבלים) או עם מוט מקוצר
הבנץ' בתוכנית גם ככה,אני מקווה שלפחות בנץ' אתה מצליח...

במקום פרס תעשה לחיצה עם משקולות לבנתיים עד שתיהיה מספיק חזק להרים את המוט עצמו.
רגליים רועדות בסקוואט זה דבר שקורה ובטח כשאתה לא רגיל לתנועה,זה אמור לעבור.

• פותח/ת השרשור
האמת היא שבנץ' לא ניסתי אבל ביום ראשון אני ינסה
אני יעשה לחיצה עם מישקולות נקווה שזה יעזור. אז לא לעשות תוכנית אחרת? להמשיך כאילו עם הסקאווט לנסות בנץ ובמקום פרס לחיצת חזה? גם לא ניסתי לעשות דדליפט

• פותח/ת השרשור
אבל לא ניסתי בנץ' אני מקווה שאני יצליח.. אז לעשות נץ' לא דאמבלים אבל אם אנלא מצליח בנץ' לעשות לחיצת חזה?
דרך אגב אמור להיות מוט יותר קצר לפרס נכון? יש מצב שאיתו אני יצליח?

אני מאמין שזה עניין של כמה אימונים עד שהוא יוכל לעשות פרס עם מוט בחזרה,וכנראה גם INCLINE יהיה לו קשה מאוד

נראלי, באופן בלתי רגיל לרוב הרשומים פה, כדאי שתקשיב למאמן שלך..נשמע כמו מאמן שמבין מה הוא אומר לך.

• פותח/ת השרשור
כן אחי באמת שהוא אחלה מאמן שעוזר והכל והייתי מופתע שהוא אמר שהSS טוב ולא חפר.
אבל הבעיה שמה שהוא אמר לי לעשות זה תוכנית רגילה של מכונות ולהוסיף תסקאווט בהתלה+משקולות

אני חושב שהסיכוי שהמאמן שלו לימד אותו את כל התרגילים כמו שצריך הוא בערך 0.5%
תעלה סירטונים חבל להידפק.

אני מאמין שזה עניין של כמה אימונים עד שהוא יוכל לעשות פרס עם מוט בחזרה,וכנראה גם INCLINE יהיה לו קשה מאוד

לא נראה לי שINCLINE תיהיה הרבה יותר קשה, בגלל שבפרס אתה צריך לייצב את עצמך הרבה יותר ביחס לINCLINE.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהסיכוי שהמאמן שלו לימד אותו את כל התרגילים כמו שצריך הוא בערך 0.5%
תעלה סירטונים חבל להידפק.
אחי הוא לימד אותי רק סקאווט ואת הפרס לא הצלחתי. בדקאווט הוא אמר שצריך להשתפר עוד אבל אני רואה שהוא יודע ומנסה ללמד לפי הסרטונים ובדיוק אותו דבר.
אבל למרות זאת אני יעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית