עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא כל כך מעודכן בעניין אבל זכותך להביע את דעתך בצורה בונה בכל פוסט שתבחר. אם יש מנהל שמרשה לעצמו למחוק לך הודעות זאת התנהלות לא תקינה שצריך לדווח עליה. מנהלים נועדו על מנת לשמור על סדר ולא על מנת להשליט משטר צנזורה לכל טענה שסותרת את שלהם.עזוב היא לא הנקודה פה. הנקודה שפה זה לא פורום צומי ופירגונים זה אחד ושתיים שהמנהל האגדי בא ורושם פה שטויות וחוסם את מי שעונה לו.
הוא בא ורשם "אני לא מאמן" וזה לא קשור לוינגייט בכלל. בנאדם שרושם את השטויות שהוא רשם תאמין לי הוא לא מאמן.זה מה שאני שואל, מה קשור תעודה? היא לא מעידה על כלום ומשום מה אתה מנפנף בזה כאילו זה תומך בטיעונים שלך.
אני לא צריך להאמין לך, כמו שרשמת הוא רשם את זה בעצמו, זה לא רלוונטי בשום צורה לדיון.הוא בא ורשם "אני לא מאמן" וזה לא קשור לוינגייט בכלל. בנאדם שרושם את השטויות שהוא רשם תאמין לי הוא לא מאמן.
סבבה שמענו, הבנו את דעתך. גם אני לא מסכים עם אופיר בהרבה נושאים, אז? שחרר, זה לא יוביל למקומות טובים.מה קשור תעודה. הבנאדם שהוא גם מנהל פה בא ורושם שטויות שאפילו בוגר וינגייט רגיל לא היה מעז לרשום ועוד כשמישהו מתחיל להתווכח איתו על זה אז הוא בא וחוסם אותו. וואלה יופי רמה גבוהה כמו בדוכן שווארמה.
לא לי הוא מחק. הוא חסם את הקרוספיט ההוא שהתווכח איתו.אני לא כל כך מעודכן בעניין אבל זכותך להביע את דעתך בצורה בונה בכל פוסט שתבחר. אם יש מנהל שמרשה לעצמו למחוק לך הודעות זאת התנהלות לא תקינה שצריך לדווח עליה. מנהלים נועדו על מנת לשמור על סדר ולא על מנת להשליט משטר צנזורה לכל טענה שסותרת את שלהם.
אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם. היא ממשיכה להרים כמו שהרימה.אחת המתאמנות הבולטות במכון, יצאה לא מזמן במניפסט בו היא מכה על חטא על שהלכה שולל במרדף אחר מספרים, גם אם על חשבון טכניקה. אותה בחורה צעירה, בצעד אמיץ וראוי להערכה, קוראת לציבור המתאמנים :"דאגו לבריאות שלכם, זה חשוב יותר מעוד משקל על המוט".
אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם. היא ממשיכה להרים כמו שהרימה.
אין טעם לקפוץ על זה כמו פיתיון.
מי שמכיר את הסיפור יודע למה הפוסט ואת רמת האמינות שלו.
כנראה אין לך מושג מה הרקע.חחח מת לדעת מה שם המשתמש הקודם של חיים מהטאבון
מתוך אגו? זה לא היה אמור להיות ההיפך אם היא הכתה על חטא ?
אני חושב שבמידה והדברים היו נאמרים מתוך "אגו וחמת זעם" כהגדרתך, הפוסט היה נמחק תוך זמן קצר. עובדה שלא כך הדבר. מה כל כך "שטויות" במה שהיא כתבה? שהיא כועסת על עצמה שהרשתה לעצמה לעבוד בטכניקה נוראית? שזה נראה לא מקצועי? שאנשים צריכים להיות יותר ביקורתיים כלפי עצמם ויותר לשמור על עצמם?אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם
כמו שאמרתי, מי שמכיר טוב את הרקע מקרוב ואת הבן אדם, יודע טוב מאוד את אמינות הפוסט. לא אכתוב פה כי מדובר על חיים אישיים של אנשים שחלקם קרובים אלי.אני חושב שבמידה והדברים היו נאמרים מתוך "אגו וחמת זעם" כהגדרתך, הפוסט היה נמחק תוך זמן קצר. עובדה שלא כך הדבר. מה כל כך "שטויות" במה שהיא כתבה? שהיא כועסת על עצמה שהרשתה לעצמה לעבוד בטכניקה נוראית? שזה נראה לא מקצועי? שאנשים צריכים להיות יותר ביקורתיים כלפי עצמם ויותר לשמור על עצמם?
נ.ב.- אני לא ממש בקיא בפרטים, אבל לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבין מה היה שם, מספיק להציץ בדפים של השניים.
כנראה אין לך מושג מה הרקע.
זה ניסיון לפגוע איכשהו? לרדת על מישהו? לטפח לעצמך את האגו?וטוב שכך, אתם ממש משעממים.
זה ניסיון לפגוע איכשהו? לרדת על מישהו? לטפח לעצמך את האגו?
בסך הכל באתי לשים דברים במקומם. ואם לבן אדם אין מושג אז שלא יתווכח. אם זה משעמם אותך, אל תתערב.
בפורום הזה יש יותר מידי אנשים שעברו את גיל תיכון וצבא ומתנהגים כמו ילדים בחטיבה.
אני לא מסכים איתך, אבל בידיוק בשביל זה יש 3 שופטים בתחרותלגבי אם זה עובר תחרותית - לדעתי חד וחלק כן. היצינג אין לחלוטין. האגן נראה נעול לחלוטין. רמפינג / לאפינג זה אולי הדבר היחידי שניתן לציין אבל בביצוע הנוכחי אני לא רואה סיבה לפסילה. במשקל יותר גבוה, זה יכול לצוץ.
אותה בחורה דיברה שטויות מתוך אגו ומחמת זעם. היא ממשיכה להרים כמו שהרימה.
אין טעם לקפוץ על זה כמו פיתיון.
מי שמכיר את הסיפור יודע למה הפוסט ואת רמת האמינות שלו.
נדב, מותר להביע ביקורת. גם אם נאמרה אלף פעם. כל עוד היא נכתבת בשפה ראוייה וכד׳.
אני בכוונה לא מעיר מה דעתי על הטכניקה כי זה פשוט לא ישנה שום דבר.
לגבי אם זה עובר תחרותית - לדעתי חד וחלק כן. היצינג אין לחלוטין. האגן נראה נעול לחלוטין. רמפינג / לאפינג זה אולי הדבר היחידי שניתן לציין אבל בביצוע הנוכחי אני לא רואה סיבה לפסילה. במשקל יותר גבוה, זה יכול לצוץ.