פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה, היום ניגשתי באימון למתח עשיתי 3 סטים(אני עושה עם טכניקה נכונה ביותר בלי להשוויץ) סיימתי והכל היה טוב לא הרגשתי שום כאב ולפתע כאשר באתי לעשות סט ראשון בפולי כאשר אני אחזתי במוט בלי שהתחלתי עוד להוריד אותו כלפיי אלא ממש כאשר שתפסתי אותו שהייתי עוד במצב עמידה היה מין כזה כאב חד בצורה משמעותית באמצע הכתף בין הטרייספ לבייספ אבל למעלה יותר, בחלק הצדדי של הכתף כלומר אם מסתכלים בפרופיל החלק האמצעי יותר של הכתף נתפס לי כזה והרגשתי מין תחושה שאני חייב להחזיר את היד למטה.
ניסיתי 3 פעמים רק לאחוז אבל לא יכולתי זה היה מין הרגשה של צביטה כזאתי או שריר תפוס. אחרי זה נגשתי לתרגיל גב אחר סיימתי את מספר הסטים וחזרתי לפולי ועשיתי רגיל לא היה לי שום כאב. מכיוון שאני יודע שפציעות בכתף הן לרוב שכיחות אז רציתי לדעת אם יש ממה לחשוש כמו דלקת או משהו מסוכן או שסתם יכול להיות שנתפס לי השריר?
ניסיתי 3 פעמים רק לאחוז אבל לא יכולתי זה היה מין הרגשה של צביטה כזאתי או שריר תפוס. אחרי זה נגשתי לתרגיל גב אחר סיימתי את מספר הסטים וחזרתי לפולי ועשיתי רגיל לא היה לי שום כאב. מכיוון שאני יודע שפציעות בכתף הן לרוב שכיחות אז רציתי לדעת אם יש ממה לחשוש כמו דלקת או משהו מסוכן או שסתם יכול להיות שנתפס לי השריר?