ייעוץ העלת מסה

• פותח/ת השרשור Osher19
  • פורסם בתאריך

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
הבנתי שאם אתה בחור רזה שמנסה להעלות במסה בהנחה שאתה עושה הכול כמו שצריך (שינה , תזונה , אימונים ) אתה צריך לראות עלייה של 200 עד 700 גרם במשקל שלך כל שבוע .. עכשיו הכנתי תפריט שהוא במאזן חיובי שאם אני אוכל לפי התפריט אני יעלה במשקל כל שבוע.. הוספתי עוד 500 קלוריות למסה מלוכלכת ועוד קצת קלוריות אני לוקח מהגיינר ככה שאני מגיע לאיזה 700+ פלוס קלוריות מהמאזן החיובי שלי.. זה סבבה ככה?כאילו אני לא רוצה להתקדם מהר מדי ולהרוס הכול.. בהמשך הזמן אני צריך להוסיף עוד קלוריות כי כביכול שאני גודל אז אני צריך לאכול יותר ולשנות כל הזמן.. תודה לעונים..

הבנתי שאם אתה בחור רזה שמנסה להעלות במסה בהנחה שאתה עושה הכול כמו שצריך (שינה , תזונה , אימונים ) אתה צריך לראות עלייה של 200 עד 700 גרם במשקל שלך כל שבוע .. עכשיו הכנתי תפריט שהוא במאזן חיובי שאם אני אוכל לפי התפריט אני יעלה במשקל כל שבוע.. הוספתי עוד 500 קלוריות למסה מלוכלכת ועוד קצת קלוריות אני לוקח מהגיינר ככה שאני מגיע לאיזה 700+ פלוס קלוריות מהמאזן החיובי שלי.. זה סבבה ככה?כאילו אני לא רוצה להתקדם מהר מדי ולהרוס הכול.. בהמשך הזמן אני צריך להוסיף עוד קלוריות כי כביכול שאני גודל אז אני צריך לאכול יותר ולשנות כל הזמן.. תודה לעונים..
לדעתי אם אתה לא ממש שחיף, אין לך מה לעשות מסה מלוכלכת. גם עוד מעט קיץ, תעשה מסה נקייה כמו שצריך,גם יותר בריא וגם תרגיש טוב עם עצמך בקיץ.
תהיה פלוס קלורי קטן- בינוני. לא צריך סתם להגזים

מסה מלוכלכת = לצבור יחס גרוע של שריר ושומן בגלל מאזן קלורי גבוה מדי.

עד היום פוסטים כאלה שראיתי שנפתחו הקדימו בכמה חודשים פוסטים של "עשיתי מסה מלוכלכת ועכשיו אני סתם שמן, מה עושים?"

אין שום סיבה לאכול כמויות מעבר לפלוס שאתה צריך.

לעלות עד חצי קילו בשבוע יהיה בסדר וזה המקסימום. יותר מזה פשוט מיותר.

מסה מלוכלכת = לצבור יחס גרוע של שריר ושומן בגלל מאזן קלורי גבוה מדי.

עד היום פוסטים כאלה שראיתי שנפתחו הקדימו בכמה חודשים פוסטים של "עשיתי מסה מלוכלכת ועכשיו אני סתם שמן, מה עושים?"

אין שום סיבה לאכול כמויות מעבר לפלוס שאתה צריך.

לעלות עד חצי קילו בשבוע יהיה בסדר וזה המקסימום. יותר מזה פשוט מיותר.
משחיפים אנשים הפכו להיות שמנים ממסה מלולכלת?

תכלס כמו שאמרו החברה מעליי בתור אחד שעשה דבר כזה בלי ידע והצטערתי על זה מאד סתם מעלה שומן וניראה מגעיל אין צורך במלוכלכת ולגבי גיינר מקווה שאתה מכין בעצמך ולא קונה את כל המוכנים האלה
בהצלחה גבר

Back
למעלה תחתית