הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון על התוכנית הזו אני משלם למדריך , איך היא?

ab זה מתאים למתאמן ותיק בגדול ,במידה ואתה בעל בסיס טוב או בא מרקע ספורטיבי אז ניתן לךכמתאמן בינוני לעשוצ קפיצה לabאני מבין שאתה מתאמן כבר חודש משמע אתה מתאמן בינוני פחות או יותר אז יש באפשרותך להתחיל את תוכנית האימונים abc
שריר גדול בינוני וקטן!
תריץ חיפוש abc
אתה לא מבין מה אתה אומר וסתם מטעה אותו, הדבר האחרון שהוא צריך זה ABC. תחזור לקרוא.

קח FBW מהפורטל קילוגרם ותקרא על הדרך על תוכניות והתאמת נפח

@Agonist
יש בעיה מצד אחד אתה מתאמן מתחיל וחסר ידע ומצד שני מאמן שנתן לך תוכנית גנרית, מה שמכונה רשימת מכולת.
אני לא רואה הגיון להתחיל להתווכח עם המאמן על התוכנית.

הדבר החשוב מבחינתך זה להתאמן, תיקח את התוכנית הזאת כפי שהיא ופשוט תתחיל בהתאם להנחיות שתקבל.

במקביל תנסה ללמוד כמה שיותר על התחום.
לדוגמא תגובה על תוכניות כמו שלך
תוצאות חיפוש ל: מכולת | LBS - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
עדכון: החזרתי למאמן את התוכנית בפרצוף ואמרתי לו שככה לא מעבירים תוכנית
החוצפן אפילו לא נתן לי הדרכה על התוכנית, כשהוא אמור לספק לי הדרכה של שעה באופן אישי. (ביררתי עם מנהל הסניף) מקודם שפניתי אליו בשביל לקבל הסברים הוא הציע לי "אימונים אישיים" בתשלום
נשארתי עצבני ומאוכזב.

אני גם צריך להתחיל לבנות לאנשים חרא תוכניות ולהציע אימון אישי 😆

עדיף להשקיע את הכסף בייעוץ פה באתר אצל מייק, תקבל גם ייעוץ תזונתי.
המאמן שכתב את התוכנית הזו הוא ליצן
מסכים מאוד.
אני נמצא בייעוץ כבר תקופה ארוכה מאוד (להערכתי 8 חודשים). התחלתי ממש מ-0, ועם מייק הגעתי למקום שאני מאוד מרוצה ממנו.
אתה תקבל יעוץ תזונה ואימונים, וגם מייק יהיה זמין לשאלות כל יום כל היום (במידה ותחליט להרשם תבין איך זה עובד).

בהצלחה 😃

אני גם צריך להתחיל לבנות לאנשים חרא תוכניות ולהציע אימון אישי 😆
תרשום לי בבקשה תוכנית להיפרטרופיה מקסימלית בקוביות ובייספס , תוך ירידת באחוז שומן. אני יכול להתאמן פעם בשבוע במשך 15 דקות.

תרשום לי בבקשה תוכנית להיפרטרופיה מקסימלית בקוביות ובייספס , תוך ירידת באחוז שומן. אני יכול להתאמן פעם בשבוע במשך 15 דקות.
מה שאתה צריך זה אימוני ems ב500 שח ל10 דק עם מאמן צמוד שלא עושה כלום חוץ מלגרבץ

• פותח/ת השרשור
החזרתי לו את התוכנית, ומצאתי תוכנית fbw , לא היה לי חשק לדבר איתו, אבל בסוף חפרתי לו והוא הסביר לי את התרגילים של התוכנית שמצאתי בחינם! כי הוא במשמרת
עליתי על השיטה, במשמרת חופרים למדריך ומקבל אימון אישי , בחינם .. כי הוא חייב להסביר על התרגילים
תחשבו שדקה לפני זה הוא הציע לי אימונים אישיים והייתי צריך לשלם לו על התוכנית שלו

נכון שמה שאני רושם זה לא לפי הספר אלה זה על פי הנסיון האישי שלי ושל מתאמני מדובר פה בשנים על גבי שנים בחד"כ!
אז חלאס להיות לי כמו דגים ששוחים באותו זרם, אין פה נוסחא אחת יש הרבה דרכים פתרונות ותושובת זה מה שאני דוגל בא!
לילה טוב דגים שלי.

דווקא החימום שהוא כתב אחלה.

