עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההוא שהתווכח איתו Crossfiter. אי אפשר לראות לו את הפרופיל.מי נחסם?
יעל היא לא 'טמבל שעושה ss' היא מתחרה עם נסיון שעובדת עם מאמן, המשקל שהיא מרימה מרשים בטח ביחס למשקל גוף.
אפשר לאהוב או לא לאהוב את אופי האימונים אבל זאת בחירה שלה.
אם היה מעלה בחור בן 16 במשקל 80 קילו סרטון ל 130 עם טכניקה לא טובה, התגובה שלי הייתה שונה.
המפצל מזריק?
יעל היא לא 'טמבל שעושה ss' היא מתחרה עם נסיון שעובדת עם מאמן, המשקל שהיא מרימה מרשים בטח ביחס למשקל גוף.
אפשר לאהוב או לא לאהוב את אופי האימונים אבל זאת בחירה שלה.
אם היה מעלה בחור בן 16 במשקל 80 קילו סרטון ל 130 עם טכניקה לא טובה, התגובה שלי הייתה שונה.
צודק אז מה שנשאר לעשות זה לעודד אותהמותר לבקר טכניקה, העניין שבמקרה הספציפי הזה הנושא נחרש לחלוטין. אם היה דיאלוג בין שני צדדים שמנסים לעזור ולהבין אחד את השני זה סיפור אחר. אבל צד אחד רק רוצה לצעוק טכניקה זוועה חוליות מתפצפצות והצד השני לא רוצה לשנות כלום.
מה זה רקמה פסיבית?הדבר היחיד שמרשים זה שהרקמות הפסיביות החזיקו מעמד עד כה.
מותר לבקר טכניקה, העניין שבמקרה הספציפי הזה הנושא נחרש לחלוטין. אם היה דיאלוג בין שני צדדים שמנסים לעזור ולהבין אחד את השני זה סיפור אחר. אבל צד אחד רק רוצה לצעוק טכניקה זוועה חוליות מתפצפצות והצד השני לא רוצה לשנות כלום.
יש לי הרגשה שאנחנו רואים חיים חדשים של כמה משתמשים שקיבלו בעבר באן לצמיתות.אני בהלם כל פעם מחדש מהדיונים פה.
🤦♂️
זה ברור לי, אני לא בהלם מזה, זה דווקא משעשע אותי שהם כל כך חסרי חיים שהם פותחים משתמשים כל פעם מחדש בשביל לטחון מים על הנושא הזה.יש לי הרגשה שאנחנו רואים חיים חדשים של כמה משתמשים שקיבלו בעבר באן לצמיתות.
שוקל לכתוב עונה שלישית לסיטקום המצליח שליאני בהלם כל פעם מחדש מהדיונים פה.
🤦♂️
מצפה לזה בקוצר רוחשוקל לכתוב עונה שלישית לסיטקום המצליח שלי
מזל טוב, גם על הpr וגם על היום הולדת.
אם אפשר לשאול, את לא עולה במשקל גוף בכוונה?
איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.
איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.
אם יש לך להמליץ על רופא עיניים באזור צפון זה לא יזיק.אם אתה לא רואה את הסיבוב אגן המטורף שקורה שם בסוף התנועה אז אני יכול להמליץ לך על רופא עיניים טוב. אתה צודק אבל שהיה נסיון יפה להסתיר את זה.
לא זכור לי שהיא ביקשה ביקורת על טכניקה.אם אתה לא רואה את הסיבוב אגן המטורף שקורה שם בסוף התנועה אז אני יכול להמליץ לך על רופא עיניים טוב. אתה צודק אבל שהיה נסיון יפה להסתיר את זה.
לא זכור לי שהיא ביקשה ביקורת על טכניקה.
פרסמה סרטון רוצה לפרגן יאלה בכיף, אין לך משהו מועיל להגיד עבור לפוסט הבא!
לא יאומן כמה קינאה יש כאן..
רואים מספיק כדי לדעת שהטכניקה על הפניםמזל טוב, גם על הpr וגם על היום הולדת.
אם אפשר לשאול, את לא עולה במשקל גוף בכוונה?
אם גבר ששוקל 80 היה מרים 100 קילו עם אותה טכניקה גם היית מפרגן?לא זכור לי שהיא ביקשה ביקורת על טכניקה.
פרסמה סרטון רוצה לפרגן יאלה בכיף, אין לך משהו מועיל להגיד עבור לפוסט הבא!
לא יאומן כמה קינאה יש כאן..
רואים מספיק כדי לדעת שהטכניקה על הפנים
אם גבר ששוקל 80 היה מרים 100 קילו עם אותה טכניקה גם היית מפרגן?
נראה לי זה תקף גם אליך.אל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.
אם יש לך להמליץ על רופא עיניים באזור צפון זה לא יזיק.
ואל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.
אני לא מנסה להשמיץ אותה אלה את הטכניקה בריאות יותר חשוב מלעלות את המוטנראה לי זה תקף גם אליך.
ושוב פעם זה אומר שעכשיו צריך לעודד את זה?מסכים עם העובדה שהכל פתוח לביקורת פה, אבל במשך שנים יעל מעלה סרטונים שלה וכל פעם הביקורת הזאת חוזרת, אני חושב שאם היא הייתה רוצה להקשיב לביקורת היא כבר הייתה עושה את זה.