הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Trap bar סקוואט

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
התחלתי לבצע סקוואט עם מוט ה'טראפ'-משושה,כאשר אני מבצע אותו על מדרגות וכך יורד נמוך יותר וכך מרגיש עבודה חזקה ברגליים
עושה זאת כחלק מאימון רגליים שני בשבוע(בראשון סקוואט רגיל).
מה דעתכם על התרגיל בגרסה הזאת?

התחלתי לבצע סקוואט עם מוט ה'טראפ'-משושה,כאשר אני מבצע אותו על מדרגות וכך יורד נמוך יותר וכך מרגיש עבודה חזקה ברגליים
עושה זאת כחלק מאימון רגליים שני בשבוע(בראשון סקוואט רגיל).
מה דעתכם על התרגיל בגרסה הזאת?
למה עם טראפ באר? מה זה נותן יותר ממוט רגיל?

• פותח/ת השרשור
א'.נוח לי מאד עם הטראפ בר ולאחר שבאימון A אני מבצע כבר סקוואט ויש לי גם דדליפט במהלך השבוע אני מעדיף לא לעשות סקוואט שוב מסיבות של התאוששות/מנוחה ונוחות.
חיפשתי חלופה נחמדה לסקוואט,ניסיתי פרונט אבל לא נוח לי באחיזה והטראפ בא לי טוב.
ב.נמוך הכוונה היא שאני מבצע את הטראפ על מדרגה שנותנת עוד טווח כדי לרדת ולאמץ עוד את ה ירכיים.

א'.נוח לי מאד עם הטראפ בר ולאחר שבאימון A אני מבצע כבר סקוואט ויש לי גם דדליפט במהלך השבוע אני מעדיף לא לעשות סקוואט שוב מסיבות של התאוששות/מנוחה ונוחות.
ב.נמוך הכוונה היא שאני מבצע את הטראפ על מדרגה שנותנת עוד טווח כדי לרדת ולאמץ עוד את ה ירכיים.
בולשיט, תעשה סקוואט רגיל

נראה לי התכוונת לדדליפט.
בכל מקרה התרגיל עצמו אחלה, ואם זה הכי הרבה שאתה יכול לעשות שאתה יכול להתאושש ממנו, אז לך על זה, לא רואה למה לא

אולי הבעיה אצלי, לא הבנתי..
אתה יכול להעלות סרטון שלך עושה סקוואט ככה?

אוקיי עכשיו אני מבין למה התכוונת..
עדיין לא הבנתי למה לעשות את זה.
זה תרגיל עזר לסקוואט?
מה המטרה שלך בהוספת התרגיל הזה?

אוקיי עכשיו אני מבין למה התכוונת..
עדיין לא הבנתי למה לעשות את זה.
זה תרגיל עזר לסקוואט?
מה המטרה שלך בהוספת התרגיל הזה?
זה תרגיל היפרטרופיה חצי ספציפי, כמו פרונט סקוואט

זה תרגיל היפרטרופיה חצי ספציפי, כמו פרונט סקוואט
את זה אפשר להגיד על הרבה תרגילים..
אהיה יותר ספציפי..
פרונט סקוואט למשל תורם לחיזוק היציבה שלך במהלך ביצוע סקוואט, יעזור לך להישאר זקוף לאורך התנועה ולהימנע מקריסות.
אז השאלה שלי היא למה לי לעשות את התרגיל הזה? למה לא לעשות באימון סקוואט השני עוד סקוואט למשל?

• פותח/ת השרשור
את זה אפשר להגיד על הרבה תרגילים..
אהיה יותר ספציפי..
פרונט סקוואט למשל תורם לחיזוק היציבה שלך במהלך ביצוע סקוואט, יעזור לך להישאר זקוף לאורך התנועה ולהימנע מקריסות.
אז השאלה שלי היא למה לי לעשות את התרגיל הזה? למה לא לעשות באימון סקוואט השני עוד סקוואט למשל?

כאמור,פרונט לא היה לי נוח ככל שהעלתי משקלים ובכלל רציתי משהו קל יותר עם פחות עומס וטכניקה שעדין אפשר להתקדם בו,לא גוזל הרבה זמן ועדין עושה את העבודה.
אגב,סקוואט/דדליפט עם הטראפ הוא די פונקציונלי .

כאמור,פרונט לא היה לי נוח ככל שהעלתי משקלים ובכלל רציתי משהו קל יותר עם פחות עומס וטכניקה שעדין אפשר להתקדם בו,לא גוזל הרבה זמן ועדין עושה את העבודה.
אגב,סקוואט/דדליפט עם הטראפ הוא די פונקציונלי .
כן אבל עדיין אני לא מבין למה לא לעשות סקוואט קל בתור תרגיל עזר..
מה התרגיל הזה נותן/משפר? איזו בעיה הוא פותר?
אילו נקודות חולשה הוא מחזק?
האם זה סתם גיוון בשבילך?

כן אבל עדיין אני לא מבין למה לא לעשות סקוואט קל בתור תרגיל עזר..
מה התרגיל הזה נותן/משפר? איזו בעיה הוא פותר?
אילו נקודות חולשה הוא מחזק?
האם זה סתם גיוון בשבילך?
לפעמים בהיפרטרופיה הנפח של סקוואט קל גם יהיה יותר מדי לגוף, אז שילוב של תרגילים פחות ספציפיים וקלים יותר (מבחינת המשקל הכולל), אבל שכן מפעילים סטרס מכני יהיו שילוב טוב מאוד.
לא יודע אם זה הקייס, אבל זו בהחלט אופציה

• פותח/ת השרשור
לפעמים בהיפרטרופיה הנפח של סקוואט קל גם יהיה יותר מדי לגוף, אז שילוב של תרגילים פחות ספציפיים וקלים יותר (מבחינת המשקל הכולל), אבל שכן מפעילים סטרס מכני יהיו שילוב טוב מאוד.
לא יודע אם זה הקייס, אבל זו בהחלט אופציה
מחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית