עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה עם טראפ באר? מה זה נותן יותר ממוט רגיל?התחלתי לבצע סקוואט עם מוט ה'טראפ'-משושה,כאשר אני מבצע אותו על מדרגות וכך יורד נמוך יותר וכך מרגיש עבודה חזקה ברגליים
עושה זאת כחלק מאימון רגליים שני בשבוע(בראשון סקוואט רגיל).
מה דעתכם על התרגיל בגרסה הזאת?
בולשיט, תעשה סקוואט רגילא'.נוח לי מאד עם הטראפ בר ולאחר שבאימון A אני מבצע כבר סקוואט ויש לי גם דדליפט במהלך השבוע אני מעדיף לא לעשות סקוואט שוב מסיבות של התאוששות/מנוחה ונוחות.
חיפשתי חלופה נחמדה לסקוואט,ניסיתי פרונט אבל לא נוח לי באחיזה והטראפ בא לי טוב.
ב.נמוך הכוונה היא שאני מבצע את הטראפ על מדרגה שנותנת עוד טווח כדי לרדת ולאמץ עוד את ה ירכיים.
בולשיט, תעשה סקוואט רגיל
אחושר****מומחה הא
אולי הבעיה אצלי, לא הבנתי..א'.נוח לי מאד עם הטראפ בר ולאחר שבאימון A אני מבצע כבר סקוואט ויש לי גם דדליפט במהלך השבוע אני מעדיף לא לעשות סקוואט שוב מסיבות של התאוששות/מנוחה ונוחות.
חיפשתי חלופה נחמדה לסקוואט,ניסיתי פרונט אבל לא נוח לי באחיזה והטראפ בא לי טוב.
ב.נמוך הכוונה היא שאני מבצע את הטראפ על מדרגה שנותנת עוד טווח כדי לרדת ולאמץ עוד את ה ירכיים.
אולי הבעיה אצלי, לא הבנתי..
אתה יכול להעלות סרטון שלך עושה סקוואט ככה?
זה תרגיל היפרטרופיה חצי ספציפי, כמו פרונט סקוואטאוקיי עכשיו אני מבין למה התכוונת..
עדיין לא הבנתי למה לעשות את זה.
זה תרגיל עזר לסקוואט?
מה המטרה שלך בהוספת התרגיל הזה?
את זה אפשר להגיד על הרבה תרגילים..זה תרגיל היפרטרופיה חצי ספציפי, כמו פרונט סקוואט
את זה אפשר להגיד על הרבה תרגילים..
אהיה יותר ספציפי..
פרונט סקוואט למשל תורם לחיזוק היציבה שלך במהלך ביצוע סקוואט, יעזור לך להישאר זקוף לאורך התנועה ולהימנע מקריסות.
אז השאלה שלי היא למה לי לעשות את התרגיל הזה? למה לא לעשות באימון סקוואט השני עוד סקוואט למשל?
כן אבל עדיין אני לא מבין למה לא לעשות סקוואט קל בתור תרגיל עזר..כאמור,פרונט לא היה לי נוח ככל שהעלתי משקלים ובכלל רציתי משהו קל יותר עם פחות עומס וטכניקה שעדין אפשר להתקדם בו,לא גוזל הרבה זמן ועדין עושה את העבודה.
אגב,סקוואט/דדליפט עם הטראפ הוא די פונקציונלי .
לפעמים בהיפרטרופיה הנפח של סקוואט קל גם יהיה יותר מדי לגוף, אז שילוב של תרגילים פחות ספציפיים וקלים יותר (מבחינת המשקל הכולל), אבל שכן מפעילים סטרס מכני יהיו שילוב טוב מאוד.כן אבל עדיין אני לא מבין למה לא לעשות סקוואט קל בתור תרגיל עזר..
מה התרגיל הזה נותן/משפר? איזו בעיה הוא פותר?
אילו נקודות חולשה הוא מחזק?
האם זה סתם גיוון בשבילך?
מחזק.לפעמים בהיפרטרופיה הנפח של סקוואט קל גם יהיה יותר מדי לגוף, אז שילוב של תרגילים פחות ספציפיים וקלים יותר (מבחינת המשקל הכולל), אבל שכן מפעילים סטרס מכני יהיו שילוב טוב מאוד.
לא יודע אם זה הקייס, אבל זו בהחלט אופציה