הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני בss חודשיים והשמנתי טיפה יותר מידי...

WantToBuildHardMass

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
4
46
1
היי לכולם,אני בן 15.5 והתחלתי SS לפני כחודשיים.
נתונים-
80 קילו
1.74
אחוז שומן 18+-
המשקלים שהגעתי עד עכשיו:
סקוואט-107.5
דדליפט-130 קילו
בנצ-75
פרס-45
הכול ל-5 כמובן
אלו המשקלים עד התקיעה הראשונית...
עכשיו יש לי גנטיקה בעייתית כי אני גודל באזור הישבן וזה נהייה לא פרופורציונלי לגוף כי אני לא נורא גדול בפלג הגוף העליון וזה פשוט לא נראה טוב.
עכשיו אני לא מרוצה מהמשקלים אני מכוון להרבה יותר ויודע שיש עוד הרבה יחסית להתקדם.
מה אתם אומרים שעליי לעשות כעת לעלות מעכשיו בצורה נקייה ומבוקרת(למרות שהמשקלים התחילו להיות קשים)או לחטב ואז להתחיל את ה-SS שוב?

נערך לאחרונה:
יחסית לתוכנית ולנתונים שלך המשקלים מכובדים ביותר, אין לך מה להיות לא מרוצה.
בכל מקרה אתה יכול לעשות חיטוב ואז לחזור לעשות מסה מבוקרת יותר, אין שום בעיה עם זה.
אם המשקלים ירדו אז אתה יכול לחזור ל-SS, אם לא אז תחצה את הגשר כשתגיע אליו

• פותח/ת השרשור
יחסית לתוכנית ולנתונים שלך המשקלים מכובדים ביותר, אין לך מה להיות לא מרוצה.
בכל מקרה אתה יכול לעשות חיטוב ואז לחזור לעשות מסה מבוקרת יותר, אין שום בעיה עם זה.
אם המשקלים ירדו אז אתה יכול לחזור ל-SS, אם לא אז תחצה את הגשר כשתגיע אליו
ומהמצב שאני נמצא בו כרגע,אפשר להמשיך במסה נקייה ומבוקרת אתה חושב?
כי לא ממש אכפת לי יותר מידי מכרס קטנה...

אם אתה מתקדם חלק הייתי ממליץ להמשיך כמה שאפשר, תלוי כמה המצב מפריע לי.

כמובן שאפשר להיות קצת יותר בבקרה, לעקוב אחרי מה שאתה אוכל (קלוריות) ולהתאים בהתאם לראות שקצב התקדמות המשקל לא מהיר מדי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם חלק הייתי ממליץ להמשיך כמה שאפשר, תלוי כמה המצב מפריע לי.

כמובן שאפשר להיות קצת יותר בבקרה, לעקוב אחרי מה שאתה אוכל (קלוריות) ולהתאים בהתאם לראות שקצב התקדמות המשקל לא מהיר מדי.
כן ברור שאני מעדיף לסחוט את התוכנית עד הסוף.

בעזהי"ת

אני לא רואה סיבה להיצמד ל-SS, משל הייתה הגביע הקדוש של המלך ארתור. היא לא התכנית היחידה, לא הדרך הבלעדית, ובוודאי שאין שום משמעות להאם אתה מתקדם 80 ק"ג בסקוואט תוך חצי שנה, או אללי: רק תוך שנה.

הייתי שוקל העלאת נפח משמעותית, תוך כדי בקרה קלורית מכאן ולהבא, ומעבר להתקדמות פחות מהירה.
אבל זה אני.

בעזהי"ת

אני לא רואה סיבה להיצמד ל-SS, משל הייתה הגביע הקדוש של המלך ארתור. היא לא התכנית היחידה, לא הדרך הבלעדית, ובוודאי שאין שום משמעות להאם אתה מתקדם 80 ק"ג בסקוואט תוך חצי שנה, או אללי: רק תוך שנה.

הייתי שוקל העלאת נפח משמעותית, תוך כדי בקרה קלורית מכאן ולהבא, ומעבר להתקדמות פחות מהירה.
אבל זה אני.
ממה נובע השיקול?

בעזהי"ת

ממה נובע השיקול?

במאמר שכתבתי אודות פריודיזציה כבר בשלב המתאמן המתחיל, תליתי את הצעתי ברבדים הטכניים של התרגילים המבוצעים. השמטתי משם - לטובת קיצור הדברים, את דעתי שיש מקום לתצורה זו גם מההיבט המטאבולי של הדברים, במיוחד לסובלים מנטייה להשמנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית