הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

אשרי המאמין טרול יקר. כשבנאדם הולך בליינד אחרי מישהו שהוא מעריץ ועוד בנאדם מהדור של האינסטוש והצומי אז שום דבר חוץ מפציעה לא ישבור את זה. אנחנו יכולים רק לנסות.

הוא רושם משפטים שלמים של משתמש בכספ, למרות שיש פה עוד כמה שידעו את זה אני זה שיגיד כי חבל על האנרגיה שלכם

הוא רושם משפטים שלמים של משתמש בכספ, למרות שיש פה עוד כמה שידעו את זה אני זה שיגיד כי חבל על האנרגיה שלכם
צודק. זמן להעיף את הטרול.
טענת טענה, תגבה אותה.
כשתמציא מכונה לקריאת מחשבות אני אהיה הראשון להשתמש בה טרול יקר.
טענת טענה, תגבה אותה.
אה וטרול יקר טרול נכבד. תביא סימוכין שאתה לא טרול.

צודק. זמן להעיף את הטרול.

כשתמציא מכונה לקריאת מחשבות אני אהיה הראשון להשתמש בה טרול יקר.

אה וטרול יקר טרול נכבד. תביא סימוכין שאתה לא טרול.
הסימוכין שלי הוא שראיתי פה רדיפה חסרת כל פשר והרגשתי צורך להתערב.

כשהביקורת הזו חוזרת פעם אחר פעם ומגיעה למחוזות אישיים כן.

כל אחד כאן (כולל אני) אמר שהדדליפט שלה נראה זוועה פעם אחת (חוץ ממשתמש אחד או שניים).. לא יודע... זה פורום באינטרנט שנגיש לכולם (הנה.. אתה פתחת משתמש ורק בשביל להגיב בשירשור הזה...) אז למה בדיוק מישהו שמעלה לפה סירטון/מאמר/דעה/ תמונה וכו.. מצפה?
אני סיימתי פה, לילה טוב.

לילה טוב נשמה

מידע - מאמר בנושא "גב עגול בדדליפט"
חומר לקריאה ומחשבה, ואני לא מדבר על המאמר, אני מדבר על הדיון.
פחחחחח המאמר... קראתי אותו באנגלית פעם וגם את הספר של סטאר. אין שום סיכוי שסטאר היה אומר דבר כזה. הוא דיבר על גוד מורנינגים לחזרות עם טיפה התעגלות הסוף של התנועה. מדובר היה על משקל של גוד מורנינג ולא של דדליפט והוא גם הדגיש שצריך קודם להתחסק יפה מאוד עם גוד מורנינג רגיל ונתן שם עוד מלא הסתייגויות. עוד סיפור שהגיע אלי זה שאחד המתאמנים של סטאר מפעם (היום מאמן הרמת משקולות בארהב) ראה מישהו שמתעגל לו בדדליפט הגב העליון. הוא קטל אותו חזק מאוד על זה ונתן לו המלצות איך לחזק את זה. שתבין שהוא דיבר על הגב העליון ואצלה הכל מתעגל.

פחחחחח המאמר... קראתי אותו באנגלית פעם וגם את הספר של סטאר. אין שום סיכוי שסטאר היה אומר דבר כזה. הוא דיבר על גוד מורנינגים לחזרות עם טיפה התעגלות הסוף של התנועה. מדובר היה על משקל של גוד מורנינג ולא של דדליפט והוא גם הדגיש שצריך קודם להתחסק יפה מאוד עם גוד מורנינג רגיל ונתן שם עוד מלא הסתייגויות. עוד סיפור שהגיע אלי זה שאחד המתאמנים של סטאר מפעם (היום מאמן הרמת משקולות בארהב) ראה מישהו שמתעגל לו בדדליפט הגב העליון. הוא קטל אותו חזק מאוד על זה ונתן לו המלצות איך לחזק את זה. שתבין שהוא דיבר על הגב העליון ואצלה הכל מתעגל.
פספסת את הנקודה שלי

• אהבתי
Reactions: Ger

זה לא שזה מתעגל אצלה. היא לא נועלת שום דבר. פשוט מתכופפת ומרימה את המשקל למעלה (כמו שמישהו מרים שקית מהריצפה).

כמו שאמרו מעלי - כוח של מאמן זו לא אינדיקציה חשובה אם הוא טוב או לא. צריך להסתכל על המתאמנים שלו - שיפור שעשו, אם בריאים או לא, וותק, רמה ביחס למתחרים ממאמנים אחרים וכו׳.

כסף אין בענף הזה נקודה ולא יהיה בעתיד הנראה לעין. יש כרגע 2 תחרויות בעולם עם פרסים כספיים שיכולים להחזיר את ההשקעה בענף - US OPEN וביג דוגז, מיותר לציין עד כמה קשה עד בלתי אפשרי לזכות בהן.

אין ספק שטכניקה לקויה תוביל לחוסר איזון מסויים שמעמיד את המתאמן בסיכון לפציעה או לכל הפחות לטיפולי תחזוקה שוטפים. מה שאתם מתעלמים זה שהרבה מאוד מתחרים גם ברמה לא גבוהה במיוחד צריכים את זה. אני חושב שהטכניקה שלי בכל התרגילים לכל הפחות בטוחה וללא ספק יחסית יעילה ולא מסוכנת - ואני עדיין שבור לחלוטין וכרגע צריך טיפולים שבועיים על מנת לסיים את ההכנה בשלום פלוס ככל הנראה תקופת שיקום אחרי זה. שווה את זה? תלוי את מי שואלים כמובן.

אני סיימתי פה, לילה טוב.
מי אמר פה משהו אישי עליה? חיפוש הצומי והפרסום? אנחנו רואים את זה מעצם הפרסום של הסרטון פה וליאור כתבה על זה יפה. זה דור האינסטוש גבר וזה מה שהם מחפשים. חוץ מזה כל הביקורת זה רק על הטכניקה. שתעשה מה שהיא רוצה אבל אם היא מעלה לפה אז זה מה שיקרה.

סימוכין זה קישור למחקר מדעי שמגבה את הטענה שלך. לא כתבה בעיתון ולא דעה של מישהו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית