עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח משה יא חולה בראש..מה ישר סטרואידים..אני מדבר על פורומולות וכאלו..עזוב שזה חארטה והכול..מה מבין החארטות הכי טוב אני מתכוון.. 🤡
deca stack בלי להיתבייש אני יכול להשוות אותו לסייקל עדין מאוד. ואל תקפצו עליי עם ההשוואה הוא פשוט פיצץ לי ת'צורה! כמובן שהיתפנצ'רתי די מהר.
אפדרין+קפאין, חלבון בננה של צ'מפיון
התכוונתי ביחס לאחרות 🤯 חוצמזה שלמי יש זין לאכול אחרי אימון 😆מה היה כל כך יעיל באבקת חלבון ? 🙄
ספר קצת על השימוש בו ..
איך צרכת אותו וכו'..
אולי תרגיש עלייה במרץ, אבל מצד שני אתה תרגיל את הריצפטורים לחומר וההשפעה שלו תרד ותפסיד אותו לחיטוב, מיותר בקיצור.יש יעילות כלשהי בלקיחת EC בתקופת מסה?
מבחינת תוספת באנרגיה לאימון והפחתה ביחסי עליית השומן או שזה רק מעלה את החילוף חומרים ללא קשר לשומן ספציפית?
מה חומרים בזה מה ראבק אתם עושים מכל חרתא פיל, כולה צמח מסכן שגדל בסין שעשו ממנו רעש כי אנשים מפגרים, אני מכיר אנשים שלוקחים את זה בבוקר עם הקפה שלהם סתם בשביל הכיף כי ככה הם קמים בבוקר, אפשר לקחת את זה כל החיים כאילו זה סלריחחח משה יא חולה בראש..מה ישר סטרואידים..אני מדבר על פורומולות וכאלו..עזוב שזה חארטה והכול..מה מבין החארטות הכי טוב אני מתכוון.. 🤡
אם החילוף חומרים שלך במסה הוא 100% הוא יהיה 105-110% זה הכל, וכן יש תוספת של אנרגיה לאימון אבל שוב זה משהו שירד עם הזמן ועם צריכה ממושכת ועקיבית צריך לעשות ON OFF, יחס של שומן זה לא יעשה כלום כי תיהיה במאזן חיובי.יש יעילות כלשהי בלקיחת EC בתקופת מסה?
מבחינת תוספת באנרגיה לאימון והפחתה ביחסי עליית השומן או שזה רק מעלה את החילוף חומרים ללא קשר לשומן ספציפית?
מה חומרים בזה מה ראבק אתם עושים מכל חרתא פיל, כולה צמח מסכן שגדל בסין שעשו ממנו רעש כי אנשים מפגרים, אני מכיר אנשים שלוקחים את זה בבוקר עם הקפה שלהם סתם בשביל הכיף כי ככה הם קמים בבוקר, אפשר לקחת את זה כל החיים כאילו זה סלרי.