מסכים מאוד.
אני נמצא בייעוץ כבר תקופה ארוכה מאוד (להערכתי 8 חודשים). התחלתי ממש מ-0, ועם מייק הגעתי למקום שאני מאוד מרוצה ממנו.
אתה תקבל יעוץ תזונה ואימונים, וגם מייק יהיה זמין לשאלות כל יום כל היום (במידה ותחליט להרשם תבין איך זה עובד).

בהצלחה 😃

מעניין אותי מי זה מייק, יש לו פייסבוק או משהו כזה? שאפשר לראות איך הוא נראה? לא שזה משנה, מאמן כדורגל לא צריך לשחק
כדי להדריך את השחקנים, אבל סתם מסקרן מי זה, הרי אתה נרשם לייעוץ אתה רוצה לדעת מי הבן אדם..
החזרתי לו את התוכנית, ומצאתי תוכנית fbw , לא היה לי חשק לדבר איתו, אבל בסוף חפרתי לו והוא הסביר לי את התרגילים של התוכנית שמצאתי בחינם! כי הוא במשמרת
עליתי על השיטה, במשמרת חופרים למדריך ומקבל אימון אישי , בחינם .. כי הוא חייב להסביר על התרגילים
תחשבו שדקה לפני זה הוא הציע לי אימונים אישיים והייתי צריך לשלם לו על התוכנית שלו

איזה נוכל תכלס, אני זוכר שרק התחלתי ביקשתי ממאמן שאלה על כמה תרגילים אמרתי לו בוא תעשה לי אימון אישי עליהם (שאקבע דרך המזכירה), הוא אמר לי שלא כדאי לי כי זה עולה כסף, אמר לי לתפוס אותו
שהוא פנוי והוא יסביר לי מה שצריך, אבל איפה...טיפוסים כאלו לא מוצאים הרבה.

• פותח/ת השרשור

איזה נוכל תכלס, אני זוכר שרק התחלתי ביקשתי ממאמן שאלה על כמה תרגילים אמרתי לו בוא תעשה לי אימון אישי עליהם (שאקבע דרך המזכירה), הוא אמר לי שלא כדאי לי כי זה עולה כסף, אמר לי לתפוס אותו
שהוא פנוי והוא יסביר לי מה שצריך, אבל איפה...טיפוסים כאלו לא מוצאים הרבה.
הלוואי וזה היה המצב פה, החדר כושר אחלה, המנהל אחלה, מכשירים מקצועיים
אבל רוב המדריכים חושבים בעיקר על כסף, אני לא אגיד שכולם.. כי יש איזה מאמן אחד אצלי פה שעדיין לא דיבר איתי על כסף.
אין לי עין על המדריכים מגיע להם להתפרנס, אבל בשביל מה הם נמצאים במכון אם לא בשביל להסביר לך על התרגילים?
כשאתה נמצא בחדר כושר שיש לך שלט של 3 אימונים אישיים ב300 זה יהיה המצב, הוא גם הציע לי את זה לפני שהוא בנה לי את התוכנית..
מחמם את הלב שיש אנשים במכון שעוזרים לך כשאתה שואל , אני מבטיח לעזור לאחרים כשאני אתקדם.
אני בן אדם שלא נעים לו להציק למדריך ולשאול שאלות, אבל אם למדריך נעים מאוד לנסות לעשות עליי קומבינות אז אולי אני אצטרך לשנות גישה

הלוואי וזה היה המצב פה, החדר כושר אחלה, המנהל אחלה, מכשירים מקצועיים
אבל רוב המדריכים חושבים בעיקר על כסף, אני לא אגיד שכולם.. כי יש איזה מאמן אחד אצלי פה שעדיין לא דיבר איתי על כסף.
אין לי עין על המדריכים מגיע להם להתפרנס, אבל בשביל מה הם נמצאים במכון אם לא בשביל להסביר לך על התרגילים?
כשאתה נמצא בחדר כושר שיש לך שלט של 3 אימונים אישיים ב300 זה יהיה המצב, הוא גם הציע לי את זה לפני שהוא בנה לי את התוכנית..
מחמם את הלב שיש אנשים במכון שעוזרים לך כשאתה שואל , אני מבטיח לעזור לאחרים כשאני אתקדם.
אני בן אדם שלא נעים לו להציק למדריך ולשאול שאלות, אבל אם למדריך נעים מאוד לנסות לעשות עליי קומבינות אז אולי אני אצטרך לשנות גישה
הם נמצאים במכון כי חוק הספורט והביטוח מחייבים את זה

Back
למעלה תחתית