הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

ההוא שהתווכח איתו Crossfiter. אי אפשר לראות לו את הפרופיל.

יעל היא לא 'טמבל שעושה ss' היא מתחרה עם נסיון שעובדת עם מאמן, המשקל שהיא מרימה מרשים בטח ביחס למשקל גוף.
אפשר לאהוב או לא לאהוב את אופי האימונים אבל זאת בחירה שלה.

אם היה מעלה בחור בן 16 במשקל 80 קילו סרטון ל 130 עם טכניקה לא טובה, התגובה שלי הייתה שונה.

פחחחחח מאמן... יבוא אחד חיים מהטאבון שהזריק שנתיים ולקח מקום ראשון בארץ במתנס בשכונה ויגיד למתאמן שלו "עזוב טכניקה גבר שים מטאל תן בראש ולך להתחרות. תהיה האדקורררר עח שלי". אחרי כמה תחרויות במתנס יבוא המתאמן הזה וישים פה סרטון. איך זה שונה מההיא עם הסרטון פה? כי המאמן זה אושר הוולקנו סופטי האגדי ממציא הפאוורליפטינג? או כי היא עשתה 2 תחרויות אצל אדטו אז עכשיו היא ספורטאית אולימפית?
המפצל מזריק?

אחד שמדבר ככה בדוק לוקח שמע לי

מותר לבקר טכניקה, העניין שבמקרה הספציפי הזה הנושא נחרש לחלוטין. אם היה דיאלוג בין שני צדדים שמנסים לעזור ולהבין אחד את השני זה סיפור אחר. אבל צד אחד רק רוצה לצעוק טכניקה זוועה חוליות מתפצפצות והצד השני לא רוצה לשנות כלום.

יעל היא לא 'טמבל שעושה ss' היא מתחרה עם נסיון שעובדת עם מאמן, המשקל שהיא מרימה מרשים בטח ביחס למשקל גוף.
אפשר לאהוב או לא לאהוב את אופי האימונים אבל זאת בחירה שלה.

אם היה מעלה בחור בן 16 במשקל 80 קילו סרטון ל 130 עם טכניקה לא טובה, התגובה שלי הייתה שונה.

א. מרשים זה דבר יחסי מאוד מרשים לעומת ילדה בת 12 שלא מכירה את המילה מכון פחות מרשים לעומת מתאמנת אולימפית
ב. היא מתחרה לפי מה שאני יודע אין בדיוק תנאים כדי להתחרות יש לך את ה300 שקל ברוך הבא
ג. עובדת עם מאמן מוזמן לחפש בפורום "תוכנית שהמאמן נתן לי האם היא טובה" ככה שגם לעבוד עם מאמן לא אומר הרבה
ד. אז אם היא בחרה להפצע אני צריך רק להגיד כל הכובד המשיכי כך?

מותר לבקר טכניקה, העניין שבמקרה הספציפי הזה הנושא נחרש לחלוטין. אם היה דיאלוג בין שני צדדים שמנסים לעזור ולהבין אחד את השני זה סיפור אחר. אבל צד אחד רק רוצה לצעוק טכניקה זוועה חוליות מתפצפצות והצד השני לא רוצה לשנות כלום.
צודק אז מה שנשאר לעשות זה לעודד אותה
הדבר היחיד שמרשים זה שהרקמות הפסיביות החזיקו מעמד עד כה.
מה זה רקמה פסיבית?

אז למה אתה בא ומעודד את השכונה הזאת? ואם פתאום היא תפצע ח"וח אז תגיד וואלה טעיתי לא הייתי צריך לעודד אותה? שיעשו שכונה כמה שבא להם. סופטי עושה מזה כסף אדטו גם שיהיה להם לבריאות אבל למה אתה מקדם את השכונה הזאת פה?

שמע אני חייב להגיב לך שוב. אתה מבין שהבחור הזה נמצא בסכנת פציעה הרבה יותר קטנה ממנה (אם הוא לא שחיף של 2 מטר גובה על 80 קילו)? יש לך בחורה 50 קילו שמרימה 2.5 משקל גוף בטכניקה זוועה מול ילד בן 16 במשקל 80 קילו שמרים פחות מפי 2 משקל גוף. ולו היית מגיב ולה אתה אומר כל הכבוד. משהו פה לא מסתדר

יש לי הרגשה שאנחנו רואים חיים חדשים של כמה משתמשים שקיבלו בעבר באן לצמיתות.
זה ברור לי, אני לא בהלם מזה, זה דווקא משעשע אותי שהם כל כך חסרי חיים שהם פותחים משתמשים כל פעם מחדש בשביל לטחון מים על הנושא הזה.

מזל טוב, גם על הpr וגם על היום הולדת.
אם אפשר לשאול, את לא עולה במשקל גוף בכוונה?

איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.

• פותח/ת השרשור

איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.

קודם כל- תודה
בקשר למשקל גוף- כבר שקלתי כמעט 55, עברתי תקופה קשה בחיים והתיאבון והמוטיבציה ירדו וחזרתי ל50, התאפסתי ועכשיו חזרתי לעלות. היום אני כבר 53. המטרה שלי היא בשלב ראשוני לשקול 56 ולהיות במקום טוב בקטגוריות ובהמשך לשקול 60 ולהתחרות בעד 60.

אם אתה לא רואה את הסיבוב אגן המטורף שקורה שם בסוף התנועה אז אני יכול להמליץ לך על רופא עיניים טוב. אתה צודק אבל שהיה נסיון יפה להסתיר את זה.

אם אתה לא רואה את הסיבוב אגן המטורף שקורה שם בסוף התנועה אז אני יכול להמליץ לך על רופא עיניים טוב. אתה צודק אבל שהיה נסיון יפה להסתיר את זה.
אם יש לך להמליץ על רופא עיניים באזור צפון זה לא יזיק.
ואל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.

לא זכור לי שהיא ביקשה ביקורת על טכניקה.
פרסמה סרטון רוצה לפרגן יאלה בכיף, אין לך משהו מועיל להגיד עבור לפוסט הבא!
לא יאומן כמה קינאה יש כאן..

רוצה פירגון תפתחו פורום פירגונים שיהיה אסור לתת שם ביקורת. לא יודע אם שמת לב אבל פה זה פורום פאוורליפטינג והרמת משקולות אז מי שמפרסם פה משהו יכול גם לקבל ביקורת. הבנאדם היחיד שאני מקנא בו זה הכירופרקט או האורותפד שיזכה לטפל בכל ה"ספורטאים" האלה. וואלק יעשה ארגזים של כסף.

רואים מספיק כדי לדעת שהטכניקה על הפנים
אם גבר ששוקל 80 היה מרים 100 קילו עם אותה טכניקה גם היית מפרגן?

אם יש לך להמליץ על רופא עיניים באזור צפון זה לא יזיק.
ואל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.

תפתחו פורום "טכניקה זה לילדים" ותעלו שם את השכונה הזאת. מילה לא תשמעו ממני או מהאחרים.

מסכים עם העובדה שהכל פתוח לביקורת פה, אבל במשך שנים יעל מעלה סרטונים שלה וכל פעם הביקורת הזאת חוזרת, אני חושב שאם היא הייתה רוצה להקשיב לביקורת היא כבר הייתה עושה את זה.

נראה לי יעל, היא בן אדם אחרון שהדיונים האלו מפריעים לה.

נראה לי זה תקף גם אליך.
אני לא מנסה להשמיץ אותה אלה את הטכניקה בריאות יותר חשוב מלעלות את המוט
מסכים עם העובדה שהכל פתוח לביקורת פה, אבל במשך שנים יעל מעלה סרטונים שלה וכל פעם הביקורת הזאת חוזרת, אני חושב שאם היא הייתה רוצה להקשיב לביקורת היא כבר הייתה עושה את זה.
ושוב פעם זה אומר שעכשיו צריך לעודד את זה?

בן אדם חדש בתחום נכנס לפורום רואה את האשכול הזה שהכל כל ההכבוד יעלי יחשוב שאין בעיה לעשות דד כמו שהיא עושה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית