הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשר בין מדרסים ותרגילים כמו סקוואט ודדליפט?

• פותח/ת השרשור 4roxe
  • פורסם בתאריך

4roxe

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
כבר מגיל 14 בערך רופא המליץ לי על מדרסים ועשיתי עד שהרגל שלי כמובן גדלה והמדרסים כבר לא התאימו..
עכשיו אני בן 18 ולא ממזמן הייתי אצל מומחה ספורט לראות אם הכל בסדר עם הברכיים שלי כי היה לי כאבים בזמן כיפוף של הברך במשך כמה חודשים..
הרופא אמר לי שברכיים שלי בסדר גמור ושלח אותי למיפוי עצמות והציעו לי מדרסים ..

עכשיו יש לי שאלה.. המדרסים יכולים באיזשוהי צורה להקשות עליי בזמן הסקוואט או הדדליפט?

לא רואה איך זה יכול להפריע.
אולי רק ייקח לך קצת זמן להתרגל ותצטרך לשים לב לטכניקה בהתחלה.

יש לי מדרסים, אבל במקרה שלי אני לא רואה צורך לשים אותם בנעלי WL. גם לא נראה לי שיש להם מקום שם.

• פותח/ת השרשור
לא עדיף להרים עם מדרסים?
אחרי הכל מדרסים בנויים כדי לתת לכף רגל תמיכה בקרקע שחסרה לה בחלקים מסוימים לא?

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן עם נעליי הרמת משקולות?
לא
אני מתאמן עם NIKE HYPERDUNKS נעלי כדורסל
ניסיתי להתאמן עם נעל שטוחה NIKE DUNKS שזה בעצם סניקרס סוליה שטוחה גבוהות (בערך גובה של האולסטאר)
וממש אבל ממש ממש לא היה לי נוח
מה גם שאני לצערי לא יכול לשקול לקנות נעלי פאוור ליפטינג כרגע כי אני גם ככה הולך לצבא אז שיאים בסקוואט אני לא הולך לשבור בקרוב :/

תקנה אולסטאר ותלך לחנות שיתאימו לך את המדרסים לנעל, זה מה שאני עשיתי ואין לי שום בעיות. בכל מקרה אם אתה מחליט לקנות נעלי משקולות לך על VSatlethics, דיברתי עם שירות לקוחות ואמרו לי שיש אפשרות לשים את המדרס על הסולייה הפנימית כי היא מאד דקה.

לא
ניסיתי להתאמן עם נעל שטוחה NIKE DUNKS שזה בעצם סניקרס סוליה שטוחה גבוהות (בערך גובה של האולסטאר)
מה גם שאני לצערי לא יכול לשקול לקנות נעלי פאוור ליפטינג כרגע כי אני גם ככה הולך לצבא אז שיאים בסקוואט אני לא הולך לשבור בקרוב :/

חחח בול כמוני לפני גילוי הSS. הייתי הולך רק בהייפר דאנק..היום אני מתאמן בנעליים הרבה יותר יציבות וקשיחות.

לא

אם אתה מתאמן עם חרא של נעליים, מדרסים זו הדאגה האחרונה שלך.

• פותח/ת השרשור
את זה לא ידעתי.. אני ידע לפעם הבאה שאני אתחיל SS או HST או משהו בסגנון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית