עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הגובה ?170 חלבון
100 שומן
25 פחמימה
זה בסדר ל70 קילו?
שיניתי בסוף, 170 חלבוןמה הגובה ?
בערך 1600כמה גירעון אתהארוצה להיות ?
הניטרלי שלך זה בערך 2000
הייתי מוריד 300 ומשם בוחר ערכים
תודה 😃אז מה הבעיה
שחק עם הערכים
אם אתה מעדיף דיאטה דלת פחמימה
לך על זה
1. אף נוטריאנט אינו גורם לבדו לצבירת שומן. גם לא פחמימה (השם ירחם!)
2. עודף קלורי מוגזם לאורך זמן, יביא לצבירת שומן
3. גם בתקופות מאסה מאוד נשלטות ו"נקיות", יצבר שומן. במצב זה כנראה שפחות, אך לקחת בחשבון שגם העליה במאסה השריר תהיה מתונה אף היא. עניין של העדפה אישית.
4. אני, אישית, לא מוצא סיבה להיות בתפריט דל פחמימה בחיטוב, ובטח שלא לכל אורכו. פחמימות הן אב מזון מאוד חשוב לגופנו, ואנו צריכים אותן להמון תפקודים חשובים (פיזיים, קוגנטיביים, מנטאליים). ד
5. דיאטה גמישה ונשלטת היא המפתח להצלחה בטווח הארוך. אף סוג דיאטה כלשהו, כל עוד ישנה - הגבלה קלורית מתאימה לאינדיבידואל - לא הוכחה כעדיפה אחת על השניה באיבוד מאסת שומן בטווח הארוך.
6. בהמשך ובהקשר לסעיף 6, נבין כי המטרה בחיטוב היא לא לסבול, לנסות לשמור כמה שיותר על חילוף חומרים תקין, כוח ואינטנסיביות, מצב רוח, חשק מיני וכיוצ"ב. יש לקבוע גרעון קלורי מתון ולעקוב אחר ההתקדמות בירידה במשקל לאורך זמן. צריך להעריד את מידת איכות הירידה, לוודא שהיא לא גדולה/קטנה מידי. איכות ההתקדמות וההרגשה הסובייקטיבית היא זו שתקבע את שינוי הרכב התפריט (וגם תוכנית האימונים)
אין בעיה עם אינסוליןהיי, תודה רבה על הפירוט
עשיתי כבר חיטוב רגיל עם גרעון קלורי אבל רציתי לנסות דל פחמימה.
ויש לי כמה שאלות אם תוכל לענות לי עליהם
פחמימות גורמות לאינסולין לקפוץ ואינסולין גורם לגוף לצבור שומן לא?
איך אפשר לעשות חיטוב כמה שיותר איכותי?
התוכנית הראשונה טובה לחיטוב? תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף