סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

בעזהי"ת

לא היה צורך, שרבבת בעצמך את צמד המילים "300 דדליפט", שכידוע נחרט בתודעה הציבורית לעלם ולעלמי עלמיא כשם נרדף לאושר סופטי.

נניח ערך במילון עברי עברי על שם אבן שושן? כי ככל שאני מעלעל בזכרוני איני מוצא אחד כזה. אני מודע היטב לכך שדברי מהדהדים היטב - היות והם מדגימים את המציאות, אך קשר ישיר לאדם כזה או אחר כבר נעשה בדמיונו של הקורא, לא כורח מדברי.

אם כבר, ידידנו @Nikita, סיפר כאן שחור על גבי מקלדת, דברים כלפי בן אדם ספציפי, שאני לפחות - מעולם לא מצאתים על גבי צג האינטרנט, והנה הינם לחדוות מנוע החיפוש של גוגל.

בעזהי"ת

אפשר לוותר על ניטור סטרואידים, אפשר להצדיק זאת, אבל אי אפשר לומר שבן 19 ללא סטרואידים שיושב וקם בברכיות עם 280, הינו פחות חזק מאחד בגילאי העשרים שמפליג קדימה רק בכמה עשרות ק"ג - בעזרת טרן ואנדרול.
והטענה שאותו בן 19 עושה את זה ללא סטרואידים מפוקפקת בעיניי בדיוק באותה מידה, אבל בסדר.

בעזהי"ת

והטענה שאותו בן 19 עושה את זה ללא סטרואידים מפוקפקת בעיניי בדיוק באותה מידה, אבל בסדר.

כשאתה מבקש לבחון ברמה האישית, היסטוריית האימונים של הספורטאי יכולה להיות לעזר רב. אם מישהו לפני חודשים מועטים היה עם משקלי עבודה x, ופתאום הפלא ופלא הוא x+100, הרי שדבר מה התרחש כאן. לעומת זאת אם במשך שנתיים ימים נמצאת התקדמות עקבית ואיטית למדי, אז אתה לפחות נאלץ לקבוע שהדבר מה התחיל קודם לכן.

והיות שכך. נניח בן 19? נציב התקדמות מתמדת אך איטית? אז אתה אומר שאחד כזה כבר מגיל 17 נמצא על מזרק. תערו של אוקאם, לא נמצא לצד אמירה מעין זו, מה לעשות.

בעזהי"ת

כשאתה מבקש לבחון ברמה האישית, היסטוריית האימונים של הספורטאי יכולה להיות לעזר רב. אם מישהו לפני חודשים מועטים היה עם משקלי עבודה x, ופתאום הפלא ופלא הוא x+100, הרי שדבר מה התרחש כאן. לעומת זאת אם במשך שנתיים ימים נמצאת התקדמות עקבית ואיטית למדי, אז אתה לפחות נאלץ לקבוע שהדבר מה התחיל קודם לכן.

והיות שכך. נניח בן 19? נציב התקדמות מתמדת אך איטית? אז אתה אומר שאחד כזה כבר מגיל 17 נמצא על מזרק. תערו של אוקאם, לא נמצא לצד אמירה מעין זו, מה לעשות.
זה לא תפקיד של מנהל לדאוג שפוסטים שבהם פורסם וידאו של pr בדד ליפט לא ידרדרו לוויכוח על סטרואידים Vs טבעי?

מה רע בויכוחים האלו כל עוד הרמה שלהם סבירה?
לא חושב שזה לעניין להוציא את הפוסט לגמרי מהקשרו. אבל אני לא מצוות ההנהלה. רק שואל אם זה תקין כי יצא לי לראות משתמשים שהושעו בעבר על דברים דומים.

העברתם לי אחלה של קריאה וצחוק על כמה ספאמים שאנשים פה לא ראו מסתבר כי היו כל כך עסוקים בלהגן על הדעה שלהם כאילו זה הבית שלהם.
ושוב, אני ממש מאחר לכל דיון כזה ואני חושב שזה בעיה כבר

• אהבתי
Reactions: Ger
צר לי שהדיון הדרדר לנושא כל כך לא קשור כי הרי ברור מאליו שאין ספק לגבי פותחת השרשור.

הנושא תמיד יהיה לגיטימי בהקשר של הספורט אבל כל כך לא לגיטימי בהקשר של הדיון הזה...

בעזהי"ת

א.לא מכיר את ההתקדמות של אושר, ולא יודע אם קרה מקרה של X+100 תוך חודשיים כשהוא כבר היה ברמה סבירה או מעבר.
ב.לא יודע מה מוגדרת התקדמות איטית מבחינתך, אבל לא רואה איך בן אדם טבעי מגיע ל280 סקוואט תוך שנתיים, בטח שלא טבעי.
ג.סטרואידים מגיל 17 זה כזה תלוש מהמציאות? רבאק, ראיתי טמבלים כאלה בחדרי כושר שעבדתי בהם גם בלי שהם הגיעו לתוצאות יוצאות דופן.

אני רוצה גם להוסיף שאין לי מושג על איזה בן 19 אתה מדבר, אני פשוט לא קונה את הטענה שמישהו בן 19 עושה סקוואט עם 280 טבעי.
מעבר לזה אני גם חושב שלרדת על אושר כי הוא מוזרק זה פטתי ולא הייתי מצפה לזה ממך, הרי ברור שכל הטופ ה(בין)לאומי הוא מוזרק, ואני אישית בתור מתאמן טבעי לא רואה בזה שום בעיה.

אני חושב שכל אחד מוזמן להתרשם ממי שבא לו. הויכוח האינסופי של חומרים מול טבעי, רטיו מול משקל גוף, בריאות מול ביצועים, ציוד מול ללא וכו׳ וכו׳ וכו׳ - לעולם לא יגמר.

אני פשוט לא קונה את הטענה שמישהו בן 19 עושה סקוואט עם 280 טבעי
אני לא ממש סגור על זה, אבל אני חושב שאליאב ערב גיוסו לצה"ל היה איפשהו באיזור המשקל הזה @Eliavitie . חן משך לפני הגיוס 310 (או משהו כזה) על משקל של 90 קילו. אליהו בעצמו נכנס לראשונה בחייו לחדר כושר אחרי גיל 30 ולאחר שנים בודדות הגיע אאל"ט ל272.5 סקוואט ללא רצועות. לא חסרים יצורים מוכשרים בעולם.

ראיתי הרבה יותר חזקים מזה טבעיים. זה מדהים אבל לא מנותק מהמציאות.

צר לי שהדיון הדרדר לנושא כל כך לא קשור כי הרי ברור מאליו שאין ספק לגבי פותחת השרשור.

הנושא תמיד יהיה לגיטימי בהקשר של הספורט אבל כל כך לא לגיטימי בהקשר של הדיון הזה...
איך הוא לא לגיטימי? תקרא את התגובה הראשונה שלך פה. זוכר מה אמרת שם? שאם היא מתקדמת ובריאה אז לא צריך לשנות כלום. זה משפט שתופס לכאלה שמזריקים ומצליחים להתאושש יותר טוב מאחרים. פשוט תגיד שאתה לא רוצה שידברו פה על הזרקות כי לא נעים לך לדבר על זה בתור אחד שחצה את הקווים. חלאס לנסות להשתיק ולכוון דברים לכיוון שנח לך. אתה חושב שלא רואים את זה אבל וואלה אנשים פה לא טיפשים.

איך הוא לא לגיטימי? תקרא את התגובה הראשונה שלך פה. זוכר מה אמרת שם? שאם היא מתקדמת ובריאה אז לא צריך לשנות כלום. זה משפט שתופס לכאלה שמזריקים ומצליחים להתאושש יותר טוב מאחרים. פשוט תגיד שאתה לא רוצה שידברו פה על הזרקות כי לא נעים לך לדבר על זה בתור אחד שחצה את הקווים. חלאס לנסות להשתיק ולכוון דברים לכיוון שנח לך. אתה חושב שלא רואים את זה אבל וואלה אנשים פה לא טיפשים.

אתה מדבר שטויות כי מעולם לא הסתרתי את זה. בשביל זה יש פורום סטרואידים.

יעל טבעית, לכן הדיון על חומרים - עקר.

למה להגביל את הדיון לסיבות שעבורן הוא נפתח? אני כמובן יכול להבין אם אנחנו חופרים ליעל עם ההתרעות והיא אמרה שזה מפריע לה, אבל כמו ששאלתי קודם, כל עוד הדיון ברמה סבירה ולא פגע באף אחד, למה להגביל אותו?
או במילים אחרות, למה כל פעם שיש דיון מעניין בפורום הזה צריכים לנעול אותו? (והחלק הזה של השאלה כבר לא מכוון אלייך אלא באופן כללי להנהלה,כי אני חושב שבניגוד לדיונים אחרים שננעלו, הרמה של הדיון עדיין לא הדרדרה לרמתם)

מה זה משנה עקר או לא עקר? הדיון כבר מזמן לא מתרכז בה בצורה ספציפית, בעיקר משתמש בה כדוגמה, היא לא העניין המרכזי פה אלא הגישה הכללית לאימונים.

אתה לא יכול לתמרן את הדיון בכל רגע נתון כרצונך, הדיון מתפתח מעצמו למקומות שונים.

מה זה משנה עקר או לא עקר? הדיון כבר מזמן לא מתרכז בה בצורה ספציפית, בעיקר משתמש בה כדוגמה, היא לא העניין המרכזי פה אלא הגישה הכללית לאימונים.

אתה לא יכול לתמרן את הדיון בכל רגע נתון כרצונך, הדיון מתפתח מעצמו למקומות שונים.
It's Alive!!

אני לא ממש סגור על זה, אבל אני חושב שאליאב ערב גיוסו לצה"ל היה איפשהו באיזור המשקל הזה @Eliavitie . חן משך לפני הגיוס 310 (או משהו כזה) על משקל של 90 קילו. אליהו בעצמו נכנס לראשונה בחייו לחדר כושר אחרי גיל 30 ולאחר שנים בודדות הגיע אאל"ט ל272.5 סקוואט ללא רצועות. לא חסרים יצורים מוכשרים בעולם.
אני לא אומר שזה לא קיים, אני אומר שזה כמעט ולא קיים אצל מתאמנים טבעיים וזה שהם בני 19 לא ישכנע אותי אחרת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית