הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לאחר חודש בערך בSS

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
במשך 1 וחצי חודשים ככה אני עשיתי SS (ממליץ ממש למטרת כוח) ואני מרוצה מתוצאת הגדילה (מ 76 קילו ל87 על 180 ס"מ לא נראה לי עליתי כמעט בשומן וטחנתי את החיים)
עכשיו אני רוצה להתחיל בחיטוב אבל אין לי מושג איזה חיטוב לעשות על מנת לשמור את המסת שריר,אם למשהו יש איזה דיאטה טובה בבקשה שיביא
(נ.ב אין לי בעייה אם דיאטות קשות לפני המאסה אכלתי 1300 קלוריות ביום)
תודה רבה
😃

אין טעם לעלות ב 11 קילו בחודש
גם אם אתה ממש חזיר 3-4 קילו זה המקסימום לדעתי שבגדר היעיל (וגם אם אתה מתחיל מאסה מא.ש נמוך)
סתם להשמין זה לא יעיל
ההשמנה נובעת מהצורך להתאושש מאימונים עצימים, ככה שאתה נאלץ לאכול הרבה
הקלוריות העודפות מעל 5000-6000 קלוריות הן ממש מיותרות לדעתי

ריפ רשם להיות בפלוס 500-1000 ב PPST, ובמקרים חריגים אף יותר

זה לא 11 בחודש, זה 11 בחודש וחצי, ואם אני לא טועה גם ריפ מדבר על זה שעלייה של כ-9 קילו בחודש הראשון היא דיי שכיחה.

גם אני לא חושב שעליה מעבר ל-4 קילו בחודש אפקטיבית (בעיקר לאלה שבאים עם א.ש. גבוהים יחסית), אבל מה אני יודע.

אני בספק אם זה היה הרבה יותר מזה, אבל אני מסכים איתך שזה לא הגיוני במיוחד. אני יודע כמה אני אוכל היום, וכמה אכלתי אז, ואני לא רואה איך אני יכול לפספס בהרבה כאן.

אני בספק אם זה היה הרבה יותר מזה, אבל אני מסכים איתך שזה לא הגיוני במיוחד. אני יודע כמה אני אוכל היום, וכמה אכלתי אז, ואני לא רואה איך אני יכול לפספס בהרבה כאן.

אני על +1500~ ועולה 3 קילו בחודש.. אתה על +1000 עולה 8+
כנראה שסתם יש לי גנטיקה מסריחה.

יש כאן פקטור שהרבה אנשים שוכחים, והוא הנוזלים. בחודש כזה על אכילה מרובת פחמימות אתה יכול לספוח 5 קילו נוזלים בכיף.

• פותח/ת השרשור
חח אף אחד לא ענה לי על התשובה ואני אוכל 4500 קלוריות ועדיין עליתי בחודש וחצי 11 קילו (לא יודע של מה אבל רוב הסיכויים לא הרבה שומן)
נ.ב משהו יכול לביא לי דיאטה או לומר לי איך שומרים על מסת שריר?????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית