הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטר כפול וגוף חטוב

soltrix

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברים,
יש לי בעיה שמציקה לי כבר זמן מה...אני עם אחוז שומן יחסית נמוך כ9-10 אחוז שומן ויש לי סנטר כפול כשל אדם מלא.
גם בתקופות שאני אפילו 7 אחוז שומן המצב הוא זהה

אשמח להכוונה איך להיפטר מהמצב הנ"ל ולקבל קו לסת חטוב יותר?

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

בכל מקרה יש אנשים שפשוט יש להם נטיה גנטית לסנטר כפול
אם באמת אתה מגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד ועדיין יש סנטר כפול, כנראה יש מה לדבר עם פלסטיקאי

אני חושב שאתה טיפה מגזים עם אחוזי שומן, אבל בכל זאת זה נטייה גנטית של החזקת שומן, עוד לא שמעתי על אדם כל כך חטוב שהגוף שלו שומר שומן שם אבל הייתי בודק מצב של ניתוח פלסטי אם זה באמת המקרה.

סביר להניח שיש לך ''סנטר כפול'' כי יש לך סנטר קטן (מה שבעצם גורם לו להיראות כאילו הוא מתחבר לצוואר)
ובכך זה יוצר אשלייה של סנטר כפול, זה לא שומן, זה פשוט המבנה שלך, ואם איכשהו בדרך קסם אתה על 9% שומן
ויש לך שם עודף שומן (כנראה שלא) אז ניתוח פלסטי.

אני אישית בטוח שזה הסנטר עצמו, אבל שיהיה...הייתי מביא תמונות כדוגמה אבל וואלק אני עייף אולי מחר

סביר להניח שלא ירדת מה10 אחוז שומן, ובכל זאת, אם באחוזי שומן נמוכים זה לא יורד אז כנראה רק ניתוח פלאסטי יוכל לסדר את זה. אגב יכול להיות שנוכל לתת דעה יותר אובייקטיבית אם תעלה לפה תמונות בלי חולצה שרואים את הגוף והסנטר.

Back
למעלה תחתית