עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מילה בסלע @TheTzadik
לכותבת הפוסט יעל-
תסלחי לי שאני לא מפרגנת על המשקל.
אני לוקחת בחשבון שאת נותנת את כל כולך, משקיעה את כל חייך באימונים,
אבל עם כל הכבוד, כשמסתכלים על רווח מול הפסד,
את הרבה יותר מפסידה ממרוויחה.
בכל מקרה כתבו כבר הכל-
אני רק רוצה להבין, למה את מעלה את הסרטון הזה פה?
כל פעם את מעוררת את אותן התגובות, אותן הביקורות,
מזעזעת את רוב האנשים בנחישות שלך לפגוע בגופך ובריאותך בשביל להרים כמה שיותר משקל,
ובסופו של יום את אפילו לא מתעניינת בביקורות שנותנים לך.
אז המטרה פה - היא?
למה? רואים שהתגובות לא מפריעות לה ואת הרווח היא מקבלת אז למה לא?
אני מדבר פה מנקודת המבט שלה בלבד. מנקודת המבט שלה ההפסד הזה לא קייםהמטרה היא נטו תשומת לב מה שנקרא צומי. אותה סיבה שכאלה בגיל שלה מעלים כל פרט קטן בחיים שלהם לאינסטוש ולפייסבוק.
ההפסד הוא הנזק לגב והכסף שיממן את האורתופדים והכירופרקטים. שום לייק או מוניטין לא שווה את זה.
צומי וצחוקים עם החבר'ה.להסתלבט עם חבריה למכון ולצטט אותנו במשפטים של "גב עגול" "את שוברת את הגב"
נו זה לא ברור ?
היידה ביבי.רק ביבי.
חקירה 500000000000 ?רק ביבי.
אני מדבר פה מנקודת המבט שלה בלבד. מנקודת המבט שלה ההפסד הזה לא קיים
חייב להגיב לך על זה. חביבי רשעות זה כשכותבים לה "תותחית" ולא אומרים מילה על זה שעוד קצת והיא תולה את הנעליים לפני שבכלל הספיקה לקרוע אותן. והכל בשביל מה? בשביל עוד תחרות אצל אדטו שגם ככה היא משלמת עליה.מה עם כל האנשים שלא מגיבים ברשעות ומפרגנים? גם אם זה בצפיה בלבד או לייק לסרטון בלי להגיב זה עדיין קיים
אבל השאלה הייתה למה היא מעלה. ולשאלה הזאת נקודת המבט שלה מאד חשובה.נקודת המבט שלה לא חשובה כי זאת נקודת מבט של נערה מתבגרת שכמו שנאמר כבר, מחפשת צומי
אתה לוקח מילולית מדי את זה שרשמתי רשעות, הכוונה הייתה פשוט לתגובות בעלות קונוטציה שלילית.חייב להגיב לך על זה. חביבי רשעות זה כשכותבים לה "תותחית" ולא אומרים מילה על זה שעוד קצת והיא תולה את הנעליים לפני שבכלל הספיקה לקרוע אותן. והכל בשביל מה? בשביל עוד תחרות אצל אדטו שגם ככה היא משלמת עליה.
אתה מבקר את הטכניקה שלה? המאמן שלה הוא הפאוורליפטר הכי חזק בארץ ועם הכי הרבה נסיון, תן קצת קרדיטחייב להגיב לך על זה. חביבי רשעות זה כשכותבים לה "תותחית" ולא אומרים מילה על זה שעוד קצת והיא תולה את הנעליים לפני שבכלל הספיקה לקרוע אותן. והכל בשביל מה? בשביל עוד תחרות אצל אדטו שגם ככה היא משלמת עליה.
אתה מבקר את הטכניקה שלה? המאמן שלה הוא הפאוורליפטר הכי חזק בארץ ועם הכי הרבה נסיון, תן קצת קרדיט
ולאד אלחזוב נהיה המאמן שלה?אתה מבקר את הטכניקה שלה? המאמן שלה הוא הפאוורליפטר הכי חזק בארץ ועם הכי הרבה נסיון, תן קצת קרדיט
ולאד גר בארה"ב ככל הידוע לי. ואם לא, אז היא תחת הליפטר השני החזק פהולאד אלחזוב נהיה המאמן שלה?
מה קשור החוזק של הליפטר ליכולת האימון שלו? לפי הגישה הזאת אייל ברקוביץ היה צריך להיות המאמן כדורגל הכי טוב בארץ.ולאד גר בארה"ב ככל הידוע לי. ואם לא, אז היא תחת הליפטר השני החזק פה
כי הוא בן עשרים וקצת ויותר חזק פה מכולם חוץ מאדם אחד זה אומר שהוא מבין הוא לא סתם הגיע לזה. כמה אתה מרים?מה קשור החוזק של הליפטר ליכולת האימון שלו? לפי הגישה הזאת אייל ברקוביץ היה צריך להיות המאמן כדורגל הכי טוב בארץ.
בוא אני אביא לך דוגמא שתבין. ריפטו היה ליפטר בינוני והוא מאמן מוערך. רב מאמני הכדורגל היו שחקנים בינוניים במקרה הטוב. כנל כדורסל. ליפטינג בביצה בארץ זה תחום שקל להצליח בו. השאלה כמה רחוק תלך בשביל זה מה קוראים אותו חומרים. רב האנשים לא ישחקו חזק עם חומרים כי הסיכוי שתראה גרוש מה"ענף" הוא 0. יש כאלה שבכל זאת יקחו. בנאדם שיודע להתאמן פלוס חומרים כנראה יצליח מאוד בארץ אבל לא יראה מזה שקל. בחול יהיה לו יותר קשה להצליח. ולאד אלחזוב זה 1 ל 10000000 וההישגים שלו זה רמה עולמית.כי הוא בן עשרים וקצת ויותר חזק פה מרוב האנשים זה אומר שהוא מבין הוא לא סתם הגיע לזה. כמה אתה מרים?
מה הקשר בין הישגים ספורטיביים של בן אדם לבין היכולות שלו לאמן? לכל היותר זה מעיד על היכולת שלו לתכנן אימוניםכי הוא בן עשרים וקצת ויותר חזק פה מכולם חוץ מאדם אחד זה אומר שהוא מבין הוא לא סתם הגיע לזה. כמה אתה מרים?
בלי להעיד בצורה כזו או אחרת על הבן אדם, אבל אם בן אדם הביא את עצמו להצליח זה ממש לא אומר שהוא יצליח להביא מישהו אחר להצליח. הוא יודע מה עובד לו לא מה עובד למתאמן בהכרח. זה משתנה לחלוטין והדרך לשפוט את יכולות האימון של אדם היא להסתכל על ההישגים של המתאמנים שלו.כי הוא בן עשרים וקצת ויותר חזק פה מכולם חוץ מאדם אחד זה אומר שהוא מבין הוא לא סתם הגיע לזה. כמה אתה מרים?
עקרונית אני מתעלם מכל הדיון הזה כי דעתי בו ברורה אבל לך אני כן אגיב -אני זוכר את הסרטונים הקודמים שלה וחושב שעליהם כל מה שנאמר בהחלט היה מוצדק (בהקשר הטכני), אבל בסרטון הזה-
1.מדובר פה ב1RM לכל הרוחות, כמה ממכם עושים את ה1RM שלהם בטכניקה טובה, שלא לדבר על מושלמת?
2.הצילום הוא מקדימה, אתם לא באמת רואים את הפאקינג גב שלה.
3.מהזוית צילום הזאת זה אפילו לא נראה נורא, בטח שלא יחסית ל1RM (למרות שלא רואים הרבה).
4.היא (עד כמה שאני מבין) ספורטאית תחרותית - אני יכול למצוא פאקים טכניים כאלה או אחרים אצל כמעט כל ספורטאי תחרותי בענפי ספורט שהתאמנתי בהם מספיק כשהם עולים על הבמה/מזרן, יתכן מאוד והם מודעים לבעיות הטכניות ולא רוצים/מעוניינים לתקן מסיבות לגיטימיות.
5.אני לא שופט פווארליפטינג, אבל לדעתי חוץ מספק ראמפינג לא היה פה כלום והרבה כזו בהחלט יכולה לעבור.
*הכותב לא בקיא בסכסוך כנופיית וולקן עם הכנופיות היריבות ולא שייך לאף אחד מהצדדים.