הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף כואבת

• פותח/ת השרשור Nir23
  • פורסם בתאריך

Nir23

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה, היום ניגשתי באימון למתח עשיתי 3 סטים(אני עושה עם טכניקה נכונה ביותר בלי להשוויץ) סיימתי והכל היה טוב לא הרגשתי שום כאב ולפתע כאשר באתי לעשות סט ראשון בפולי כאשר אני אחזתי במוט בלי שהתחלתי עוד להוריד אותו כלפיי אלא ממש כאשר שתפסתי אותו שהייתי עוד במצב עמידה היה מין כזה כאב חד בצורה משמעותית באמצע הכתף בין הטרייספ לבייספ אבל למעלה יותר, בחלק הצדדי של הכתף כלומר אם מסתכלים בפרופיל החלק האמצעי יותר של הכתף נתפס לי כזה והרגשתי מין תחושה שאני חייב להחזיר את היד למטה.
ניסיתי 3 פעמים רק לאחוז אבל לא יכולתי זה היה מין הרגשה של צביטה כזאתי או שריר תפוס. אחרי זה נגשתי לתרגיל גב אחר סיימתי את מספר הסטים וחזרתי לפולי ועשיתי רגיל לא היה לי שום כאב. מכיוון שאני יודע שפציעות בכתף הן לרוב שכיחות אז רציתי לדעת אם יש ממה לחשוש כמו דלקת או משהו מסוכן או שסתם יכול להיות שנתפס לי השריר?

היי.
אם עובר לך אחרי יום יומיים , ולא מגביל אותך בבתנועה או מגיב טוב לעיסוי מקומי וחימום אז כן .
אם ממשיך הכאב מחמיר ומגביל בתנועה אז מומלץ ללכת לפיזיותרפיסט לבדיקה

• פותח/ת השרשור
היי.
אם עובר לך אחרי יום יומיים , ולא מגביל אותך בבתנועה או מגיב טוב לעיסוי מקומי וחימום אז כן .
אם ממשיך הכאב מחמיר ומגביל בתנועה אז מומלץ ללכת לפיזיותרפיסט לבדיקה
תודה, את האמת שהיום אני כבר מרגיש יותר טוב עם הכתף לדעתי זה סתם שריר תפוס
רק רציתי לדעת איך בדיוק מרגישה דלקת בכתף, כי לדעתי הכאב שיש לי בכתף זה לא כאב של דלקת מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר איך מרגישה דלקת בכתף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית