הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
רציתי לדעת עד כמה זה לא מומלץ? עברתי קצת על הודעות בפורום,ראיתי שאנשים נגד זה וטוענים שזה בזבוז כסף ושכל מה שצריך זה "עבודה קשה ולהקפיד על תזונה".
אני עובד קשה כבר שנה,פיתחתי קצת מסה והתחטבתי אבל ממש לא לרמה שרציתי,אפילו לא קרוב. מבחינת המשקל ראיתי שאני באמת יורד במשקל אבל כבר הגעתי למצב שאני מתחיל לאבד שריר ולהיראות כמו קיסם,חוץ מהבטן שנשארת שומנית.

לאחרונה ראיתי הרבה פרסומים בפייסבוק על שורפי שומן והרבה תגובות חיוביות שם,אז רציתי לדעת למה אנשים כל כך נגד זה ואם זה באמת יהיה בזבוז כסף להביא שורפי שומן?

תודה למי שיענה ברצינות,אני מבין שנושאים כאלה נפתחו בטח 200 פעם אבל אשמח בכל זאת לתשובה

שורפי שומן חוקיים לא שורפים שומן. אתה צריך לבדוק את כל ההתנהלות שלך מבחינת תזונה ואימונים. די סביר ששם נעוצה הבעיה לחוסר ההתקדמות או ההתקדמות כלא אידיאלית

• פותח/ת השרשור
שורפי שומן חוקיים לא שורפים שומן. אתה צריך לבדוק את כל ההתנהלות שלך מבחינת תזונה ואימונים. די סביר ששם נעוצה הבעיה לחוסר ההתקדמות או ההתקדמות כלא אידיאלית
אני אגיד לך דוגרי,אין לי ספק שיש לי לאן להשתפר מבחינת התנהלות. בגלל שאני עובד בלילות,השינה שלי לא סדירה ופעם בכמה שבועות זה משפיע על החילוף חומרים שלי (בגלל שאני עובד בשעות הלילה אני ישן ביום והשעות שינה שלי נדפקות)

זה משהו שלא ישתנה בזמן הקרוב ולכן רציתי לדעת אם שורפי שומן זה משהו שיכול לעזור עם הסיטואציה? כי כרגע לשפר את ההתנהלות שלי זה משהו שלא אפשרי בגלל העבודה...או שתגיד לי שזה בכלל לא אמור להשפיע ואז אני צריך להסתכל מה אני לא עושה נכון מבחינת תזונה אולי

להתאים תזונה ואימונים, להתמיד בכך, לעבור כמה מחזורי חיטוב-מאסה ולראות כיצד גופך משתפר עם הזמן
זו תורה שלמה ואומנות בפני עצמה
במידת הצורך פנה לאנשי מקצוע בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית