הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו תוכנית כוח הכי תתאים לי כרגע?

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
עבדתי עד עכשיו עם icf 5x5 למטרת כוח והפירטרופיה...
הגעתי למשקלים של
סקוואט 102.5 לחזרה, 92.5 ל-5
דדליפט 140 לחזרה, 120 ל-5
בנץ 67.5 לחמישייה

משקל גוף 64

אחרי זה עברתי לתפקיד חדש בצבא, תפקיד פיקודי שגוזל ממני את כל הזמן כמעט ןמשאיר אותי עם אולי שעה פנוייה ביום...

אני מחפש עכשיו תוכנית שתתמקד בכוח, ותתן לי אפשרות להתקדם כמו שיותר טוב בתנאים של מחסור רציני בזמן וסדר יום עמוס מאוד שמעייף אותי

אם אתה יודע שאין לך תנאים ואין לך זמן, בשביל מה לנסות להתקדם?
קח נשימה עמוקה ותשלים עם זה שעדיף עד שהתקופה הזו תעבור לשמר את הקיים

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע שאין לך תנאים ואין לך זמן, בשביל מה לנסות להתקדם?
קח נשימה עמוקה ותשלים עם זה שעדיף עד שהתקופה הזו תעבור לשמר את הקיים

כי מוריד לי את המוטיבציה להיות תקוע באותו המקום... וכרגע מצב הוא שאני הולך להיות תקוע ככה חצי שנה

אני מתלבט במה יהיה יותר קל להתמקד בחוסר תנאים... בכוח או בבילדינג... במה שאני אוכל להתקדם עם התנאים שיש לי בזה אני אדבוק

עבדתי עד עכשיו עם icf 5x5 למטרת כוח והפירטרופיה...
הגעתי למשקלים של
סקוואט 102.5 לחזרה, 92.5 ל-5
דדליפט 140 לחזרה, 120 ל-5
בנץ 67.5 לחמישייה

משקל גוף 64

אחרי זה עברתי לתפקיד חדש בצבא, תפקיד פיקודי שגוזל ממני את כל הזמן כמעט ןמשאיר אותי עם אולי שעה פנוייה ביום...

אני מחפש עכשיו תוכנית שתתמקד בכוח, ותתן לי אפשרות להתקדם כמו שיותר טוב בתנאים של מחסור רציני בזמן וסדר יום עמוס מאוד שמעייף אותי
אם יש לך זמן ל3 אימונים בשבוע שלאחד צריך לפנות זמן, לשני צריך לבוא חד מנטלית ואת השלישי אפשר לעשות על הדרך, טקסס זו התכנית שלך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה במקרה הקלאסי לליניארית של ביל סטאר. האימונים לא לוקחים הרבה זמן, אם לא היית בתנאי צהל הייתי אומר שאתה צריך SS אבל אין סיבה שלא תצליח להתקדם שבועית עם הליניארית, טקסס תהיה לך בעייתית כי יום נפח אתה לא תכניס בשעה..

בעזהי"ת

שעה ביום זה ימבה זמן להתאמן. רואה יכולת גם להכין מישהו לתחרות במסגרת הזמן הזו. נכון שהיינו רוצים יותר, אבל מנגד מעניין ומאתגר לעשות דברים יפים בתנאי פתיחה גרועים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית