הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ פרס

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1. מה הדרך הטובה ביותר כדי לעבוד על הגדלת הקימור בגב?
2. בזמן הדיחקה אני מבצע פוש על הרגלים (לג דרייב) ואז התחת מתנתק מהספסל האם מצב זה תקין ויעיל? לא אכפת לי מקטריונים לתחרות פאוורלפטינג אלא להרים כמה שיותר

1. מה הדרך הטובה ביותר כדי לעבוד על הגדלת הקימור בגב?
2. בזמן הדיחקה אני מבצע פוש על הרגלים (לג דרייב) ואז התחת מתנתק מהספסל האם מצב זה תקין ויעיל? לא אכפת לי מקטריונים לתחרות פאוורלפטינג אלא להרים כמה שיותר
1. לא הבנתי מה יש לעבוד על זה? פשוט תקמר את הגב
2. התחת לא מתנתק מהספסל

1. לעבוד על זה יותר וככה זה ישתפר לך.
2. אתה יכול להרים ככה יותר משקל אבל זה לא בריא לא לכתפיים ולא לגב. קח את הרגליים יותר אחורה (גם אם זה נראה לך הרבה).

יש סדרת סרטוני הדרכה של דן גרין ביוטיוב שמסבירה איך לבצע בנץ' בצורה טובה. מציע לך לחפש אותה ביוטיוב וללמוד משם.

1. מתיחות לרגליים ואגן עוזרות.
2. קח את הרגליים יותר אחורה, קדימה או לצדדים, מה שמרגיש לך חזק יותר ומוריד את הברך ביחס לספסל

התחת מתנתק מהספסל האם מצב זה תקין ויעיל? לא אכפת לי מקטריונים לתחרות פאוורלפטינג אלא להרים כמה שיותר
מזה תקין ויעיל כן ככה אתה תרים יותר אבל לפי ההגיוןו הזה פשוט תקצר טווח תנועה וגם אז אתה תרים יותר....

אם התחת עולה בלג דרייב זה כנראה קורה בגלל אחת משתי סיבות \ שתיהן:
1. אתה דוחף את הרגליים למטה לתוך הריצפה, ולא קדימה. תחשוב שאתה רוצה לדחוף את עצמך ביחד עם הספה אחורה לכיוון הראק.
2. הרגליים לא במיקום אידיאלי. סביר להניח שלא מספיק אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית