הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימות

• פותח/ת השרשור jman23
  • פורסם בתאריך

jman23

משתמש מתחיל
58
1
נק' מוניטין:
91
58
1
אחרי מאסה של שלושה חודשים העליתי מ78 ל85 ק"ג.
אני רוצה להתחיל בחיטוב.
חיטוב קודם פעלתי לפי שיטת מחזור פחמימות שזה בעצם חמישה ימים בשבוע שאוכלים בין 50-70 גרם פחמימה ביום וכל השאר שומן וחלבון ויומיים שמעמיסים פחמימות וחלבון.
פעם קודמת הלך ממש טוב אבל השאלה שלי אם צריך להגיע קודם כל לאחוז שומן מסוים בשביל להתחיל את הדיאטה כי אני זוכר משהו כזה אני פשוט לא מוצא.
אז אם מישהו יודע אשמח לעזרה

אין כל כך זמן מסוים לדיאטה מסוימת, על אף שיש יתרונות למבני גוף מסוימים תחת משטר כזה או אחר אבל לרוב זה אינדוודואלי ובמצב שלך אני חושב שזה קצת להתעסק ביותר מידי.
אם ראית תוצאות ולא הרגשת רעב בשיטה כלשהי אני הייתי דובק בה

• פותח/ת השרשור
אין כל כך זמן מסוים לדיאטה מסוימת, על אף שיש יתרונות למבני גוף מסוימים תחת משטר כזה או אחר אבל לרוב זה אינדוודואלי ובמצב שלך אני חושב שזה קצת להתעסק ביותר מידי.
אם ראית תוצאות ולא הרגשת רעב בשיטה כלשהי אני הייתי דובק בה
תודה רבה!
שאלה אחרונה, איך אני מודד אחוז שומן? אני לא כל כך מצליח לפי תמונות ושמעתי שהמכונות שמודדות לא הכי מדוייקות

תעלה לפורום תמונות חברי האתר כמה תמונות ברורות שלך. רצוי צילום ראשוני בבוקר - לאחר השירותים ולפני האוכל. תצלם פרונט רפוי, חלק אחורי רפוי וצד רפוי. רצוי בלבוש מינימלי (תחתונים/בוקסר/מכנס קצר)

• פותח/ת השרשור
תעלה לפורום תמונות חברי האתר כמה תמונות ברורות שלך. רצוי צילום ראשוני בבוקר - לאחר השירותים ולפני האוכל. תצלם פרונט רפוי, חלק אחורי רפוי וצד רפוי. רצוי בלבוש מינימלי (תחתונים/בוקסר/מכנס קצר)
לא כל כך נעים לי להעלות לאינטרנט תמונות שלי ככה
יש סיכוי אני שולח למישהו מכם בפרטי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית