הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקת סקווט

אייל גולדפרב

משתמש מתחיל
137
25
נק' מוניטין:
34
137
25
היי
אשמח להערות.
מצטער על המצלמה הגרועה, חבר צילם מהטלפון שלו כדי שאמשיך לשמוע מוזיקה באייפון

130kg *3- זה השיא שלי.
בן 23 מתאמן שנה וקצת. שוקל 81.

היי
אשמח להערות.
מצטער על המצלמה הגרועה, חבר צילם מהטלפון שלו כדי שאמשיך לשמוע מוזיקה באייפון

130kg *3- זה השיא שלי.
בן 23 מתאמן שנה וקצת. שוקל 81.

לשיא זה נראה בסדר גמור, פתח עוד קצת חזה ותרים את המבט קצת, אין נמלים על הרצפה אני מאמין...

לא שאני מתווכח או משהו, אבל יש הסבר לסיבה להסתכל קדימה?
הטענות של ריפטו נשמעות לי הגיוניות
פרופריוספציה, המשקל שלך מבחינתי לא במקום הנכון ומעוות לך את התנועה. תנסה טיפה להרים, תראה אם עוזר או מפריע ונדבר אחרי.

לאן להסתכל זה עניין אינדיבידואלי.
התנועה שלך לא מתעוותת, נוח לך תמשיך ככה כעיקרון הראש צריך להיות במנח טבעי ומן הראוי גם המבט.
בדרך כלל בלואו בר זה יוצא על הריצפה במרחק של מטר או שניים ממך. מה שבטוח זה ממש לא קדימה.

בסקוואט אתה מתרומם מהחזה מוקדם מדי,אין לך היפ דרייב בכלל,אז די חסר פואנטה להסתכל לריצפה בלי היפ דרייב ,לתשומת לבך אם אתה מנסה ליישם את הסקוואט של ריפטו(צריך סוג של תואר בשביל ליישם אותו-קח מאמן)
בדדליפט ההמסטרינג שלך עדיין לא חזק מספיק בשביל 165,תעלה סרטון עם משקל נמוך יותר.

לאן להסתכל זה עניין אינדיבידואלי.
התנועה שלך לא מתעוותת, נוח לך תמשיך ככה כעיקרון הראש צריך להיות במנח טבעי ומן הראוי גם המבט.
בדרך כלל בלואו בר זה יוצא על הריצפה במרחק של מטר או שניים ממך. מה שבטוח זה ממש לא קדימה.
לא יודע מי אתה או מה אתה יודע על סקווט אבל קרא תגובה אחת מתחת לגיבוב שטויות שציטטת מספר, העולם לא נגמר בריפטו ומה הוא חושב על המיקום של מבט.

לא יודע מי אתה או מה אתה יודע על סקווט אבל קרא תגובה אחת מתחת לגיבוב שטויות שציטטת מספר, העולם לא נגמר בריפטו ומה הוא חושב על המיקום של מבט.
בדיחת השנה..
לא קראתי שום חומר של ריפטו על כלום.
נשמע דווקא שאתה ממש נגדו וככל הנראה כל מה שאמר אתה תגיד הפוך.
אז אפשר להגיד שאתה זה שמושפע מריפטו ולא אני.
בכל מקרה בסקוואט הנ״ל אין שום בעיה עם המבט ונראה שהיה בא לך פשוט להגיב משהו ולנסות להישמע חכם אז זרקת הערה על המבט.

בדיחת השנה..
לא קראתי שום חומר של ריפטו על כלום.
נשמע דווקא שאתה ממש נגדו וככל הנראה כל מה שאמר אתה תגיד הפוך.
אז אפשר להגיד שאתה זה שמושפע מריפטו ולא אני.
בכל מקרה בסקוואט הנ״ל אין שום בעיה עם המבט ונראה שהיה בא לך פשוט להגיב משהו ולנסות להישמע חכם אז זרקת הערה על המבט.
בזה אני ידוע, אני ממציא דברים כדי להישמע חכם. אתה בודק גבולות, תזהר לא לקבל כוויה.

בזה אני ידוע, אני ממציא דברים כדי להישמע חכם. אתה בודק גבולות, תזהר לא לקבל כוויה.
רמה נמוכה מאוד..
״גיבוב שטויות״ , איומים..
בוא ואסכם מה שקרה פה בדרך עניינית ותרבותית:
1) לא ניתן לראות לאן המתאמן מסתכל בסרטון
2) העולם לא נגמר בדעות של ריפטו כמו שהוא לא נגמר בדעות שלך
3) ללכת כמו עיוור אחרי דעה של מישהו או ללכת נגד כל מה שמישהו אומר, אותו דבר, זה להיות מושפע מאותו מישהו.
4) הכתיבה שלך לא הולמת את המעמד שלך בפורום

רמה נמוכה מאוד..
״גיבוב שטויות״ , איומים..
בוא ואסכם מה שקרה פה בדרך עניינית ותרבותית:
1) לא ניתן לראות לאן המתאמן מסתכל בסרטון
2) העולם לא נגמר בדעות של ריפטו כמו שהוא לא נגמר בדעות שלך
3) ללכת כמו עיוור אחרי דעה של מישהו או ללכת נגד כל מה שמישהו אומר, אותו דבר, זה להיות מושפע מאותו מישהו.
4) הכתיבה שלך לא הולמת את המעמד שלך בפורום
מעריך את הדאגה שלך למעמד שלי

מעריך את הדאגה שלך למעמד שלי

אני חייבת להגיד שזה נראה תגובה קצת ילדותית.
בתור מנהל פורום אפשר לצפות לקבל גם דעות ותגובות של אחרים, התגובות שלך לא היו מכבדות ולי מהצד זה קצת חורה בתור משתמשת בפורום.

אני חייבת להגיד שזה נראה תגובה קצת ילדותית.
בתור מנהל פורום אפשר לצפות לקבל גם דעות ותגובות של אחרים, התגובות שלך לא היו מכבדות ולי מהצד זה קצת חורה בתור משתמשת בפורום.
היי ספיר ותודה על הפרספקטיבה, זה אומנם פורום פתוח אבל אם ידידנו מרגיש בנוח לכתוב למנהל "ונראה שהיה בא לך פשוט להגיב משהו ולנסות להישמע חכם אז זרקת הערה" הוא צריך לזכור שאנחנו לא חברים. ממליץ בחום לא להכנס באמצע, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית