הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

עזוב היא לא הנקודה פה. הנקודה שפה זה לא פורום צומי ופירגונים זה אחד ושתיים שהמנהל האגדי בא ורושם פה שטויות וחוסם את מי שעונה לו.
אני לא כל כך מעודכן בעניין אבל זכותך להביע את דעתך בצורה בונה בכל פוסט שתבחר. אם יש מנהל שמרשה לעצמו למחוק לך הודעות זאת התנהלות לא תקינה שצריך לדווח עליה. מנהלים נועדו על מנת לשמור על סדר ולא על מנת להשליט משטר צנזורה לכל טענה שסותרת את שלהם.

זה מה שאני שואל, מה קשור תעודה? היא לא מעידה על כלום ומשום מה אתה מנפנף בזה כאילו זה תומך בטיעונים שלך.
הוא בא ורשם "אני לא מאמן" וזה לא קשור לוינגייט בכלל. בנאדם שרושם את השטויות שהוא רשם תאמין לי הוא לא מאמן.

הוא בא ורשם "אני לא מאמן" וזה לא קשור לוינגייט בכלל. בנאדם שרושם את השטויות שהוא רשם תאמין לי הוא לא מאמן.
אני לא צריך להאמין לך, כמו שרשמת הוא רשם את זה בעצמו, זה לא רלוונטי בשום צורה לדיון.
לא ברור לי גם לפי מה אתה קובע איזה שטויות מאמנים יכתבו ואיזה לא.

מה קשור תעודה. הבנאדם שהוא גם מנהל פה בא ורושם שטויות שאפילו בוגר וינגייט רגיל לא היה מעז לרשום ועוד כשמישהו מתחיל להתווכח איתו על זה אז הוא בא וחוסם אותו. וואלה יופי רמה גבוהה כמו בדוכן שווארמה.
סבבה שמענו, הבנו את דעתך. גם אני לא מסכים עם אופיר בהרבה נושאים, אז? שחרר, זה לא יוביל למקומות טובים.

אני לא כל כך מעודכן בעניין אבל זכותך להביע את דעתך בצורה בונה בכל פוסט שתבחר. אם יש מנהל שמרשה לעצמו למחוק לך הודעות זאת התנהלות לא תקינה שצריך לדווח עליה. מנהלים נועדו על מנת לשמור על סדר ולא על מנת להשליט משטר צנזורה לכל טענה שסותרת את שלהם.
לא לי הוא מחק. הוא חסם את הקרוספיט ההוא שהתווכח איתו.

אחת המתאמנות הבולטות במכון, יצאה לא מזמן במניפסט בו היא מכה על חטא על שהלכה שולל במרדף אחר מספרים, גם אם על חשבון טכניקה. אותה בחורה צעירה, בצעד אמיץ וראוי להערכה, קוראת לציבור המתאמנים :"דאגו לבריאות שלכם, זה חשוב יותר מעוד משקל על המוט".
אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם. היא ממשיכה להרים כמו שהרימה.
אין טעם לקפוץ על זה כמו פיתיון.
מי שמכיר את הסיפור יודע למה הפוסט ואת רמת האמינות שלו.

נערך לאחרונה:
חחח מת לדעת מה שם המשתמש הקודם של חיים מהטאבון

מתוך אגו? זה לא היה אמור להיות ההיפך אם היא הכתה על חטא ?

אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם
אני חושב שבמידה והדברים היו נאמרים מתוך "אגו וחמת זעם" כהגדרתך, הפוסט היה נמחק תוך זמן קצר. עובדה שלא כך הדבר. מה כל כך "שטויות" במה שהיא כתבה? שהיא כועסת על עצמה שהרשתה לעצמה לעבוד בטכניקה נוראית? שזה נראה לא מקצועי? שאנשים צריכים להיות יותר ביקורתיים כלפי עצמם ויותר לשמור על עצמם?
נ.ב.- אני לא ממש בקיא בפרטים, אבל לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבין מה היה שם, מספיק להציץ בדפים של השניים.

אני חושב שבמידה והדברים היו נאמרים מתוך "אגו וחמת זעם" כהגדרתך, הפוסט היה נמחק תוך זמן קצר. עובדה שלא כך הדבר. מה כל כך "שטויות" במה שהיא כתבה? שהיא כועסת על עצמה שהרשתה לעצמה לעבוד בטכניקה נוראית? שזה נראה לא מקצועי? שאנשים צריכים להיות יותר ביקורתיים כלפי עצמם ויותר לשמור על עצמם?
נ.ב.- אני לא ממש בקיא בפרטים, אבל לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבין מה היה שם, מספיק להציץ בדפים של השניים.
כמו שאמרתי, מי שמכיר טוב את הרקע מקרוב ואת הבן אדם, יודע טוב מאוד את אמינות הפוסט. לא אכתוב פה כי מדובר על חיים אישיים של אנשים שחלקם קרובים אלי.

אבל הייתי בטוח שזה כבר ידוע לכולם עם איך ששמועות עפות בתחום הקטן והמכוער הזה, גיליתי עכשיו שלא. אני יכול רק להגיד שאין שום כוונה למילים בפוסט שנכתב, הכוונה היתה לפגוע

וטוב שכך, אתם ממש משעממים.
זה ניסיון לפגוע איכשהו? לרדת על מישהו? לטפח לעצמך את האגו?
בסך הכל באתי לשים דברים במקומם. ואם לבן אדם אין מושג אז שלא יתווכח. אם זה משעמם אותך, אל תתערב.

בפורום הזה יש יותר מידי אנשים שעברו את גיל תיכון וצבא ומתנהגים כמו ילדים בחטיבה.

זה ניסיון לפגוע איכשהו? לרדת על מישהו? לטפח לעצמך את האגו?
בסך הכל באתי לשים דברים במקומם. ואם לבן אדם אין מושג אז שלא יתווכח. אם זה משעמם אותך, אל תתערב.

בפורום הזה יש יותר מידי אנשים שעברו את גיל תיכון וצבא ומתנהגים כמו ילדים בחטיבה.

להביא לך ממחטה "עחי" ?

1. מזל טוב והתקדמות יפה, פחות לסטנדרטים שלי אבל non the less התקדמות אי אפשר לחלוק
2. בריאותית(חפרו מספיק) ותחרותית(לפחות 2 סיבות לפסילה: היצ'ינג, רמפינג, לא סגור על נעילה- צריך לראות מהצד) הדדליפט הזה לא עובר, אם מעבירים כזה דדליפט בתחרות אפילו עם אדום אחד זה ביזיון.
3. ביקורת זה לגיטימי(וצ"ל פה ביקורת, זה פורום) אבל 5 דפים של flaming ו15 אנשים שאומרים אותו דבר כל פעם גורם לי לתהות כמה אנשים כאן מובטלים ו/או חסרי חיים, כשאין ערך מוסף נראה לי שהכי חכם לא לחפור 🤫

עריכה: שיצא משהו טוב מהפוסט הזה- מושגי שיפוט תחרותיים:
1. Hitching- אסור שהמוט יירד למטה בשום שלב של ההרמה, אם המוט יורד אפילו קצת במהלך העליה זו פסילה (לדוג'- רעידות שמגיעות מהposterior chain שגורמות למוט לא לעלות בקו ישר היא דוגמה שכיחה)
2. Ramping- אחרי מעבר של הברך, אסור להשעין את המוט על הירך ולהיעזר בגוף כמו "רמפה" על מנת שיהיה קל לנעול- לרוב התנועה מלווה בהוצאת הברך מנעילה ונעילה חוזרת- ע"מ לנצל את הכח של ה4 ראשי (כאמור- זו פסילה)
3. נעילה- הכתף צריכה להיות לגמרי מאחורי המוט, אגן וברך צ"ל נעולים (תפקיד של שופטי צד)- הפסילה הכי שכיחה היא חוסר נעילת ברכיים (מלווה בהישענות מוגזמת קדימה לרוב), אחריה פסילה נוספת היא המצאות חלק מהכתף מעל המוט ולא לגמרי מאחורה

נערך לאחרונה:
נדב, מותר להביע ביקורת. גם אם נאמרה אלף פעם. כל עוד היא נכתבת בשפה ראוייה וכד׳.

אני בכוונה לא מעיר מה דעתי על הטכניקה כי זה פשוט לא ישנה שום דבר.

לגבי אם זה עובר תחרותית - לדעתי חד וחלק כן. היצינג אין לחלוטין. האגן נראה נעול לחלוטין. רמפינג / לאפינג זה אולי הדבר היחידי שניתן לציין אבל בביצוע הנוכחי אני לא רואה סיבה לפסילה. במשקל יותר גבוה, זה יכול לצוץ.

טוב, בכל זאת ארשום את דעתי :

א. הטכניקה בוודאות לא עוברת תחרות
ב. אם דמיטרי שם בדוי היה מרים בטכניקה כזו במשקל 90 ק"ג היו קוטלים אותו עד הודעה חדשה
ג. עצוב לי ששעון הזמן שלה כמתאמנת הולך והוזל, עניין של זמן עד שהיא תפצע
ד. זה כבר פוסט מספר 234234 שלה בנושא, התגובות אותן תגובות ואותן הערות - היא ממשיכה בשלה ואין טעם לחזור על הדיון כל פעם מחדש
ה. בכל מקרה, משקל מרשים לנערה צעירה במשקל נוצה, הייתי מתרשם יותר אם המשקל היה 90 ק"ג בטכניקה נקייה שהיה מראה על בגרות ונטול אגו

לגבי אם זה עובר תחרותית - לדעתי חד וחלק כן. היצינג אין לחלוטין. האגן נראה נעול לחלוטין. רמפינג / לאפינג זה אולי הדבר היחידי שניתן לציין אבל בביצוע הנוכחי אני לא רואה סיבה לפסילה. במשקל יותר גבוה, זה יכול לצוץ.
אני לא מסכים איתך, אבל בידיוק בשביל זה יש 3 שופטים בתחרות

בעזהי"ת

א. לרוב טכניקה טובה הינה גם הדרך היעילה ביותר לבצע את התרגיל.

ב. לא רואה שום סיבה עניינית להעיר לספורטאי תחרותי, אפילו ספורטאי חובבן, על מה שהוא עושה. מובן וברור מאליו שלצורך השגה אפשרית של הטוטאל הגבוה ביותר אי פעם בארץ, פותחת האשכול תסכים להרחיק לכת הרבה הרבה יותר מאשר טכניקה לא בטיחותית. אני חושב שהגישה הזו היא שטות שאין כדוגמתה, ואני מלא ברחמים ולגלוג על מי שפוגעים בבריאותם ובנפשם לצורך עיסוק בספורט, אבל הבה לא נטמון את ראשנו בחול, משל לא היו דברים מעולם.

ג. לא רואה שום סיבה עניינית למנוע את זכות הדיבור ממי שנותן ביקורת טכנית או כל ביקורת באשר היא, ואפילו תהא מרושעת, על ספורטאי תחרותי. עשרת אלפים אוהדים ביציע צועקים בקולי קולות שהשופט בן זונה, וזו תרבות הספורט המודרנית. במיוחד כשבסופו של דבר יש נסיון להכניס את הביקורת תחת ניסוח ענייני באשר הוא. ואין שום משמעות להאם משמיע הביקורת נתון למניעים זרים. אוהדי הכדורגל הנ"ל, נתונים כולם למניעים זרים, ועדיין יכולים לתת לחרצובות לשונם להשתלח.

ד. על כן. פותחת האשכול יכולה לומר מראש "תקפצו לי", ומבקריה יכולים לקבוע מתחילת דבריהם שבמדינה מתוקנת יש לשלוח אותה ואת כל חברי המועדון שלה למאסר עולם נלווה בעבודת פרך. למי אכפת? דומני שלא תפרוץ שום מלחמת עולם שלישית בעקבות שיח פתוח ומעט בוטה.

ה. משקל יפה @yaelsh. לא יודע לומר האם זו טכניקה עוברת תחרות, אבל גם כאן: למי אכפת. בהצלחה.

אז בוא ספא לנו. מה אתה בא ומדבר פה על משהו שחצי מהאנשים כולל אני לא מבינים מי ומה זה ואז אתה עוד משמיץ מישהי ואומר שהיא עשתה דברים מאגו. לי נשמע שאתה חבר של ההוא שהיא יצאה עליו (סופטי?) ואתה בא להגן על חבר שלך ועל הדרך שורף אותה. תסתכל במראה חבר אתה עושה פה בדיוק את מה שאתה מפיל עליה.
נדב, מותר להביע ביקורת. גם אם נאמרה אלף פעם. כל עוד היא נכתבת בשפה ראוייה וכד׳.

אני בכוונה לא מעיר מה דעתי על הטכניקה כי זה פשוט לא ישנה שום דבר.

מי זה נדב? smokingsnake?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית