הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סטפני כוהן - 247 דדליפט על פחות שישים קילו משקל גוף

• פותח/ת השרשור
למה "קון"?
היא לגמרי כהן, תראה איזה אף יהודי יש לה שם:P:

והיא מרשימה מאוד

חחחה גם אני ישר קפצתי על זה שהיא יהודיה
ואז ראיתי את הסרטון הזה ולהתחשב בצורה שבה הוא ביטא את שם המשפחה שלה ובעובדה שיש לה את מין מבטא מקסיקני מוזר הנחתי שפשוט
לא קראתי את השם שלה נכון

חחחה גם אני ישר קפצתי על זה שהיא יהודיה
ואז ראיתי את הסרטון הזה ולהתחשב בצורה שבה הוא ביטא את שם המשפחה שלה ובעובדה שיש לה את מין מבטא מקסיקני מוזר הנחתי שפשוט
לא קראתי את השם שלה נכון

גרמת לי לחקור אודותיה - היא מונצואלה. אבל לא נראה לי שיש "כהן" שאיננו יהודי

• פותח/ת השרשור
גרמת לי לחקור אודותיה - היא מונצואלה. אבל לא נראה לי שיש "כהן" שאיננו יהודי

היא יהודיה, זכור לי שבראש השנה היא העלתה ״שנה טובה״ או משהו כזה

file_0_original.png

בהשוואה ל 247.5 עם רצועות זאת עדיין תוצאת חובבים יפה מאוד
ויש גם הבדל בקטגורית משקל
גם 300 וקצת סקווט על 140 קילו מוזרק זאת תוצאת חובבים יפה אבל 450 זה כבר משהו אחר. זה בדיוק ההבדל בין חובבים לרמה עולמית.

גם 300 וקצת סקווט על 140 קילו מוזרק זאת תוצאת חובבים יפה אבל 450 זה כבר משהו אחר. זה בדיוק ההבדל בין חובבים לרמה עולמית.
במרבית הענפים,
כלל אצבע מדבר על 80% משיא העולם כאל רמת החובבים הגבוהה ביותר ו 60-65% משיא העולם נחשב לתוצאה מכובדת וזה גם נחשב ללימיט שאפשר להגיע אליו רק עם עבודה קשה ללא כשרון.
אני מתייחס לשיא עולם בקטגוריה

בהשוואה ל 247.5 עם רצועות זאת עדיין תוצאת חובבים יפה מאוד
ויש גם הבדל בקטגורית משקל
130 זו תוצאה נחמדה ביחס לבנות בארץ. אין צורך לגחך אותה בנסיון להשוואה. אין שום השוואה. רצועות או לא... מישקל גוף גבוה או נמוך ... אין השוואה. כבודה של 130 במקומה מונח אבל די לנסות להשוות. זו ליגה אחרת.

130 זו תוצאה נחמדה ביחס לבנות בארץ. אין צורך לגחך אותה בנסיון להשוואה. אין שום השוואה. רצועות או לא... מישקל גוף גבוה או נמוך ... אין השוואה. כבודה של 130 במקומה מונח אבל די לנסות להשוות. זו ליגה אחרת.
לא טענתי שה 130 זאת תוצאה ברמת עילית,
שיא העולם לקטגוריה הוא 192 קילו ובהתאמה 130 קילו זאת תוצאת חובבים טובה.

130 זו תוצאה סבירה פלוס בארץ. נקודה. לא פחות ולא יותר‼️
סהכ כל תוצאה כדי לקבוע אם היא טובה או לא מושווית לתוצאות של אחרים. אז בזמנים מסויימים כשיש בארץ רק שתי בנות שעושות את זה על מישקל גוף דומה זה מצויין. כשיש עשרים זה פחות להיט. וכשיש בעולם אלפי חובבות שעושות יותר מזה, אין כל סיבה או הגיון להשוואה...
וזאת כמובן כשאין כאן בכלל הסכמה שהיא ״עשתה ״130. לא חושבת שיש ויכוח לגבי הדדליפט של סטפי

נערך לאחרונה:
זו תוצאה סבירה פלוס. נקודה.
בארץ או לא בארץ זה בכלל לא רלוונטי, אלא אם כן 130 קילו בארץ יותר כבדים מ130 קילו לא בארץ.
לא מסכימה... סביר זה ביחס לסביבה. וכך גם מיקומה של התוצאה בתחרות. במקום שתהיה לבדה בקטגוריה זו התוצאה הכי טובה. בתחרות שתהיינה בה מספר בנות שעושות 145 לפחות, היא לא...
בעצם .. מתקנת.. סביר פלוס ביחס לאשה במישקל גוף כזה. כשמדובר על מיתחרה זה תלוי באחרות. אבל אז ניכנס גם העיניין שלעניות דעתי היא לא עשתה בכלל דדליפט שעובר תחרות.
אז לסיכום- אם מדברים על יעל היא אשה חזקה, אם מדברים על סטפי היא אשה הרבה יותר חזקה, ומתחרה מאוד מאוד חזקה

נערך לאחרונה:
במקום שתהיה לבדה בקטגוריה זו התוצאה הכי טובה. בתחרות שתהיינה בה עשר בנות שעושות יותר, היא לא...
את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.
דוגמא להבהיר נקודה: באליפות העולם בשחייה התחרה שחיין סודני. הוא סיים את 100 המטרים בזמן של 3 דקות וסיים במקום האחרון. חודשיים לפני הוא התחרה לבד באליפות סודן, סיים במקום הראשון וקיבל גביע בגודל של בית ו-2 דליים של חלבון. התוצאה היתה זהה, 3 דקות.
זה לא שבסודן התוצאה שלו היתה טובה, בסודן הרמה היתה נמוכה. תוצאה היא תוצאה היא תוצאה.

נערך לאחרונה:
את מבלבלת בין תוצאה לבין מיקום. בתחרות בו היא תהיה לבדה בקטגוריה, זה יהיה המיקום הכי טוב, מקום ראשון (וואו!! ). התוצאה עדיין תשאר בינונית.
דוגמא להבהיר נקודה: באליפות העולם בשחייה התחרה שחיין סודני. הוא סיים את 100 המטרים בזמן של 3 דקות וסיים במקום האחרון. חודשיים לפני הוא התחרה לבד באליפות סודן, סיים במקום הראשון וקיבל גביע בגודל של בית ו-2 דליים של חלבון. התוצאה היתה זהה, 3 דקות.
זה לא שבסודן התוצאה שלו היתה טובה, בסודן הרמה היתה נמוכה. תוצאה היא תוצאה היא תוצאה.

היא לא מבלבלת, היא פשוט בחרה להתייחס לתוצאה ביחס למשהו אחד ואתה מתייחס אליה באופן אחר.

התוצאה של הסודני ביחס למדינתו קיבלה את המקום הראשון ולכן נחשבת לתוצאה טובה, ביחס לתחרות עולמית היא הייתה מביכה.

הכל נמדד באופן יחסי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית