עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהשוואה ל 247.5 עם רצועות זאת עדיין תוצאת חובבים יפה מאודהייתי בטוח ש130 זה מרשים
למה "קון"?
היא לגמרי כהן, תראה איזה אף יהודי יש לה שם:P:
והיא מרשימה מאוד
מי שטוב ממך האקר@Nemesis
35 קג יותר ועדיין הושפלנו
חחחה גם אני ישר קפצתי על זה שהיא יהודיה
ואז ראיתי את הסרטון הזה ולהתחשב בצורה שבה הוא ביטא את שם המשפחה שלה ובעובדה שיש לה את מין מבטא מקסיקני מוזר הנחתי שפשוט
לא קראתי את השם שלה נכון
היא יהודיה, זכור לי שבראש השנה היא העלתה ״שנה טובה״ או משהו כזהגרמת לי לחקור אודותיה - היא מונצואלה. אבל לא נראה לי שיש "כהן" שאיננו יהודי
גרמת לי לחקור אודותיה - היא מונצואלה. אבל לא נראה לי שיש "כהן" שאיננו יהודי
היא יהודיה, זכור לי שבראש השנה היא העלתה ״שנה טובה״ או משהו כזה
גם 300 וקצת סקווט על 140 קילו מוזרק זאת תוצאת חובבים יפה אבל 450 זה כבר משהו אחר. זה בדיוק ההבדל בין חובבים לרמה עולמית.בהשוואה ל 247.5 עם רצועות זאת עדיין תוצאת חובבים יפה מאוד
ויש גם הבדל בקטגורית משקל
במרבית הענפים,גם 300 וקצת סקווט על 140 קילו מוזרק זאת תוצאת חובבים יפה אבל 450 זה כבר משהו אחר. זה בדיוק ההבדל בין חובבים לרמה עולמית.
130 זו תוצאה נחמדה ביחס לבנות בארץ. אין צורך לגחך אותה בנסיון להשוואה. אין שום השוואה. רצועות או לא... מישקל גוף גבוה או נמוך ... אין השוואה. כבודה של 130 במקומה מונח אבל די לנסות להשוות. זו ליגה אחרת.בהשוואה ל 247.5 עם רצועות זאת עדיין תוצאת חובבים יפה מאוד
ויש גם הבדל בקטגורית משקל
לא טענתי שה 130 זאת תוצאה ברמת עילית,130 זו תוצאה נחמדה ביחס לבנות בארץ. אין צורך לגחך אותה בנסיון להשוואה. אין שום השוואה. רצועות או לא... מישקל גוף גבוה או נמוך ... אין השוואה. כבודה של 130 במקומה מונח אבל די לנסות להשוות. זו ליגה אחרת.
זו תוצאה סבירה פלוס. נקודה.130 זו תוצאה סבירה פלוס בארץ. נקודה
לא מסכימה... סביר זה ביחס לסביבה. וכך גם מיקומה של התוצאה בתחרות. במקום שתהיה לבדה בקטגוריה זו התוצאה הכי טובה. בתחרות שתהיינה בה מספר בנות שעושות 145 לפחות, היא לא...זו תוצאה סבירה פלוס. נקודה.
בארץ או לא בארץ זה בכלל לא רלוונטי, אלא אם כן 130 קילו בארץ יותר כבדים מ130 קילו לא בארץ.
את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.במקום שתהיה לבדה בקטגוריה זו התוצאה הכי טובה. בתחרות שתהיינה בה עשר בנות שעושות יותר, היא לא...
את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.
דוגמא להבהיר נקודה: באליפות העולם בשחייה התחרה שחיין סודני. הוא סיים את 100 המטרים בזמן של 3 דקות וסיים במקום האחרון. חודשיים לפני הוא התחרה לבד באליפות סודן, סיים במקום הראשון וקיבל גביע בגודל של בית ו-2 דליים של חלבון. התוצאה היתה זהה, 3 דקות.
זה לא שבסודן התוצאה שלו היתה טובה, בסודן הרמה היתה נמוכה. תוצאה היא תוצאה היא תוצאה.