עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח שתצרף ביסוס לטענה והוכחה מהמקורות (סימוכין...) לזה שאיני יודע מה זה סימוכין
רק שהגברת רגב תתרום כמה מיליוני שקלות לפאוורליפטינג.היידה ביבי.
סימן שלא התעמקת מספיק יש הרבה חומר רקע כזה או אחר לשני המחנותוואלה העברתם לי רבע שעה בשירותים עם כל התגובות ב 12 שעות האחרונות
ואני אשמח שלפחות ההטרלות שלך יהיו מצחיקות, הן על גבול המביכות ואני מרגיש שהדור החדש של הטרולים פשוט חלש רצח.אשמח שתצרף ביסוס לטענה והוכחה מהמקורות (סימוכין...) לזה שאיני יודע מה זה סימוכין
רק שהגברת רגב תתרום כמה מיליוני שקלות לפאוורליפטינג.
סימן שלא התעמקת מספיק יש הרבה חומר רקע כזה או אחר לשני המחנות
אני עד לזה שיעל השקיעה המון זמן בתיקון בעיות טכניקה מסוימות, תמיד יש משהו חדש ללמוד וליישם ואנחנו נראה שבעתיד הטכניקה שלה תפתיע לא מעט אנשים לטובה.
היא יכולה להשקיע כמה שהיא רוצה, אבל כל עוד היא מתאמנת על להרים כמה שיותר כבד עם טכניקה כל כך לקויה זה יהיה בלתי אפשרי לתקן את הטכניקה.אני עד לזה שיעל השקיעה המון זמן בתיקון בעיות טכניקה מסוימות, תמיד יש משהו חדש ללמוד וליישם ואנחנו נראה שבעתיד הטכניקה שלה תפתיע לא מעט אנשים לטובה.
במטרה שלה כפי שהיא עצמה הגדירה ( מאמינה לציטוט שלך) טמונה הסיבה לעבוד, וכמה שיותר, על טכניקה. אבל סהכ נראה לי שהיא יודעת את זה... ונקווה בשבילה שהיא תהיה זו שתמציא איזה גלגל מחדש.שמע אם אחרי כל הזמן הזה זאת התוצאה אז אנחנו כבר לא נראה שינוי גדול. אולי רק אם היא תחליף גישה ומאמן. עם גישה של "*** שלי טכניקה העיקר להרים כבד" אתה לא תגיע לשיפור ועובדה שהיא רושמת תמיד שמה שמעניין אותה זה רק להרים כמה שיותר. ניתן לעתיד להפתיע מקווה שאתה צודק.
אתה מבקר את הטכניקה שלה? המאמן שלה הוא הפאוורליפטר הכי חזק בארץ ועם הכי הרבה נסיון, תן קצת קרדיט
אני עד לזה שיעל השקיעה המון זמן בתיקון בעיות טכניקה מסוימות, תמיד יש משהו חדש ללמוד וליישם ואנחנו נראה שבעתיד הטכניקה שלה תפתיע לא מעט אנשים לטובה.
כשמישהי הולכת על עיוור אחרי המאמן שלה והוא מאמין שב"טכניקה" הזאת היא תרים הכי הרבה אז היא תמשיך להרים ככה עד הפציעה או עד שהיא תיקח מאמן אחר תלוי מה יבוא קודם. היא מתאמנת שם כבר שנתיים (?) ושום דהר לא השתנה אז ברור שהמאמן שלה דוחף לשם וחושב שזה טוב. ומה עם כל הסתלבט שהם היו עושים על הפורום ומה שחושבים פה על גב עגול? "חחחח ליצנים כאלה הכי טוב להיות הארדקור כמונו ולמשוך עם גב עגול ומטאל ברקע ולהעלות סרטונים ולקבל לייקים".במטרה שלה כפי שהיא עצמה הגדירה ( מאמינה לציטוט שלך) טמונה הסיבה לעבוד, וכמה שיותר, על טכניקה. אבל סהכ נראה לי שהיא יודעת את זה... ונקווה בשבילה שהיא תהיה זו שתמציא איזה גלגל מחדש.
לגבי המאמן, שאני אגב מעריכה מאוד, לא בטוח שהוא יכול להשפיע ולהכריח מתאמן שככ נעול על משהו. אני מדמיינת את עצמי , נניח, ניכנעת למתאמן אהבל שאי אפשר להזיז משהו בראשו והמברג שלי משמש אותי רק להזזת אבזם בחגורה ולא לברגים במוח( ואין כל אמירה או רמיזה לגבי המתאמנת הספציפית הזאת) . אבל במקרה קיצוני כזה אם לא הייתי מצליחה לשנות את המתאמן, הייתי אוסרת עליו להעלות סירטונים. אם לא הייתי פורשת בגלל העקשנות בטכניקה, הייתי עוזבת אותו ברגע שהיה מעלה סירטון כזה לרשת
בעזהי"ת
אפשר לוותר על ניטור סטרואידים, אפשר להצדיק זאת, אבל אי אפשר לומר שבן 19 ללא סטרואידים שיושב וקם בברכיות עם 280, הינו פחות חזק מאחד בגילאי העשרים שמפליג קדימה רק בכמה עשרות ק"ג - בעזרת טרן ואנדרול.
לא הבנתי למה אי אפשר להגיד שמי שמרים שמרים יותר, גם יותר חזק?בעזהי"ת
אפשר לוותר על ניטור סטרואידים, אפשר להצדיק זאת, אבל אי אפשר לומר שבן 19 ללא סטרואידים שיושב וקם בברכיות עם 280, הינו פחות חזק מאחד בגילאי העשרים שמפליג קדימה רק בכמה עשרות ק"ג - בעזרת טרן ואנדרול.
לא הבנתי למה אי אפשר להגיד שמי שמרים שמרים יותר, גם יותר חזק?
התכוונת להגיד שזה פחות מוערך מבחינתך (לגיטימי).
בסדר..
אפשר לוותר על ניטור סטרואידים, אפשר להצדיק זאת, אבל אי אפשר לומר שבן 40 ללא סטרואידים שיושב וקם בברכיים חשופות עם 280, הינו פחות חזק מאחד בשיא גילאי העשרים שמפליג קדימה רק בכמה עשרות ק"ג - בעזרת טרן ואנדרול.
אני תוהה מי פה לוקח את השטויות שאתה מוציא על המקלדת ברצינות.בעזהי"ת
כמו להשוות בין אחוזים מהשלוש ואחוזים מהעונשין.
אחד צריך לשדוד את בית המרקחת הקרוב לביתו כדי להגיע לעזאזל ל-300 דדליפט, שני עושה זאת בגיל משמעותית מוקדם יותר, על קריאטין בלבד. הבדל המשקלים לטובת הראשון, מלאכותי בלבד. אם השני יואיל להתקרב לקו העונשין, אפילו רק חודשיים בודדים של כימיה, הוא ירסק את משקלי העבודה של הראשון.
אני תוהה מי פה לוקח את השטויות שאתה מוציא על המקלדת ברצינות.
אגב, אושר(שידוע כמישהו שלא מכחיש ולעולם לא הכחיש) אמר בעצמו שהתחיל לקחת כשהגיע ל300. אני אישית לא האמנתי לו, אני לא מאמין לאף אחד פה. אבל מה שהוא אומר מקבל הרבה יותר אמינות מהשטויות שאתה מדבר,ואני תוהה, באמת, מה האינטרס שלך ללכלך ככה לשקר ולהוציא דיבה. צדיק הא?
לא היה צורך, שרבבת בעצמך את צמד המילים "300 דדליפט", שכידוע נחרט בתודעה הציבורית לעלם ולעלמי עלמיא כשם נרדף לאושר סופטי.ואין צורך לשרבב שמות אישיים