הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה עדיף?

Orcohen123

משתמש מתחיל
153
3
נק' מוניטין:
5
153
3
אני מתאמן כבר כמה שנים במתכונת AB*AB ורציתי לדעת אם טוב יותר לעשות ABC*ABC ואיך לחלק את הקבוצות שרירים בימים?

• פותח/ת השרשור
כן, במידה והתוכנית מפסיקה לעבוד, או שזו תוכנית שמיועדת לפרק זמן מסויים, שיש בה פיריודיזציה מובנית ויש לה דדליין

רגליים זה חצי גוף בערך, למה שזה לא יסתדר עם פיצול AB? אפשר יום פלג גוף עליון ויום לפלג גוף תחתון.
ואם אתה עושה FBW אז מן הסתם לא יהיה לך יום שמוקדש אך ורק לרגליים, אלא אתה תעשה תרגילי רגליים ביחד עם שאר הגוף.

קשה לי מאוד להאמין שאנשים יצליחו לעבוד באינטנסיביות כזאת גבוהה של אימון, ואימון יכול להגיע לאיזה שעתיים וחצי
מאיפה הבאת את האמירה הזאת?

"קשה לי מאוד להאמין שאנשים יצליחו לעבוד באינטנסיביות כזאת גבוהה של אימון, ואימון יכול להגיע לאיזה שעתיים וחצי"
איך זה קשור למשהו?

כן, במידה והתוכנית מפסיקה לעבוד, או שזו תוכנית שמיועדת לפרק זמן מסויים, שיש בה פיריודיזציה מובנית ויש לה דדליין

רגליים זה חצי גוף בערך, למה שזה לא יסתדר עם פיצול AB? אפשר יום פלג גוף עליון ויום לפלג גוף תחתון.
ואם אתה עושה FBW אז מן הסתם לא יהיה לך יום שמוקדש אך ורק לרגליים, אלא אתה תעשה תרגילי רגליים ביחד עם שאר הגוף.

מאיפה הבאת את האמירה הזאת?

מאמין שזה לא חכם מבחינת חלוקת עבודה לעבוד חצי מהזמן על הרגליים ואת חצי הזמן השני להקדיש לחזה, ידיים, גב, כתפיים.

מאמין שזה לא חכם מבחינת חלוקת עבודה לעבוד חצי מהזמן על הרגליים ואת חצי הזמן השני להקדיש לחזה, ידיים, גב, כתפיים.
למה לא? הם חצי מהגוף, ותרגילים יעילים לפלג הגוף התחתון כמו סקוואט ודדליפט עובדים גם על כל שאר הגוף

AB יכולה לעבוד מעולה. יש המון חלוקות והמון דרכים לבנות את התבנית הזאת.

השאלה איך בנית את שלך ואיך שאר המרכיבים של האימונים שלך...

• פותח/ת השרשור
AB יכולה לעבוד מעולה. יש המון חלוקות והמון דרכים לבנות את התבנית הזאת.

השאלה איך בנית את שלך ואיך שאר המרכיבים של האימונים שלך...
אשמח אם תסביר ךי בצורה טובה יותר כי לא הבנתי מה זאת אומרת המרכיבים של האימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית