הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה ראשונה בפרס

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי אני עכשיו עובד בלינארית של ביל סטאר בכול התרגילים חוץ מהפרס שבו אני עובד במתכונת של טקסס. התחלתי את התוכנית בפרס 35 קג ועכשיו עליתי ל45 קג( אחרי 4 שבועות). באימון שעבר עשיתי אימון עצימות(1*5) עם ה45 ועלה מעולה.
אבל היום עשיתי את היום נפח עם ה45( אני לא עושה את ה80% ביום נפח-יותר נוח לי פשוט לעבוד במשקל שעשיתי בעצימות) ובקושי סגרתי 4 חזרות ואז הורדתי ל42.5 וסיימתי את האימון. ההתאוששות והאוכל היו סבבה באותו שבוע אז מה יכולה להיות הבעיה?

שאלה לי אליך, למה אתה מציע לאנשים SS ואתה לא עושה אותה בעצמך עם המשקלים שלך? כיף לך להמליץ על זה?
תנסה בעצמך.

בכל מקרה
למה אתה עושה לינארית ב45 פרס?
במיוחד שאתה שוקל איזה 80 לא?

הבעיה כנראה שהאימון לא מתאים לרמה שלך
@MasterSplitter
למה ירד לי מוניטין?

בכל מקרה
למה אתה עושה לינארית ב45 פרס?
במיוחד שאתה שוקל איזה 80 לא?

הבעיה כנראה שהאימון לא מתאים לרמה שלך
@MasterSplitter
למה ירד לי מוניטין?

דווקא מדאקו גם אפשרי למתחילים, רק ש- ss יותר מתאים אם אין בעיה להתקדם כל אימון

לא מבין את ההיגיון של לעשות את אימון הנפח והעצימות לאותו משקל
אם זה משקל שאתה יכול לבצע ל-5 סטים של 5 - אז מן הסתם שהוא לא נותן מספיק גירוי באימון של סט אחד לחמישייה ..
עצה שלי כאחד שעושה את התכנית - תקרא את המדריך (ועדיף את הספר ) תבין את המכניזם ותעבוד לפיו (יכול להסתכל בלוג שלי)
כי זה עובד - בייחוד במשקלים שלך ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין את ההיגיון של לעשות את אימון הנפח והעצימות לאותו משקל
אם זה משקל שאתה יכול לבצע ל-5 סטים של 5 - אז מן הסתם שהוא נותן מספיק גירוי באימון של סט אחד לחמישייה ..
עצה שלי כאחד שעושה את התכנית - תקרא את המדריך (ועדיף את הספר ) תבין את המכניזם ותעבוד לפיו
כי זה עובד - בייחוד במשקלים שלך ..
צודק זה באמת לא היה חכם לעשות ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית