הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בסקוואט ***קשה לצפייה***

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אם אתם אוכלים או בא לכם לאכול אל תגידו שלא אמרתי, לדעתי זה לא מגעיל אבל אני בן אדם שאוכל מול ניתוח לב/מוח פתוח בערוץ ריאליטי כי זה מעניין אותי, אבל כל אחד שונה ומיוחד אז תחשבו לפני שאתם פותחים את הלינק.

http://poetry.rotten.com/weightlifter/

קרדיט ל:
johnniewalker20 מפורום תפוז.

חחחח משה..אני כמוך...אני יכול לראות הכל, ומהרוב אני א יזדעזע.
זה מצב חמור של יציאת פי הטבעת וחלק קטן מהמעי הגס. לא נעים בהחלט לא נעים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר חחחחחחחחחחחחחחחח
ואני גם כמוכם יכול לראות דברים מגעילים חחחחחחח זה אחד המצחיקים חחחחח.

רוב הבולשיט הזה שאתה מוצא באינטרנט מזויף. תריץ חיפוש ותראה כמה אנשים אומרים שזה מזויף (לפי מר לטיסימוס זה הופך את זה לנכון 😛).

חוץ מזה, זה לא ממש נראה לי אפשרי.

זה לא מזויף.
זה פורסם ברוטן...הדברים שם לא מזויפים למרות שהם נראים ככה

רוב הבולשיט הזה שאתה מוצא באינטרנט מזויף. תריץ חיפוש ותראה כמה אנשים אומרים שזה מזויף (לפי מר לטיסימוס זה הופך את זה לנכון 😛).

חוץ מזה, זה לא ממש נראה לי אפשרי.

זה לא אני, זה לייבניץ!

כי זה הייחוד באתר..
יש המון אתרי גועל ברשת, הוא היחיד שאמין.
אם תראה, הם לא משחקים בקקה, אתה רואה שם שהכל אמיתי (אם ראית פעם גופות, אברים חתוכים וכו').

אתמול יצאה כתבה ב ynet על כמה שומן רווי זה רע. ו ynet ידועים שהם לא משחקים בקקה.

כי זה הייחוד באתר..
יש המון אתרי גועל ברשת, הוא היחיד שאמין.
אם תראה, הם לא משחקים בקקה, אתה רואה שם שהכל אמיתי (אם ראית פעם גופות, אברים חתוכים וכו').

לא שאני לוקח את תפקידו של הטרול חס וחלילה, אבל איך אתה בדיוק רואה שהכל שם אמיתי לעומת אתרי גועל אחרים ברשת?

א- רואים. וזה אתר מוכר בברנז'ה של האנשים "המוזרים והסוטים" שרוצים לראות כל אסון שהיה. כי כל אסון שהיה מופיע שם.
ב- מכירים אנשים ששלחו להם תמונות
ג- יש שם תמונות לפעמים של דברים כמו פיגועים שהיו בארץ וחיסולים של אנשים ואתה רואה שזה אמיתי.
אבל בעיקר כי רואים. בתור אחד שרואה הרבה גופות וחותך הרבה גופות אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא. זה אולי לא נראה לכם הגיוני איך ראש חתוך נראה אבל יש כאלה שחותכים ראשים כל יום.
(אני יודע שנשמע כאילו אני רוצח סדרתי אבל אני בסך הכל ולומד ועושה דיסקציות באוניברסיטה וגם עבדתי במדא בעבר ואני יודע איך דברים כאלה נראים)
זה לא כזה בעיה לזהות זיוף בדברים כאלה. אבל לאתר הזה יש שם. הוא האתר המוביל ברשת. הוא לא יהרוס את השם. -לא משנה כמה זה נראה מוזר ולא אמיתי לפעמים זה אמיתי.

ובקשר לYNET, מצטער, אבל אני לא מתייחס לאתרים שהשפה בהם היא עברית

תנסה לשלוח להם תמונה מזויפת...נראה אם הם יעלו אותה

א- רואים. וזה אתר מוכר בברנז'ה של האנשים "המוזרים והסוטים" שרוצים לראות כל אסון שהיה. כי כל אסון שהיה מופיע שם.
ב- מכירים אנשים ששלחו להם תמונות
ג- יש שם תמונות לפעמים של דברים כמו פיגועים שהיו בארץ וחיסולים של אנשים ואתה רואה שזה אמיתי.
אבל בעיקר כי רואים. בתור אחד שרואה הרבה גופות וחותך הרבה גופות אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא. זה אולי לא נראה לכם הגיוני איך ראש חתוך נראה אבל יש כאלה שחותכים ראשים כל יום.
(אני יודע שנשמע כאילו אני רוצח סדרתי אבל אני בסך הכל ולומד ועושה דיסקציות באוניברסיטה וגם עבדתי במדא בעבר ואני יודע איך דברים כאלה נראים)
זה לא כזה בעיה לזהות זיוף בדברים כאלה. אבל לאתר הזה יש שם. הוא האתר המוביל ברשת. הוא לא יהרוס את השם. -לא משנה כמה זה נראה מוזר ולא אמיתי לפעמים זה אמיתי.

ובקשר לYNET, מצטער, אבל אני לא מתייחס לאתרים שהשפה בהם היא עברית

הטענה שלך לזה שהתמונות אמיתיות היא שרואים שהן אמיתיות? אתה בטוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית