הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

FighterSpirit

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
טוב אז התאמנתי קצת אצל מאמן אישי, עשינו 2 אימונים בשבוע של כל הגוף והתאמנתי אצלו משהו כמו חודשיים וחצי אולי שלושה אני לא בטוח. אני עובר עכשיו דירה לעיר אחרת ואני רוצה לקחת את האימונים קצת יותר רציני. לא ממש אכלתי נכון עד עכשיו אבל יש לאבא שלי קשרים עם כמה באדי בילדרים אז תוכנית אימונים ותפריט זה לא יהיה כל כך בעיה. אבל בכל זאת אני רוצה שתגידו לי איזה תוכנית אימונים עדיף שאני אעשה. הנה קצת פרטים עלי..
משקל: 58-59
גובה: 1.68
וקצת תמונות.. (התמונה של הגב אחרי 3 שבועות)
יש לי תמונות יותר טובות פשוט הטלפון שלי נדפק וזה מה שיש לי על המחשב.

נערך לאחרונה:
מה המטרה שלך? יש המון תוכניות אימונים... אתה רוצה להיות חזק יותר? מנופח יותר? בעל כוח מתפרץ יותר גבוה? להיות טוב בהרמת משקולות אולימפיים?

אין תוכנית אימונים אידאלית.
בגלל הגיל שלך הייתי אומר שתיקח את זה ברגוע, אל תתאמן יותר מדי קשה, אל תשרוף את עצמך.
ולגבי תוכנית האימונים עצמה, הייתי הולך למאמן פרטי שיש לו ידע באימון של מתבגרים, בגלל השוני הדרוש בצורת האימון, ובגלל שעדיף לבדוק בצורה פרטנית עם מה ואיך אתה יכול להתמודד

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך? יש המון תוכניות אימונים... אתה רוצה להיות חזק יותר? מנופח יותר? בעל כוח מתפרץ יותר גבוה? להיות טוב בהרמת משקולות אולימפיים?

אני רוצה להיות מנופח יותר
אין תוכנית אימונים אידאלית.
בגלל הגיל שלך הייתי אומר שתיקח את זה ברגוע, אל תתאמן יותר מדי קשה, אל תשרוף את עצמך.
ולגבי תוכנית האימונים עצמה, הייתי הולך למאמן פרטי שיש לו ידע באימון של מתבגרים, בגלל השוני הדרוש בצורת האימון, ובגלל שעדיף לבדוק בצורה פרטנית עם מה ואיך אתה יכול להתמודד

אני יכול להתאמן קשה, עכשיו אני מתאמן גם 3 פעמים בשבוע בקרב מגע.
ופעם הייתי מתאמן ב4 דברים שונים היה לי כמעט כל יום 2 אימונים. לא בטוח שלזה התכוונת אבל עדיין.

אני רוצה להיות מנופח יותר

אני יכול להתאמן קשה, עכשיו אני מתאמן גם 3 פעמים בשבוע בקרב מגע.
ופעם הייתי מתאמן ב4 דברים שונים היה לי כמעט כל יום 2 אימונים. לא בטוח שלזה התכוונת אבל עדיין.
לא בידיוק לזה התכוונתי, התכוונתי שאנשים לרוב ינסו לגדול ולהתחזק כמה שיותר מהר, יעמיסו על עצמם כמה שיותר, ויגיעו מהר למצב שהם עייפים ושבורים, וזה ממש לא נחוץ כשיש לך זמן

יותר מנופח אתה צריך לאכול יותר ולעשות תוכנית עם מספיק נפח שתגרה גדילה.
לגבי להתאמן קשה מידי או לא, הוא לא המתכוון לזה שאתה פיזית לא מסוגל. פשוט היות ושאתה עדיין גדל, להעמיס כל-כך הרבה סטרס על הגוף שלך עלול לפגוע בך.

• פותח/ת השרשור
לא בידיוק לזה התכוונתי, התכוונתי שאנשים לרוב ינסו לגדול ולהתחזק כמה שיותר מהר, יעמיסו על עצמם כמה שיותר, ויגיעו מהר למצב שהם עייפים ושבורים, וזה ממש לא נחוץ כשיש לך זמן

יותר מנופח אתה צריך לאכול יותר ולעשות תוכנית עם מספיק נפח שתגרה גדילה.
לגבי להתאמן קשה מידי או לא, הוא לא המתכוון לזה שאתה פיזית לא מסוגל. פשוט היות ושאתה עדיין גדל, להעמיס כל-כך הרבה סטרס על הגוף שלך עלול לפגוע בך.

אה הבנתי

יש לך בסיס טוב, ייעוץ אישי עם מאמן מנוסה ומוסמך יכול להיות מועיל.

Back
למעלה תחתית