הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל מורכב לחזה וגלגל בטן

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
מתאמן בFBW, 3 פעמים בשבוע, רציתי לשאול אם יש תרגיל לחזה שלא מצריך בנץ ? רק משקולות והרצפה ?
הייתי עושה שכיבות שמיכה רגילות, והוספתי גם יהלום כדי שהחזה יקבל צורה, אני רואה תוצאה יפה אבל אני מרגיש שאני רוצה להתקדם לתרגיל מורכב עם משקולות בלי בנץ..
לגבי גלגל בטן, שוקל לקנות אחד כזה שבוע הבא, האם מומלץ ?
תודה רבה

אוקיי, וזה תרגיל שמערב גם חזה תחתון ? בעיקר את רוב השריר ?
חזה תחתון זה לא שריר. זה אזור בשריר החזה.
אי אפשר לעבוד עליו ספציפית בדיוק כמו שאי אפשר לעבוד על הקוביות התחתונות.

שתדע שיהלום בעיקרון מעמיס יותר על היד אחורית מאשר כזה(ככל שהידיים שלך קרובות יותר לגוף היד אחורית תפעל יותר ביחס לרחב יותר)
פלור פרס יכול לעבוד כמו שאמרו לך ואני בזמנו אלתרתי FLY'S על המיטה שלי(יותר אידיאלי אם יש לך ספת כושר)
גלגל בטן לדעתי כן יכול להביא לך אפוציה טובה לאימון בייתי כי נורא קל להקשות על התרגיל בלי תוספת משקל.

• פותח/ת השרשור
שתדע שיהלום בעיקרון מעמיס יותר על היד אחורית מאשר כזה(ככל שהידיים שלך קרובות יותר לגוף היד אחורית תפעל יותר ביחס לרחב יותר)
פלור פרס יכול לעבוד כמו שאמרו לך ואני בזמנו אלתרתי FLY'S על המיטה שלי(יותר אידיאלי אם יש לך ספת כושר)
גלגל בטן לדעתי כן יכול להביא לך אפוציה טובה לאימון בייתי כי נורא קל להקשות על התרגיל בלי תוספת משקל.
פשוט אין לי כרגע בנץ וגם אין לי מקום לשים את הבנץ, לכן הייתי ספציפי בלי בנץ.. והגלגל בטן עובד על כל שרירי הבטן ?

פשוט אין לי כרגע בנץ וגם אין לי מקום לשים את הבנץ, לכן הייתי ספציפי בלי בנץ.. והגלגל בטן עובד על כל שרירי הבטן ?
כן, גם על הגב, החזה והיד האחורית. אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה עם משקל זה יותר אפקטיבי מפלור פרס.

• פותח/ת השרשור
יש לך דרך לאלתר מקבילים?
לא לצערי
איך אלתרת את הflys ?

שכיבות חזה עם משקולות על הגב . ואם יש לך אפשרות אז מקבילים רחב עם משקל(או בלי עם עדיין קשה לך)

• פותח/ת השרשור
שכיבות חזה עם משקולות על הגב . ואם יש לך אפשרות אז מקבילים רחב עם משקל(או בלי עם עדיין קשה לך)
יש לך דוגמה לשכיבות שמיכה עם משקולות ?
כי מה אני עשיתי בהתחלה זה שמתי שתי פלטות של 2 וחצי קילו בתיק, אבל הפסקתי כי הפלטות כזה בתחת של התיק ופתחדתי שאני אעמיס על הגב התחתון במקום החזה...

יש לך דוגמה לשכיבות שמיכה עם משקולות ?
כי מה אני עשיתי בהתחלה זה שמתי שתי פלטות של 2 וחצי קילו בתיק, אבל הפסקתי כי הפלטות כזה בתחת של התיק ופתחדתי שאני אעמיס על הגב התחתון במקום החזה...
זה אמור להיות כמה שיותר למעלה (בערך מעט מעבר לאמצע הטרפז)

בערך משהו כזה רק שאני שם את זה מעט יותר למטה

גלגל לבטן זה לא תרגיל פשוט כמו שזה נראה. ממליץ לך לראות כמה שיותר סרטונים כדי שתבין איך לשמור על גב נעול בזמן התרגיל. אם לא תעשה אותו נכון הוא יכול להיות מאוד מסוכן ולפצוע את הגב ובנוסף לא יעבוד על הבטן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
גלגל לבטן זה לא תרגיל פשוט כמו שזה נראה. ממליץ לך לראות כמה שיותר סרטונים כדי שתבין איך לשמור על גב נעול בזמן התרגיל. אם לא תעשה אותו נכון הוא יכול להיות מאוד מסוכן ולפצוע את הגב ובנוסף לא יעבוד על הבטן כמו שצריך.
יש לך דוגמה לעבודה נכונה עם הגלגל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית