הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל רגליים למישהו עם APT

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
היי אני סובל מAPT ובמהלך הסקוואט רשה לי להצליח לשמור על הגב במנח נטרלי אז חשבתי להחליף לתרגיל אחר? מכרעים מומלץ? תודה

בתור מישהו עם APT (שאני מתעצל לעשות מתיחות), אין שום בעיה לעשות סקוואט ודדליפט עם טכניקה נכונה.
גם אם תרצה, תוכל להפסיק לשבוע ולעשות מתיחות פעם - פעמיים ביום ואחרי שבוע לשלב את הסקוואט והדדליפט בתוכנית שלך. אחרי שבוע אתה כבר אמור להיות די מסודר.

• פותח/ת השרשור
בתור מישהו עם APT (שאני מתעצל לעשות מתיחות), אין שום בעיה לעשות סקוואט ודדליפט עם טכניקה נכונה.
גם אם תרצה, תוכל להפסיק לשבוע ולעשות מתיחות פעם - פעמיים ביום ואחרי שבוע לשלב את הסקוואט והדדליפט בתוכנית שלך. אחרי שבוע אתה כבר אמור להיות די מסודר.
אוקי תודה אני אנסה. ואגב איזה תרגילים אתה מבצע לחזיוק הבטן? אני עושה פלאנק וגם גלגל בטן זה מספיק?

• פותח/ת השרשור
התרגילים שעוזרים לחיזוק הבטן בהקשר של APT הם פלאנק, ואקום וגלגל בטן, כמו שרשמת.
סבבה תודה. ואם אני לא כל כך מרגיש את הבטן בתרגילים זה לא משנה נכון?(בפלנק אני מקפיד על סיבוב האגן ובגלגל על שמירת הגב במנח ppt)

סבבה תודה. ואם אני לא כל כך מרגיש את הבטן בתרגילים זה לא משנה נכון?(בפלנק אני מקפיד על סיבוב האגן ובגלגל על שמירת הגב במנח ppt)
אתה כן אמור להרגיש את הבטן, זה סוג של אינדיקציה אם אתה עושה את זה נכון אבל זה לא מוחלט. כמו שמושך העלה מחקר השבוע על mind muscle connection שהוכח מחקרית.
לדעתי תשלב במקום אחד מהתרגילים את הואקום.

• פותח/ת השרשור
אתה כן אמור להרגיש את הבטן, זה סוג של אינדיקציה אם אתה עושה את זה נכון אבל זה לא מוחלט. כמו שמושך העלה מחקר השבוע על mind muscle connection שהוכח מחקרית.
לדעתי תשלב במקום אחד מהתרגילים את הואקום.
אוקיי ולגבי פלנקס. 3 סטים של 40 שניות עם משקל יעשו את העבודה?

אממ אולי זה רק אני אבל אני לא רואה כל כך הבדל בין זה לבין פלנק רגיל
Pillar Killer RKC Plank
תחפש בגוגל: "הטעות הכי נפוצה בבטן סטטי שלחלוטין תוריד את העומס בגב, ואיך לבצע בטן סטטי שקשה פי 2 מהסטטי הרגיל".
בגדול, זה פלאנק שאתה עושה בו PPT.

• פותח/ת השרשור
תחפש בגוגל: "הטעות הכי נפוצה בבטן סטטי שלחלוטין תוריד את העומס בגב, ואיך לבצע בטן סטטי שקשה פי 2 מהסטטי הרגיל".
בגדול, זה פלאנק שאתה עושה בו PPT.
אה אז זה בדיוק מה שאני עושה רק עם תוספת משקל(כשרשמתי שאני מקפיד על סיבוב אגן התכוונתי לזה)
עוד משהו: כדאי אולי לעשות LB סקוואט במקום HB? ככה שהגלוטס וההאמסטרינגס יעבדו יותר
מישהו? לגבי השאלה בתגובה מעל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית