הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר לשתות ליטר חלב ביום

מצב
השרשור נעול

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
שלום לכולם.
אני מתגייס אחרי מחר ועושה טירונות 02.
אני מתכנן לשתות ליטר חלב שיביא לי בערך 50 גרם פחמימה,34 גרם חלבון ו30 גרם שומן,ולשלב ישר עם 3 סקופים של אבקת חלשבון של מיי פרוטאין.
זה יכסה לי די הרבה מהתכולה היומית.
השאלות שלי:
1-אני בחיטוב ועד עכשיו לא צרכתי חלב כי לא היה צורך. כרגע כן יהיה צורך בטירונות לעשות את זה. האם זה כדאי?
2-האם זה יגרום לי לתחושת רעב אחרי שאני שותה כזאת כמות של חלב?
3-איזה שוק זה יגרום לגוף שלי אם בחיטוב הייתי על 20 גרם פחמימה לכל היותר ועכשיו אני על 50?
4-זה נכנס לי בערכים והכל מצוין,מאמין שזה יקל עליי גם

עדיף לך לא לעשות את זה אם אתה לא רוצה להרגיש כלפי חלב את מה שאתה מרגיש כלפי האקסית שלך...
לשאלות:
1. אם אין ברירה אז אין ברירה. אותי זה פשוט יגעיל אם אעשה את זה. יש הטוענים שחלב בכמויות כאלו לא בריא לגוף ועדיף להמנע מכך אבל עוד לא ראיתי מחקר וולידי בעניין ששכנע אותי.
2. לדעתי לא אמור. אולי בחילה.
3. לא יהיה שום שוק, ולדעתי האישית כל עוד אתה במסגרת טירונות עדיף לך להמנע מדיאטות מאוד קטוגניות ו50 גרם פחמימה זה מאוד קטוגני. אם כבר אז השוק היה יכול להווצר אם היית יורד בכמות הפחמימה למצב יותר קטוגני.

לדעתי האישית, פשוט תזניח קצת את הערכים התזונתיים בתקופת הטירונות. זה לא יותר מדי קריטי וזאת תקופה מאוד חשובה שאתה צריך לשרוד. תחזור לעצמך כשתעבור לסדיר.

גבר זה לא אפשרי , אל תשכח שאתה תהיה טירון ולא תהיה לך גישה למקרר,החלב שלך יתקלקל תוך יום.
המלצה שלי זה לקחת איתך גיינר , אם אין אז הרבה אגוזים ושקדים ,אבקודו טונה ופיתות .

• פותח/ת השרשור
גבר זה לא אפשרי , אל תשכח שאתה תהיה טירון ולא תהיה לך גישה למקרר,החלב שלך יתקלקל תוך יום.
המלצה שלי זה לקחת איתך גיינר , אם אין אז הרבה אגוזים ושקדים ,אבקודו טונה ופיתות .
בגלל זה פתחתי את השרשור,אני רציתי לשתות את זה במכה פשוט.
אם היה מקרר בטירונות לא הייתי פותח את השרשור כי עוד הייתי יכול לפצל,אבל בגלל שאין מקרר אני צריך לגמור הכל במכה.
ותודה על התגובה.

בגלל זה פתחתי את השרשור,אני רציתי לשתות את זה במכה פשוט.
אם היה מקרר בטירונות לא הייתי פותח את השרשור כי עוד הייתי יכול לפצל,אבל בגלל שאין מקרר אני צריך לגמור הכל במכה.
ותודה על התגובה.
לא יהיה לך גם גישה לחלב, זה לא שאתה כל יום יכול לקנות לך.
ובעיקרון אין שום בעיה, אבל זה יותר אפשרי למי שבמסה כבר יחסית הרבה זמן והגוף שלו יודע להתמודד עם הכמויות האלה במכה, ישר מחיטווב זה לא יגמר בטוב.
אתה עכשיו מתחיל טירונות, אז תאכל כל מה שמביאים לך ואל תחשוב על חיטוב או מסה

• פותח/ת השרשור
לא יהיה לך גם גישה לחלב, זה לא שאתה כל יום יכול לקנות לך.
ובעיקרון אין שום בעיה, אבל זה יותר אפשרי למי שבמסה כבר יחסית הרבה זמן והגוף שלו יודע להתמודד עם הכמויות האלה במכה, ישר מחיטווב זה לא יגמר בטוב.
אתה עכשיו מתחיל טירונות, אז תאכל כל מה שמביאים לך ואל תחשוב על חיטוב או מסה
טוב אז אני אביא רק את החלבון ואני אשתה אותו עם מים לצערי,למרות שאני לא אוהב ככה.

עדיף לך לא לעשות את זה אם אתה לא רוצה להרגיש כלפי חלב את מה שאתה מרגיש כלפי האקסית שלך...
לשאלות:
1. אם אין ברירה אז אין ברירה. אותי זה פשוט יגעיל אם אעשה את זה. יש הטוענים שחלב בכמויות כאלו לא בריא לגוף ועדיף להמנע מכך אבל עוד לא ראיתי מחקר וולידי בעניין ששכנע אותי.
2. לדעתי לא אמור. אולי בחילה.
3. לא יהיה שום שוק, ולדעתי האישית כל עוד אתה במסגרת טירונות עדיף לך להמנע מדיאטות מאוד קטוגניות ו50 גרם פחמימה זה מאוד קטוגני. אם כבר אז השוק היה יכול להווצר אם היית יורד בכמות הפחמימה למצב יותר קטוגני.

לדעתי האישית, פשוט תזניח קצת את הערכים התזונתיים בתקופת הטירונות. זה לא יותר מדי קריטי וזאת תקופה מאוד חשובה שאתה צריך לשרוד. תחזור לעצמך כשתעבור לסדיר.
יצא מחקר חדש בנושא במקרה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית