הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש טעם לעבור לUD2 אחרי שלושה חודשי חיטוב?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
כרגע אני בדיוק לקראת סיום חיטוב ומעבר לנטרלי, אבל התוצאות לא ממש מה שצפיתי וחשבתי לתת פוש אחרון ולסיים עם זה.
חשבתי על UD2 כי בעבר היא עבדה עלי לא רע בכלל, אתם חושבים שזה כדאי אחרי 3 חודשים של מאזן קלוריות שלילי? (200+ גרם חלבון, 40~30 גרם שומן, 100~150 פחמימה על משקל של 97)
מתחילת החיטוב ירדתי 9 10 קילו

לגבי משקלים- אין שינוי דרסטי מהתקופה שלפני חיטוב, שומר+-

• פותח/ת השרשור
לא יודע, לא ממש עיניין אותי האמת, הייתי קצת פחות מזה:

afbeelding003ykz.jpg

זאת תמונה שלי מקצת לפני תחילת החיטוב, שקלתי שם 107
יכול להיות שאני טועה באחוז לפה ולשם, לא מאמין יותר.

נערך לאחרונה:
אתה לא על 17-18 אם היית ככה לפני וירדת 10 קילו. תעלה תמונה אם בא לך.
ואני שואל כי למרות ש-UD2 יכולה להועיל גם באחוזים ממוצעים (12-15) אם אתה לא ממש מרוצה מאיך שהבטן שלך נראית, גם קארב סייקל יכול לעשות את העבודה מצוין, ותסבול פחות.

• פותח/ת השרשור
בקטנה, לא מסתכל על מספרים ככה שאני אסכים איתכם מבלי צורך ליגרור את עצמי לתמונה.
אני עכשיו אקרא על CC, הרבה זמן דחיתי את זה, תודה על ההצעה

UD2 תיתן לך את הפוש האחרון, מסכים עם זה.
אבל במצב שלך אתה אפילו לא קרוב אליו

מה עשיתם מ-UD2 כאילו זה דיאטת קסם? לא רואה בה שום יתרון לעומת דיאטת CC קלאסית, כי היא יותר מדי קיצונית ובסופו של דבר מגיעים לאותן תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אם עד עכשיו ירדת 10 ק"ג ומשקלי העבודה נשארו זהים למה לא להמשיך עם זה?

נקודה טובה..מה שכן אני רוצה לשנות את הדיאטה, חשבתי גם על AD שאיתה לא תהיה לי בעיה להיסתדר.
אין לי בעיה להיסתדר בלי פחמימה לתקופה ארוכה

Barbell:
למה היתכוונת?

בספר הוא אומר שלפני UD2 אם יצאת מדיאטה אחרת אתה צריך לפחות שבועיים נייטרלי. אתה לא רוצה להיכנס לדיאטה שתוריד לך את המטבוליזם לריצפה שהוא גם ככה כבר לא משהו.

נערך לאחרונה:
נקודה טובה..מה שכן אני רוצה לשנות את הדיאטה, חשבתי גם על AD שאיתה לא תהיה לי בעיה להיסתדר.
אין לי בעיה להיסתדר בלי פחמימה לתקופה ארוכה

Barbell:
למה היתכוונת?

אין קשר בין הדברים שאתה אומר. זה שאתה יכול להסתדר בלי פחמימה זה לא הסיפור בכלל..
אם אתה מתחטב עם 150 פחמימה ולא נתקע זה פשוט מיותר לרדת ל30 ג' פחמימה ולא הגיוני.

• פותח/ת השרשור
כן די נתקעתי, אני חושב שזה כבר לא היתקדמות איטית יותר אלא תקיעה.

רועי:
מצטער שהטעתי אותך, אני די נתקעתי

אתה עושה העמסות? אם כן, קח 10-14 ימים נטראלי (בלי עוגות והשתוללות אלא נטראלי אמיתי עם אוכל אמיתי לפחות 150 גרם פחמימה)

• פותח/ת השרשור
כן אני עושה העמסות אחת לשבועיים..ואוקיי נתן נטראלי לאיזור השבועיים ואז איך עדיף להיתקדם?

תבחר, תעשה UD2 בשביל ההתנסות זה נחמד כי לא תחזור לזה בחיים (תקרא את הספר, אל תעשה סתם ככה מקריאה של תקציר או חרא כזה או אחר).
אופציה 2 זה ללכת על PSMF עד 12% ואז לשלב יהומבין (אם אתה רוצה לרדת מתחת לזה)
אופציה 3 לדגול ב CC רגיל
אופציה 4 ללכת על AD
אופציה 5 חיטוב רגיל מאוזן ולתגבר באירובי

• פותח/ת השרשור
אוקי נחשוב על דרך בזמן שאני אעשה את הנטרלי, תודה
האמת שאני לא רוצה אפילו לרדת מתחת ל14 אחוז, בקיצור אני אתן תמונות כדי לתת לכם קצת יותר ידע איפה אני עומד:

תודה גם על התשובות המהירות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית