הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
רק אם תבקש יפה.

SS היא תוכנית לשיפור הכוח והעלאת מסה. כשתהיה עם מספיק משקל על המוט ועל העצמות, תוכל להתחיל לחשוב על פרופורציות. כשאתה רזה, כל הגוף לא בפרופורציות.

• פותח/ת השרשור
אחי התכונתי שתמיד אומרים למי שיש פורפוציות בגוף לא לעשות מוט אלה דמבאלים וss זה הם מוט

אחי התכונתי שתמיד אומרים למי שיש פורפוציות בגוף לא לעשות מוט אלה דמבאלים וss זה הם מוט

הם לא לקחו בחשבון שהיד הקדמית מתנפחת כשאתה מרים את הפלטות למוט לסקוואט או מעמיס את הפלטות לדדליפט. אם תעלה במשקל בסקוואט ובדדליפט, תצטרך לשים הרבה פלטות של 20 קילו (וזה משקל יפה בשביל עבודה על היד הקדמית). עכשיו, נניח שאתה שם 120 קילו על המוט, זה אומר 6 פלטות של 20 בסה"כ; היד הקדמית תעבוד גם קונצנטרית וגם איזומטרית. זה לפחות 6 סטים של סינגלים (בלי משקלי החימום) וידוע שמספיק מספר קטן של סטים לשרירים הקטנים (6 סינגלים זה לא הרבה), כך שהיד הקדמית עובדת יפה מאוד ב- SS. כשאני חושב על זה, זה אפילו סוג של סופר-סט (סקוואט ויד קדמית).
אני חושב שזו סיבה מספיק טובה לעשות SS.

הם לא לקחו בחשבון שהיד הקדמית מתנפחת כשאתה מרים את הפלטות למוט לסקוואט או מעמיס את הפלטות לדדליפט. אם תעלה במשקל בסקוואט ובדדליפט, תצטרך לשים הרבה פלטות של 20 קילו (וזה משקל יפה בשביל עבודה על היד הקדמית). עכשיו, נניח שאתה שם 120 קילו על המוט, זה אומר 6 פלטות של 20 בסה"כ; היד הקדמית תעבוד גם קונצנטרית וגם איזומטרית. זה לפחות 6 סטים של סינגלים (בלי משקלי החימום) וידוע שמספיק מספר קטן של סטים לשרירים הקטנים (6 סינגלים זה לא הרבה), כך שהיד הקדמית עובדת יפה מאוד ב- SS. כשאני חושב על זה, זה אפילו סוג של סופר-סט (סקוואט ויד קדמית).
אני חושב שזו סיבה מספיק טובה לעשות SS.
תעבוד עם מישהו שרק מתחיל SS, בכלל זה עבודה רצינית להוציא פלטות, איזה פאמפ יש לי כל אימון 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית