הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר סקר: התוסף הכי טוב\יעיל שהשתמשתם בו?

• פותח/ת השרשור
חחח משה יא חולה בראש..מה ישר סטרואידים..אני מדבר על פורומולות וכאלו..עזוב שזה חארטה והכול..מה מבין החארטות הכי טוב אני מתכוון.. 🤡

כל הפורמולות זה חרטא, הכל בראש.
רק קפאין עושה תעבודה... (שוב, בלי קשר לחומרים אנאבולים)
ולגדילה (בלי קשר לחומרים)
קריאטין מונו

deca stack בלי להיתבייש אני יכול להשוות אותו לסייקל עדין מאוד. ואל תקפצו עליי עם ההשוואה הוא פשוט פיצץ לי ת'צורה! כמובן שהיתפנצ'רתי די מהר.

deca stack בלי להיתבייש אני יכול להשוות אותו לסייקל עדין מאוד. ואל תקפצו עליי עם ההשוואה הוא פשוט פיצץ לי ת'צורה! כמובן שהיתפנצ'רתי די מהר.

ספר קצת על השימוש בו ..
איך צרכת אותו וכו'..

ספר קצת על השימוש בו ..
איך צרכת אותו וכו'..

צרכתי אותו כמו ההוראות זה היה די מזמן, ניראה לי שנה וחצי. אם אני לא טועה, סקופ עם מים 15-20 דקות ליפני אימון.
היתמלאתי מאוד (נוזלים/שומן קרא לזה איך שבא לך) עליתי במשקלים בכל תרגיל משמעותי. אבל הכי אהבתי זה את הרעב לאימון. הייתי ניכנס רגיל, אבל איזה 20 דקות בתוך האימון הייתי מרגיש שגם 50 סטים לא מספיקים לי, לא יכולתי לעצור. הייתי נח חצי דקה- דקה.
אל תשכח דבר אחד... זה התוסף עם הטעם הכי מגעיל שאתה יכול לדמיין.
תשלם לתאלינדי שישתה ותחבר לו צינור לקיבה לשאוב את הדקה 🤘

יש יעילות כלשהי בלקיחת EC בתקופת מסה?
מבחינת תוספת באנרגיה לאימון והפחתה ביחסי עליית השומן או שזה רק מעלה את החילוף חומרים ללא קשר לשומן ספציפית?

מבחינת תוספת באנרגיה לאימון והפחתה ביחסי עליית השומן או שזה רק מעלה את החילוף חומרים ללא קשר לשומן ספציפית?
אולי תרגיש עלייה במרץ, אבל מצד שני אתה תרגיל את הריצפטורים לחומר וההשפעה שלו תרד ותפסיד אותו לחיטוב, מיותר בקיצור.

אל תשכח שזה גם עולה כסף

חחח משה יא חולה בראש..מה ישר סטרואידים..אני מדבר על פורומולות וכאלו..עזוב שזה חארטה והכול..מה מבין החארטות הכי טוב אני מתכוון.. 🤡
מה חומרים בזה מה ראבק אתם עושים מכל חרתא פיל, כולה צמח מסכן שגדל בסין שעשו ממנו רעש כי אנשים מפגרים, אני מכיר אנשים שלוקחים את זה בבוקר עם הקפה שלהם סתם בשביל הכיף כי ככה הם קמים בבוקר, אפשר לקחת את זה כל החיים כאילו זה סלרי

אם החילוף חומרים שלך במסה הוא 100% הוא יהיה 105-110% זה הכל, וכן יש תוספת של אנרגיה לאימון אבל שוב זה משהו שירד עם הזמן ועם צריכה ממושכת ועקיבית צריך לעשות ON OFF, יחס של שומן זה לא יעשה כלום כי תיהיה במאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
מה חומרים בזה מה ראבק אתם עושים מכל חרתא פיל, כולה צמח מסכן שגדל בסין שעשו ממנו רעש כי אנשים מפגרים, אני מכיר אנשים שלוקחים את זה בבוקר עם הקפה שלהם סתם בשביל הכיף כי ככה הם קמים בבוקר, אפשר לקחת את זה כל החיים כאילו זה סלרי.

רק צחקתי מה יצאת עלי :\

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית