נק' מוניטין:
10
- 158
- 7
היי אני סובל מAPT ובמהלך הסקוואט רשה לי להצליח לשמור על הגב במנח נטרלי אז חשבתי להחליף לתרגיל אחר? מכרעים מומלץ? תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי תודה אני אנסה. ואגב איזה תרגילים אתה מבצע לחזיוק הבטן? אני עושה פלאנק וגם גלגל בטן זה מספיק?בתור מישהו עם APT (שאני מתעצל לעשות מתיחות), אין שום בעיה לעשות סקוואט ודדליפט עם טכניקה נכונה.
גם אם תרצה, תוכל להפסיק לשבוע ולעשות מתיחות פעם - פעמיים ביום ואחרי שבוע לשלב את הסקוואט והדדליפט בתוכנית שלך. אחרי שבוע אתה כבר אמור להיות די מסודר.
התרגילים שעוזרים לחיזוק הבטן בהקשר של APT הם פלאנק, ואקום וגלגל בטן, כמו שרשמת.אוקי תודה אני אנסה. ואגב איזה תרגילים אתה מבצע לחזיוק הבטן? אני עושה פלאנק וגם גלגל בטן זה מספיק?
סבבה תודה. ואם אני לא כל כך מרגיש את הבטן בתרגילים זה לא משנה נכון?(בפלנק אני מקפיד על סיבוב האגן ובגלגל על שמירת הגב במנח ppt)התרגילים שעוזרים לחיזוק הבטן בהקשר של APT הם פלאנק, ואקום וגלגל בטן, כמו שרשמת.
אתה כן אמור להרגיש את הבטן, זה סוג של אינדיקציה אם אתה עושה את זה נכון אבל זה לא מוחלט. כמו שמושך העלה מחקר השבוע על mind muscle connection שהוכח מחקרית.סבבה תודה. ואם אני לא כל כך מרגיש את הבטן בתרגילים זה לא משנה נכון?(בפלנק אני מקפיד על סיבוב האגן ובגלגל על שמירת הגב במנח ppt)
אוקיי ולגבי פלנקס. 3 סטים של 40 שניות עם משקל יעשו את העבודה?אתה כן אמור להרגיש את הבטן, זה סוג של אינדיקציה אם אתה עושה את זה נכון אבל זה לא מוחלט. כמו שמושך העלה מחקר השבוע על mind muscle connection שהוכח מחקרית.
לדעתי תשלב במקום אחד מהתרגילים את הואקום.
אני חושב ש-RKC Plank כשהמרפקים מול העיניים יתרום לך יותר.אוקיי ולגבי פלנקס. 3 סטים של 40 שניות עם משקל יעשו את העבודה?
אממ אולי זה רק אני אבל אני לא רואה כל כך הבדל בין זה לבין פלנק רגילאני חושב ש-RKC Plank כשהמרפקים מול העיניים יתרום לך יותר.
תחפש בגוגל: "הטעות הכי נפוצה בבטן סטטי שלחלוטין תוריד את העומס בגב, ואיך לבצע בטן סטטי שקשה פי 2 מהסטטי הרגיל".אממ אולי זה רק אני אבל אני לא רואה כל כך הבדל בין זה לבין פלנק רגיל
Pillar Killer RKC Plank
אה אז זה בדיוק מה שאני עושה רק עם תוספת משקל(כשרשמתי שאני מקפיד על סיבוב אגן התכוונתי לזה)תחפש בגוגל: "הטעות הכי נפוצה בבטן סטטי שלחלוטין תוריד את העומס בגב, ואיך לבצע בטן סטטי שקשה פי 2 מהסטטי הרגיל".
בגדול, זה פלאנק שאתה עושה בו PPT.
בדיוק מה שקורה לי בHB ואז יש לי קצת כאבי כב אחרי. תודה אנסה באימון הבא 😃כן, עדיף LB.
בHB אתה קשה לשמור על מנח ניטרלי עם APT וסביר להניח שתהיה בhyper extension.